Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטרף לעמדה של אודיו קינג,די מחריד לשבת במרכב כל כך קטן ולנסות להנות ממערכת עוצמתית.יש אנשים שכל הוואטים שאתה מעונין להכניס לפיז'ו הכניסו לחדר שלהם בבית סביבות ה 10 מטר מרובע.ואתה רוצה ללכת לתוך פיזו'? שוב זאת זכותך אבל ב עשרת אלפים שקלים ויותר אני היתי הולך על 3WAY עם הגברה אקטיבית וסאב עוצמתי לא פחות שיפרק לך את הצורה,אני יכול להמליץ לך על ה W6 ולי יש פורד קונקט,הוא יושב עכשיו בתיבה לא יעודית בכלל והוא מפרק לי את הצורה בדרך הכי מוסיקלית שסאב יכול,כמובן שהוא מחובר להגברה נאותה של DLS אבל שוב,SPL במרכב כזה יהיה בזבוז מוחלט של הכסף שלך,לפחות לדעתי יגידו אחרים שלא.

בכל מקרה בהצלחה נסה להתיעץ עם עוד אנשים פה ואולי תשתנה דעתך.

ג'ובני

פורסם

רוב הסיכויים שהW6 (וכל סאב בעצם) "יפרק לך את הצורה" יותר טוב דווקא בתוך פורד קונקט ולא בתוך פיז'ו 106

גל קול של סאב וופר הוא מאוד ארוך ודורש מקום ונפח בכדי להבשיל, זו גם הסיבה שמערכות אודיו באופן פוטנציאלי ישמעו טוב יותר ככל שסלון הרכב יותר גדול, יותר מרחק מהרמקולים לראש.

ברור שזו לא קביעה חד משמעית אלא הנחה שמתבססת על הגיון ונסיון (היו לי גם רכבים קטנים יותר וגם שמעתי לא מערכת אחד בתוך טנדרים).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

BTL זה לא סאב - זו פצצה גרעינית.

מי שנמצא מחוץ לרכב במטרים הסמוכים מקבל את רוב הבום ולא אתה למען האמת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אני מריח BTL 18 אינטש על סאנדאון 1500?

קלארוס מקדימה וסט פשוט של פוקל מאחורה על סאן דאון 100.4?

או אולי דאבל גראונד זירו כמו שיש לישראל (ג'וניור)?

יש לך כאן תקציב טוב למערכת טובה, מציע בחום לשקול מצבר פריקה עמוקה וחיווט מתאים.

בשביל הBTL אני יצתרך לשדרג את מערכת החשמל לא?

ודרך אגב כמה הוא עולה ? וכמה הסאבדאון עולה?

• תוכן חדש...