Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקשר ל 206 .

היא מהנה מאוד לנהיגה , לא פחות מהקליאו ספורט, לדעתי אף יותר.

החסרון שלה מול הקליאו הוא בביצועים בלבד.

בכל מה שקשור בניהוג, שילדה, תקשורת מההגה וכיו"ב היא טובה מהקליאו (לדעתי) .

הבעיה היחידה שלה שהיא קצת רכה מדי, העברות משקל מסורבלות קצת , אני מניח שבולמים וקפיצים טיפה יותר קשיחים יפתרו את הבעיה הזו.

מעבר לזה מדובר במכונית מצויינת שמשלבת ביצועים, התנהגות , אבזור ומראה בצורה הטובה ביותר.

לדעתי, קנייה מוצלחת מאוד.

פורסם

אני אומר לכם בביטחון מלא שהרנו מהנה לא פחות מה- WRX.

הרנו בגרסתו הראשונה מאד אגרסיבי ולדעתי האישית הוא מומלץ לנהגים עם מיומנויות וניסיון סביר בנהיגה במכוניות ספורטיביות וחשוב יותר בגרות אישית.

קל מאד לחטוף ממנו בראש והוא לא סלחני במיוחד.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

הבעיה היחידה שלה שהיא קצת רכה מדי, העברות משקל מסורבלות קצת , אני מניח שבולמים וקפיצים טיפה יותר קשיחים יפתרו את הבעיה הזו.

אתה די סותר את עצמך, יקירי... :roll:

לפיז'ו "נחיתות בביצועים בלבד" ומאידך הפיז'ו "רכה מדי", "העברות משקל מסורבלות קצת" ?!

MCS 2008

פורסם
206CC היא כל דבר חוץ מ"מהנה לנהיגה".

וכשאני אומר "כל דבר" אני מתכוון ל: "מאוסה, מכוערת, פאסה, מעצבנת, איטית להחריד, וסתם-אוטו-של-כוסיות-בהרצליה".

דיי מהנה יחסית לחדשות

אי אפשר להשוות למיני או לקליאו כי הן מכוניות ספורט

אם תנמיך את ה CC ותרכיב בולמים יותר קשיחים תהיה לך אחלה של רכב , ההתנהגות טובה למרות שאין גג , האחיזה ממש גבוהה , זו לא ה "פיג'ו" של פעם אבל היא לא גרועה כמו שאתה אומר , ממש לא....

רכב מאוד מפנק ויופי זה כבר עניין של טעם

אוטו של כוסיות , גם... ( למרות שהוא יותר אוטו שמושך כוסיות )

גם התנהגות , גם קבריולט , גם פינוקים ( תרתי משמע.... ) , בסך הכל חבילה לא רעה .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אתה די סותר את עצמך, יקירי... :roll:

לפיז'ו "נחיתות בביצועים בלבד" ומאידך הפיז'ו "רכה מדי", "העברות משקל מסורבלות קצת" ?!

נחיתות בביצעים התכוונתי מול הקליאו , בכל קנה מידה אחר הביצועים של ה 206 מעולים .

זה שלרכב יש חסרון , לא הופך אותו חד משמעית ללא מהנה, הרי הקליאו לא לא מהנה בגלל שיש לה תנוחת ישיבה גרועה , המיני עדיין טובה למרות ההגה החשמלי המוגבל והראלי דיי טובה למרות שהביצועים שלה עלובים (במקור).

כמעט בכל רכב אפשר למצוא חסרונות , בשביל זה יש שיפורים.

את החסרון היחסית קטן הזה של ה 206 אפשר לפתור בעזרת שיפור יחסית זול ופשוט.

• תוכן חדש...