Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אומגה אודיו היא חברה ומפעל רמקולים לכל דבר.

הם ייצרו בזמנו את הרמקולים לחברת רנסנס אודיו. למיטב ידיעתי רנסנס אודיו לא קיימת יותר.

מה שכן, ניתן לרכוש את הרמקולים של "אומגה אודיו" ושאריות מהייצור של רנסנס בחנות מפעל של אומגה אודיו בחולון.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש מצב שהם עדיין קיימים, לגבי הליין שלהם לרכב אני חושב שהוא מת.

בכל מקרה, נכון להיום אומגה אודיו לא מייצרת להם שום דבר, ואת זה אני יודע ממקור ראשון :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ניתן לרכוש רמקולים לרכב של אומגה מהמפעל בחולון ?

"שאריות מהייצור של רנסנס בחנות מפעל של אומגה אודיו בחולון."

זה אומר שהמחיר זול משמעותית ? הרכיבים של החברה הזו העתקים של חברת מורל ?

אם תהיה לי אפשרות לקנות רמקולים של אומגה, האיכות היא כמו של מורל והמחיר יהיה זול יותר אז למה לא 8)

Alpine 9887|XETEC GRAVITY 5G-900|tw:alpine spx pro|midbass:Morel hybrid ovation 6|Genesis audiophile 30.01

המערכת שלי למכירה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=292211

פורסם

הרמקולים שלהם מבוססים על אותה טכנולוגיה של מורל. סה"כ הבעלים של אומגה והבעלים של מורל הם קרובי משפחה ופתחו את מורל ביחד אי שם לפני 30 ומשהו שנה. בחנות \ מפעל של אומגה יש עד היום פוסטרים של רמקולים ישנים של מורל.

אני חושב שה CR104 שהיו ברשותי היו האחרונים שנשארו. עם זאת מספר חברי פורום רכשו משם כמה וכמה רמקולים עד היום, סביר להניח שעוד נשאר משהו.

איתמר.

פורסם

לא, המחיר לא זול משמעותית.

ראה ה"פ.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני שמח שאתה מבסוט מהם :-D. הכל עניין של טעם אישי.

איתמר.

פורסם

אני לא מחליף את הCR101 שלי בעד שום טוויטר אחר!

פשוט מוצר גאוני במחיר שפוי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...