Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנתיים על הכביש ? מיני, קליאו, 147. (בעדיפות ברורה למיני).

יותר משנתיים ? אין גבול.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

206CC היא כל דבר חוץ מ"מהנה לנהיגה".

וכשאני אומר "כל דבר" אני מתכוון ל: "מאוסה, מכוערת, פאסה, מעצבנת, איטית להחריד, וסתם-אוטו-של-כוסיות-בהרצליה".

מצטרף להמלצה על קליאו (למרות שאני הייתי מתפשר על שנתון וקונה אימפרזה).

פורסם

למה משומש כשאפשר טויוטה יאריס T ספורט חדשה?

http://www.motocar.co.il/motocar/model/tech_details.asp?id=10304&node_id=1826

מחירון של 103K..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
למה משומש כשאפשר טויוטה יאריס T ספורט חדשה?

http://www.motocar.co.il/motocar/model/tech_details.asp?id=10304&node_id=1826

מחירון של 103K..

אולי כי היא הרבה פחות ספורטיבית מהאלטרנתיבות (חוץ מה206CC כמובן).

אם הוא מוכן ללכת על משהו ספורטיבי יותר משנים קודמות - הוא יכול לקנות רכבים ספורטיבים בהרבה : לפי סדר ההעדפה שלי : קליאוספורט, אימפרזה, מיני, 206GTI.

:-)

פורסם

חבל...

כפי שנאמר: "BMW חווית הנהיגה המושלמת"

אני מעיד בשמי ובשם אח שלי שאפילו ה 316 שנת 87 (!!!) יותר מהנה מרכבים אחרים וגם יותר חדשים (סוויפט 93 של בן דוד) לנהיגה...

מה חבל ? התקציב לא עומד עם הדרישה של עד שנתיים על הכביש, שנתון קצת יותר ישן יכול להיכנס בתקציב וזו בהחלט חווית הנהיגה המושלמת.

אני מעדיף את ה 316 87 שלי על ה קוואליר 98 של ההורים שלי (ולא בגלל שה BMW היא שלי)

פורסם

כל דבר יותר מהנה לנהיגה מסוייפט. הייתי מעדיף לנהוג על טרנזיט ולא על סויפט. ככה שלא ממש חוכמה שהבימר יותר מהנה.

ה206GTI מהנה לנהיגה, הקליאו כנראה יותר, אבל ה206 בהחלט מהנה. תריץ חיפוש היו לא מעט דיונים על זה עם שלומי (שהיתה לו אחת כזו).

פורסם
206CC היא כל דבר חוץ מ"מהנה לנהיגה".

וכשאני אומר "כל דבר" אני מתכוון ל: "מאוסה, מכוערת, פאסה, מעצבנת, איטית להחריד, וסתם-אוטו-של-כוסיות-בהרצליה".

מצטרף להמלצה על קליאו (למרות שאני הייתי מתפשר על שנתון וקונה אימפרזה).

לא מסכים איתך...

יש את הדגם של הCC שהוא 2000 סמ"ק 150 כ"ס, אחיזה לא רעה (כן יש אותה לחבר שלי ונהגתי עליה) קבריולט כמובן כך שאם זה מה שעושה לך את זה אז זה אחלה (אני אישית לא ידעתי עד כמה זה מגניב עד שנסעתי בה)... בקיצור יש מה לחשוב ואפשר להגיד בביטחון שהוא מהנה לנהיגה.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

יש את הדגם של הCC שהוא 2000 סמ"ק 150 כ"ס.

138 , אבל מי סופר.

הגג הנפתח מוסיף 12 כ"ס :twisted:

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...