Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
hurricane chris - a baby baby. ככה לפחות רשום לי בפלא :-)

לא מצאתי זכר לשיר הזה באף אתר שיתוף.יש מצב אתה מעלה אותו ושולח לי בפרטי?:-)

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

:lol: :lol: :lol: צביקה, מה נעשה בלעדיך?

תנסה אולי hey baby. ככה רשום לי בפלאפון (כמו שרשמתי מקודם).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
עזוב, גם ככה הטראק הזה בפחות מ140DB נשמע על הפנים..:-D

ראית את התיבה שגיא בונה לפלאפון שלו?

לך תדע,אולי גם אני אחטוף שיגעון כזה פעם.

וגיא,עזוב'תך פאלפון,אין לך את השיר על המחשב?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם
לא מצאתי זכר לשיר הזה באף אתר שיתוף.יש מצב אתה מעלה אותו ושולח לי בפרטי?:-)

שם השיר הוא : Hurricane Chris - A Bay Bay

בוודאות, יש לי כמה גרסאות (כמו שאמרתי לשומכר, הוא העלה לי נשכחות)

לפני שנה + זה היה שיר חרוש בארה"ב...

תהנה.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

צודק - רשמתי בטעות baby במקום bay bay :roll:. קורה.

השירים הכי טובים לבדוק מערכת - של אלי :-D (מישהו אמר שפונגל? :lol::wink:)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אם אתה אוהב את הסגנון, אז אני בעד:)

צלילים שלא שומעים כל יום.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
צודק - רשמתי בטעות baby במקום bay bay :roll:. קורה.

השירים הכי טובים לבדוק מערכת - של אלי :-D (מישהו אמר שפונגל? :lol::wink:)

שטויות, גיא בשביל מה יש חברים?!

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם
לדעתי התשובה לכך היא מחשבי רכב עם כרטיסי קול אולפניים - ומשום כך הלכתי בכיוון הזה (אני עדיין הולך.. יש לי עוד דרך ארוכה עד להשלמת הפרוייקט:-))

אפשר לדעתי ולדעת רבים אחרים להגיע קרוב מאוד לתוצאות ברמה הביתית תוך הפעלת אין ספור תהליכי ביניים ממוחשבים (קרוסים, TC, REVERVB,).

אני כולי תקווה שלא להתבדות לאחר כל ההשקעה.

הפרוייקט צפוי להגיע לשלבים תפעוליים תוך חודש בערך. עד אז, אני אוסף בנתיים FLACים ו APEים.. - הגעתי כבר ל 45GB - עם כונן CD ברכב ועם תוכנה מתאימה אני אוכל לעשות RIP של FLAC ב 5 דקות מכל דיסק מקורי טוב שיגיע למפגש:lol:)

חגי

זה קצת לא קשור לתרד, אבל...

קודם כל בלי קשר למחשב או לא, ברכב לא תגיע לעולם לאיכות שקרובה למערכת בבית באותה ההשקעה וגם לא בחצי ההשקעה מכיוון שהסביבה האקוסטית פשוט גרועה.

בלי שום קשר, כרטיסי אולפנים עולים הרבה מאד כסף ודורשים חומרה כבדה ומערכת חשמל משודרגת, כרטיסים כאלה לא יתמכו לך בפורמטים חדשים כמו blu-ray ו-audio-dvd (אני מדבר על סטריאו) ואתה תאלץ לעשות עיבודים על המעבד שיחנק למוות.

כרטיסי אולפני בדר"כ מגיעים עם חיבור יעודי (אל תקרא לכרטיס USB כרטיס אולפני בבקשה) ודורשים חיבור מתח חיצוני.

חבל שתתאכזב אחרי השקעה כזאת, מאד ממליץ לך לדבר עם אנשים עם נסיון, אני אשמח לעזור עם נסיון שיש לי.

אתה צריך להתאים את ההשקעה שאר הרכיבים, אלה אם כן יש לך רכיבים ברמה מאד גבוהה, כרטיס קול ב-100-300 דולר יעשה עבודה יותר ממצויינת עבורך, את מה שנשאר בכיס ובראש תשקיע באקוסטיקה של הרכב.

אני מכיר פרויקטים שנעשו בעולם עם 16 ואפילו 32 יציאות ברכב (כרטיס של RMA) זה עולם אחר...הרבה זמן והרבה כסף.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם
אני במצב רוח רומנטי לכבוד החנוכה, אשה אחת לא מספיק.. זה כל היופי בביגמיה.., ומה שטוב ליעקב אבינו, טוב גם לצביקה. [שלא נדבר על שלמה המלך..]

צביקה אתה הורג אותי :lol:

נראה לי המפגש עשה לך מצב רוח טוב מעל לדמיון :-D תמשיך להיות שמח, משמח אותנו.

• תוכן חדש...