Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

רציתי לדעת האם יש סימנים כל שהם כדי לדעת שהגיע הזמן להחליף רצועת טיימינג

אני פשוט לא יודע מתי הוחלפה הרצועה והבעלים הקודמים בחול

מדובר בלנסר 93 הרכב עבר 200K

תודה אפי

פורסם

שלום מר שמר / רוטשילד

נכון . אך נתקלתי לא מעט ברכבים שהתחלתי בפירוקי חיפויי המנוע וראיתי לפני רצועה שהכיתוב עליה ומצבה נראה כחדש

ברור שיותר זול להחליף פעמיים טימינג מאשר שיפוץ ראש מנוע

בברכה זיסו יוסי

פורסם

אני אכן הלכתי לפי הכלל, היום יצאה הקסארה אחרי טיפול טיימינג כשלהערכתי עברו מעל 120 אלף ק"מ מאז ההחלפה האחרונה, לפי המצב של הרצועה ושאר המכלולים.

אחרי ההחלפה, שעלתה לא מעט (מוסך מורשה עם חלקים מקוריים בלבד) וכללה את כל החלקים האפשריים (מותחנים, מחזירי שמן ומשאבת מים) - האוטו בוודאות שקט יותר וסוחב טוב יותר.

מה עוד - השקט הנפשי שווה כל גרוש.

פורסם
שלום מר שמר / רוטשילד

נכון . אך נתקלתי לא מעט ברכבים שהתחלתי בפירוקי חיפויי המנוע וראיתי לפני רצועה שהכיתוב עליה ומצבה נראה כחדש

ברור שיותר זול להחליף פעמיים טימינג מאשר שיפוץ ראש מנוע

בברכה זיסו יוסי

אהלן זיסו,

במקרה כזה - הרי שהסרת את הספק באמצעות ביצוע הבדיקה שציינת, ואתה מקבל פטור מהחלפה.

לגבי רוטשילד, אתה מוזמן להציץ לחשבון הבנק שלי, רק תיזהר לא ליפול לבור העמוק. :|

פורסם

הרכב אצלי כמה חודשים

והוא עבר איתי בערך 1000K

העברתי איתו טסט והכל עבר בסדר

אני מבסוט ממנולא עושה בעיות או משהו כזה אבל בכל מקרה רציתי לדעת אם החליפו או שלא

וסורי לגבי הכותרת האמת שקראתי תכללים וכנראה לא שמתי לב לסעיף

• תוכן חדש...