Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה עובד קשה אח שלו.

על המחשב לוקאלית אתה רואה תמונה מהמצלמה ? כלומר, כשאתה יושב מול המחשב פיזית יש תמונה על המסך ?

אם כן, זהו - לא צריך כמעט כלום יותר. תכנס ל logmein.com ותוכל להשתלט על המחשב שלך ולראות את הדסקטופ שלו מכל מקום בעולם בלי דיינמיק DNS, בלי פורט פורוורדינג ובלי עמאיית. תהנה!

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
אתה עובד קשה אח שלו.

על המחשב לוקאלית אתה רואה תמונה מהמצלמה ? כלומר, כשאתה יושב מול המחשב פיזית יש תמונה על המסך ?

אם כן, זהו - לא צריך כמעט כלום יותר. תכנס ל logmein.com ותוכל להשתלט על המחשב שלך ולראות את הדסקטופ שלו מכל מקום בעולם בלי דיינמיק DNS, בלי פורט פורוורדינג ובלי עמאיית. תהנה!

רואה.

לא רוצה LOGMEIN :)

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כדי שזה יפעל צריך להגדיר לראוטר שאם מישהו פונה לפורט 80 של הרגל הציבורית שלו, הוא לא מציג לו את ממשק הניהול. כדי להבטיח את זה, לך ל- Management --> Access control -->Services ותוריד את הסימון בשורת ה-http בעמודת ה-WAN.

אתה... אתה חמוד אתה...

ראשית, ברירת המחדל של ההגדרה הזו ב WAN כבויה.

לפני שתיקנת את ההודעה שלך רשמת "LAN" - וגם את זה ניסיתי כמו שאמרת וכמובן שהראוטר הפסיק לתקשר ונאלצתי (שוב) לרסט אותו ולהכניס לו הגדרות מחדש...

אתה ממפה את פורט 8080 של הראוטר לפורט 8080 של המחשב, כשאתה מתחבר מבחוץ אתה צריך לרשום: ציטוט:

http://itzikcamera.no-ip.com:8080

זה מה שאני תמיד רושם. זה לא עובד.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
מה שכן, כל פעם שאני ניגש לכתובת IP שלי (גם באמצעות הכתובת דרך NO-IP) הראוטר מבקש שם וסיסמא ולאחר שהוא מקבל אותם הוא מכניס אותי להגדרות שלו.

את הבדיקה הזו (נסיון לגשת דרך הכתובת החיצונית) אתה עושה ממחשב אחר שנמצא ברשת הפנימית?

אם כן, קרא כאן.

פורסם

ברירת המחדל של ההגדרה הזו ב WAN כבויה.

אם ברירת המחדל כבויה ואתה עדיין מקבל את ממשק הניהול של הראוטר, סימן שאתה ניגש מתוך הרשת הפנימית! אתה צריך להגדיר את הכל בדיוק כמו שכתבתי, ואז לבדוק ממחשב מרוחק - מחשב שאינו חלק מהרשת הפנימית שלך. מהשכנים או מהעבודה, למשל.

אם אתה ממפה את פורט 8080 של הראוטר לפורט 8080 של המחשב, כשאתה מתחבר מבחוץ אתה צריך לרשום:

http://itzikcamera.no-ip.com:8080

זה מה שאני תמיד רושם. זה לא עובד.

שוב, אם תגדיר את הכל כמו שכתבתי, לא תצטרך את הסאפיקס "8080:"

לפני שתיקנת את ההודעה שלך רשמת "LAN" - וגם את זה ניסיתי כמו שאמרת וכמובן שהראוטר הפסיק לתקשר ונאלצתי (שוב) לרסט אותו ולהכניס לו הגדרות מחדש...

אתה מנהל, יש לך גישה להיסטוריה של העריכה. בדוק שוב ותראה שלא רשמתי LAN

:roll:

פורסם

אתמול אחרי שארנון הגיב הוא יצר איתי קשר במסנג'ר ומשם הדרך לפתרון היתה קצרה:

פתחתי בראוטר את ה 8080 ל 8080 ו הזנתי בתוכנה את הכתובת של אותו המחשב.

למרות שאני ראיתי את הראוטר שלי, ארנון הצליח באמצעות כתובת ה HOST שנתתי לו (אותה אחת שפתחתי ב NO-IP) להתחבר למצלמה בקלות (עם ה :8080). היום גם עשיתי ניסיון והשארתי את המחשב דלוק - ומהעבודה התחברתי בלי שום בעיה.

תודה לכולם על העזרה

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...