Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה אתמול פרצו לי לרכב בלילה גנבו לי את הפאנל.

מזל שרק את הפאנל ניסו לגנוב עוד כמה דברים עכשיו אני שמח שהמתקין אמר לי שצריך לחזק כל דבר באוטו איזה 100 פעם.

בכל מקרה אני צריך ייעוץ לגבי פאנל חדש לרכב שיעלה עד 3000 ש"ח.

לא התעניינתי כבר שנה במערכות אז אני לא יודע בכלל מה חדש וטוב אשמח לקצת עזרה

תודה.

פורסם

איזו מערכת יש לך? מה הצרכים שלך? 3000 ש"ח זה לא מעט ורצוי לעשות קנייה חכמה

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

עם התקציב הוא עד 3000 ש"ח ולא מדובר במכשיר מולטימדיה או משולב מס"כ וכדומה אז המלצתי היא מניסיון אישי על עלפיין 9887r,זה מכשיר מעולה עם שלל פונקציות ואיכות גבוהה של צליל (למי שאוהב את הסאונד של אלפיין),המחיר קיום עומד על איזור ה-2800 ש"ח.

כמו כן יש גם את המכשיר של פיוניר ה-prs880 שהוא מכשיר מעולה בפני עצמו,עם שלל אופציות וכיוונים ומחירו יחסית זהה לאלפיין.

הנה קישורים למכשירים:

http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/Main/Products/product.asp?id=529&catid=11&subcatid=45

http://www.alpine-usa.com/US-en/products/product.php?model=CDA-9887

עם יש אופציה להביא את המכשיר מחו"ל אז אולי תוכל להכניס בתקציבך מכשיר של אקליפס או נאקאמיצ'י מהדגמים הגבוהים שלהם.

מקווה שעזרתי.

פורסם

אממ מה יש לי..

הבנתי שלא רצוי לפרסם מה שיש אבל שיהיה

יש לי קומפונט קדימה.

אחוריים 6/9 .

מגבר 1800 וואט

מונובלוק 1600 וואט

סאב 600 RMS

אני מעדיף לא לציין את החברות

אבל דברים איכותיים.

כרגע יש לי שליטה נפרדת על הסאב אני רוצה מערכת שתהיה בה שליטה על הסאב כמו בפיוניר.

לא מחפש מולטימדיה אלא רק משהו טוב ואיכותי.

פורסם

ראית עכשיו את ההמלצות פה

כמה הקלריון יכול לעלות בחו"ל אם למשל יביאו לי אותו ומה מחירו בארץ.

הבנתי גם שקלריון טובים או שעדיף בכל זאת פיוניר?

פורסם
מהן דרישותיך מהHU?

HU הכוונה לhead unit = יחידת הראש = רדיו דיסק.

שאלתי הייתה, מהן דרישותך מהHU שלך, מבחינת פיצ'רים כאלו ואחרים.

בכל מקרה בתקציב זה, הייתי מצטרף להמלצתו של ice_man ואומר אלפיין 9887.

יש בו הכל מהכל [יחסית].

רדיו דיסק מעולה ובהחלט מומלץ.

פורסם

1. לי יש 9887R ויש בו במקור רדיו אירופאי.

2. יש 9887 מכויל בארץ, נמכר בייבוא פרללי.

3. מי צריך רדיו? :wink:

בשמונת החודשים שיש לי את המכשיר, אני יכול לספור על יד אחת את מספר הפעמים שהשמיע רדיו.

עריכה:

נשאלה שאלה מה לגבי רדיו, ונערכה-נמחקה.

אז התגובה מתייחסת לכך.

פורסם

לי את האמת גם לא בדיוק חשוב הרדיו אני גם חושב שהעברתי לרדיו פעמים מאוד בודדות ולא כי אני רציתי לשמוע.

מה חשוב לי מהמערכת

שתהיה חזקה שיהיו בה המון אופציות כיוונים ושמיעה

שליטה על סאב

לומר לכם את האמת אני לא בדיוק יודע מה אמורות להיות בקשות ממערכת חוץ משתהיה איכותית וכמובן שהשירים יעברו בה מהר.

יש מערכות שאתה מחכה 3 שניות עד שעבור שיר.

יש אנשים שזה משמעותי בשבילם, שיהיה אפשר להריץ מהר את הזמן בשיר

מה שגם הייתי רוצה זה שיהיה אולי מסך מגע ואני לא מדבר על מולטימדיה בשביל זה את האמת הייתי מעלה את התקציב בעוד 1000 שקל אבל לפי דעתי זה מיותר ואומרים שכל הצעצועים האלה סתם מורידים מהאיכות של המערכת.

אם יש לכם עוד הצעות אני אשמח

לומר גם משהו שאולי יראה מוזר פה לכמה אנשים אבל חשוב לי שהמערכת גי תיראה טוב והקלריון לא הכי נראה.

פורסם

אתה יכול לקנות 9855 יד שניה, גם יעלה לך זול משמעותית, גם תרוויח גלייד טאץ' וגם רדיו ישראלי

אבל אני לא בטוח שהוא מספיק למגבר של 1800 וואט :shock: ועוד אחד של 1600 וואט :shock:,

בכל מקרה בהפרש תוסיף אלטרנטור 300 אמפר

• תוכן חדש...