Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן התחדשתי בטויטה אוונסיס 04 צורה חדשה.

יש ברשותי סט קומפוננט של polk audio db6750 6-3/4 הגודל שלו .

כרגע אין לי כסף להשקיע על מערכת רצינית, באוטו יש תמערכת המובנית עם 8 רמקולים.

מה אתם אומרים, כדאי להתקין את הקומפוננט הזה בלבד, בלי מגבר,בלי סאב,ללא שום תוספות.פשוט להחליף תזוג רמקולים הקידמים בסט הנ"ל, ואם ישמע שיפור בשמיעה ובאיכות ?

והאם הרמקול יתאים לי, כי המידה באוטו היא 6.5, וגדול הקומפוננט הוא 6-3/4 ?

נתונים:

100W RMS

35HZ-23KHZ

92DB/Wׂ[1M]i

4 ohms

זה הקומפוננט

14122008507zo9.th.jpg

עוד משהו קטן, במידה ואני יחליט להתקין,שאלה לי לגבי ההתקנה עפ"י התמונה הנ"ל.

14122008509yk8.th.jpg

בכניסת הINPUT אני מחבר את + & - שיוצא לי מהמערכת לרמקול המקורי , WOOFER אני יוצא מהקרוס לוופר של הקומפוונט, וה-TWEETER אני יוצא מהקרוס לטוויטר של הקומפוננט ? ככה מסתיים חיבור הקומפוננט ? (התקנת קומפוננט ראשונה שלי , ישלי ניסיון בהתקנות, סאב,מגבר,ורמקולים רגילים, אבל קומפוננט פעם ראשונה.) תודה לכל העוזרים .

פורסם

מצטער שאני "מקפיץ", אבל אני חייב תתשובה די דחוף.

כי מחר בבוקר אני הולך לעשות את ההתקנה, אין לי זמן האחר האוטו לא יהיה בבית בשאר הזמן .

תודה לעוזרים .

פורסם

הסט הזה דורש הגברה בלי הגברה הוא לא ישמע טוב

בנוסף לקומפוננטים צריך גם סאב

אם אין לך כסף לחלקים מתאימים את תבצע את העבודה

תחסוך למגבר +סאב ואז יש על מה לדבר.

פורסם

בזמן הקרוב אני לא יקנה לא מגבר, ולא סאב. יש לי דברים אחרים על הראש כרגע, השאלה עם אני ישים את הקומפוננט ככה איך שהוא נטו, אני ישמע טוב יותר, ממה שאני שומע עכשיו מהרמקולים המובנים ?

ד"א יש לי מגבר 150W כדאי להגביר איתו רק תקומפוננט ? הוא ממש קטן ולא יודע איזה חברה הוא .

פורסם

את המגבר בכל מקרה עדיף שתשים השאלה היא אם זה רדיו דיסק מקורי כי אם כן תצתרך מתאם שעולה 700 ש"ח אבל אם אתה לא מתכוון לחבר מגבר עדיף שתשאיר את המערכת כמו שהיא עכשיו

פורסם

אפחד עוד לא עונה על השאלה שנשאלת , האם עם אני ירכיב את הקומפוננט הנ"ל, תיהיה תוצאת שמיעה איכותית יותר ?

פורסם

אופי הצליל אמור להשתפר אבל הסט לא יתן את התוצאה שלו.

לא בטוח שאתה תשמע "טוב יותר", אתה תשמע צליל שונה - זה כן בטוח.

להיות יותר טוב מהרמקולים המקוריים - מדובר ברכב ברמה גבוהה סה"כ אבל אני עדיין מאמין שכן - הייתי בודק קודם כל מול היצרן מה המערכת המקורית המותקנת ברכב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...