Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני דיברתי על ה ROOTs.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואלה, תארוז לי אחד. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

קרוב... של פונטיאק בונוביל אם אני לא טועה. EATON M45.

רוב הסופרים הסטנדרטיים הם twin screw. הROOT הם בעיקר קיטים גדולים של אפטר מרקט דוגמת ה6V71-14V71 והB&M 144.

פורסם

קודם כל תיקון טעות: מבדיקה, הEATON M45 אכן נמצא גם בקופר S.

בגלל שתמונות הרבה יותר מענינות: זה EATON M90 אם אני לא טועה, TWIN SCREW על מנוע של סאטורן כלשהיא. ניתן לראות את יניקת האויר מאחור, עם כל החיישנים על הצנרת, ודחיסתו כלפי מטה, המנוע מוזרק ישירות. הM90 נחשב לבלאואר גדול יחסית למה שבא בד"כ כמקורי במנועי V6 SUPERCHARGED.

800px-2006_Saturn_Ion_Red_Line_engine-733997.jpg

זה ה"כלי" של מרקורי, ה"בודי" של הבלאואר נראה זהה לM112 מהSVT והמוסטאנג קוברה אם כי כניסת האויר שונה. TWIN SCREW, מנוע מוזרק.

3207-2004-Mercury-Marauder.jpg

אלה הROOTS הנפוצים:

6-71 בלאואר של HOLLEY או מונייהם (או של עוד כמה חברות שמיצרות אותם ע"פ מתכונת הבלאואר 6V71 ממנוע הדטרויט דיזל). זה בלאואר ROOTS, הוא יונק תערובת מלמעלה ודוחס כלפי מטה. הוא גדול מאוד פיזית.

c60f_1.JPG

בד"כ מורכב עם דואל קרב', ניתן לראות את שני הקרבורטורים הענקיים למעלה:

73Blower.JPG

ה671 הוא הבלאואר הנפוץ ביותר לאפליקציות דראג ואחריו בא (בכמה גדלים) המגה בלאואר של B&M:

megablower.jpg

קיימות גם אפליקציות מוזרקות של הבלאוארים האלה, חברות דוגמת HILBORN מתמחה במערכות הזרקה למנועי V8 לאפליקציות דראג. ההזרקה, בד"כ, לא מתבצעת ישירות לבוכנה אלא לתוך הבלאואר דרך הפלטה שבין הבלאואר לקרבורטורים, שבמקרה ויש הזרקה - זו הפלטה בין הבלאואר לכונס המכיל את הפילטר אויר.

Motor.jpg

על הבלאואר ניתן לראות את הכיתוב BDS, זו עוד חברה המיצרת 6-71 בדומה ל6V71 מהדטרויט.

זהו הדטרויט 6V71, את הבלאואר ניתן לראות במרכז המנוע (על הדופן) עם צנרת יניקת האויר עליו. תפרנים/קמצנים שלא יכולים לרכוש קיט (שעולה כ3000$) או שצריכים רק את הבלאואר ללא כל האביזרים מסביב (כמו ה"אף", הפולי'ס וכו') לוקחים את הבלאואר ממנועי הדיזל שלאחר הסרת אביזרי קצה הוא זהה ל6-71 הקנוי בהכל. הסרת צבע, קצת ליטוש (בודי אלומיניום) והוא חוזר להבריק.

671Detroit.JPG

• תוכן חדש...