Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שאנחנו מדברים בעיקר מהסלולרים והטלפון הקווי שלנו הוא במסלול מוזל בהוט, אשתי חשדה שחשבון טלפון קווי בן 3 ספרות כל חודש הוא שגוי.

בדקנו את פירוט השיחות והסתבר שהעוזרת שלנו שמגיעה פעם בשבוע מתקשרת לאוקראינה.

בכל שבוע מדובר בסכום שנע בין 20 ל 50 ש"ח.

מה שתמוה זה שפעם אחת היא אמרה לאשתי שהיא הייתה צריכה להתקשר והשאירה עודף של 20 ש"ח על הכסף שהשארנו לה.

כאמור, הסתבר שהיא מתקשרת כל שבוע.

האפשרויות הן:

1. להיפרד ממנה. זה מתחיל משימוש בטלפון כשאנחנו לא נמצאים ועלול להגיע לגניבה של ממש.

2. לדבר איתה ולבקש ממנה לחדול.

3. לא לעשות כלום ורק להחביא את הטלפון.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

good help is hard to find. אם היא טובה הייתי מתחיל ב-3 ואז עובר ל-2 אם יש צורך. אם היא ממילא לא משהו - לך על 1...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני הייתי מעיף אותה גם היא עוזרת טובה.

כמו שאמרת - יכול להתחיל בשיחה לחו"ל ולהמשיך בדברים גרועים הרבה יותר, רק אם תיתנו לה את החופש.

פורסם

אני הייתי מתחיל בשיחה ואומר לה שאם היא רוצה להתקשר (בלי לציין יעדים) זה בסדר אבל שתגבקש לפני וממציא לה איזה תירוץ בדמות מסלולים מוזלים וכו'.

אם הייתי מגלה אח"כ עוד פעם שיחה חריגה נפרד ממנה לשלום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בלי 2 ו3, תגבו ממנה את הכסף עבור השיחות שבצעה, הוכחות יש לא? שתגיע, תעבוד ובסוף תשלמו לה את שכרה מינוס החיוב שצברתם. אם היא תבין מה טוב, אם לא תבין, היא תגיע לאפשרות מס1 בעצמה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
בלי 2 ו3, תגבו ממנה את הכסף עבור השיחות שבצעה, הוכחות יש לא? שתגיע, תעבוד ובסוף תשלמו לה את שכרה מינוס החיוב שצברתם. אם היא תבין מה טוב, אם לא תבין, היא תגיע לאפשרות מס1 בעצמה.

:mm_yeah:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כנראה החבר'ה כאן לא יודעים כמה קשה להשיג עוזרת בית טובה. אני מניח שכמו בבזק יש בהוט אפשרות לחסום חיוג לחו"ל. פשוט תבקש מהם את את השרות הזה. אני מניח, אבל זו רק הנחה, שיש גם אפשרות לקוד סודי במידה ואתה כן רוצה לעיתים לחייג לחו"ל. סביר להניח שהעוזרת לא תשאל אותך מדוע אי אפשר לחייג מהטלפון שלך לחו"ל...

בכל דרך אחרת שתפעל, עשוייה לגרום לה "לנקום בך" ולגלח לך חפצים מהבית.

ארז רונן

פורסם

מדובר על HOT ולא בזק, זה דבר ראשון.

אכן - לא פשוט למצוא עוזרת טובה.

הייתי מתחיל מדיבור ובהתאם אומר לה שאתה גובה ממנה לפי הקבלות את הסכום שמגיע לך.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

מזכיר לי את המקרה של שי ז. עם העובד שגנב ממנו. מישהו זוכר איך זה נגמר, ד"א?

כפי שציינו לפני, עוזרת טובה זה לא עניין של מה בכך. חבל לוותר עליה כל כך מהר.

אם לדעתכם היא עושה עבודה טובה, ואתם לא רוצים לפטר אותה, אני מציע לפעול כדלקמן:

1. תכינו את תדפיסי השיחות והוכחות הגביה

2. תעשו איתה שיחה באווירה רגועה. תסבירו שהחיובים לא הגיעו מכם, וברור שהשיחות נעשו על ידה

3. תראו את התגובה. אם היא מכחישה, שתלך קיבינימט, אתם לא יודעים מה הדבר הבא שיעלם מהבית

4. אם היא לא מכחישה, ומביעה חרטה על מעשיה ומוכנות לשלם, נסו להגיע להסדר. תציעו לה, לדוגמה,

לעשות מסלול מוזל על הקו שלכם (לא בטוח שיש לה טלפון קווי בבית, ומסלולרי זה די יקר) עליו היא תשלם

את ה-9.90 שלה + השיחות שהיא עושה.

5. במידה והיא תסכים לתכנית, דאגו להעלות זאת על הכתב. אם יש לכם חוזה כתוב איתה, תוסיפו סעיף לחוזה.

כל הנ"ל אמור לבסס אמון והכרת תודה מצדה. אם תראו שזה גורר תגובה הפוכה, תעיפו אותה לעזאזל ובהקדם.

בהצלחה.

פורסם
מה שתמוה זה שפעם אחת היא אמרה לאשתי שהיא הייתה צריכה להתקשר והשאירה עודף של 20 ש"ח על הכסף שהשארנו לה.

כאמור, הסתבר שהיא מתקשרת כל שבוע.

נראה לי שלא כולם שמו מספיק לב למשפט הנ"ל. הנושא הזה לא חדש עבורה ועבורכם - רק שהיא ניצלה את העובדה שהיא אמרה לכם פעם אחת והמשיכה עם זה כל שבוע במשך חודשים ארוכים.

בנוסף לעובדה שהיא השתמשה בטלפון וגרמה לכם להוצאות - אל תשכחו שבזמן שהיא דיברה בטלפון היא גם לא עבדה, מה שגרם לכם להפסדים כפולים.

אישית, לא הייתי משאיר אדם בבית לבד אם אני לא סומך עליו - וזה מה שהייתי עושה במקרה הזה. מכאן ואילך יש לכם 2 אפשרויות: לא לפטר אותה ולזמן אותה לנקות כשאתם בבית. אופציה שניה: להיפרד ממנה לשלום.

מה שכן אסור לשכוח שבקרב עוזרות בית נושא הגניבות הוא עניין שכיח למדי - לכן כדאי שתשקלו פעמיים (בלי כל קשר לעוזרת הזו) אם להשאיר בית לבד עם עוזרת - או לא...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מזכיר את אחד הפרקים היותר טובים של סיינפלד בזמנו, הסצנה ההיסטרית של קרמר בא כבלש לביתו של "העוזרת".

בכל אופן, איתן, אתה מבין שכל פעם שהעובדת מגיע אליכם היא גונבת מכם?! כמו שאיציק אמר, גם בשיחות שמבצעת וגם בניצול הזמן לשיחות אשר היא מקבלת עליו תשלום!

אני לא יודע מה איתך אבל אני לא מחכה לקבל כוויה פעמיים. פעם אחת מספיקה לי כדי ללמוד. הודעתי הראשונה כאן עדיין נראית לי כטובה ביותר בינתיים, גם אם קשה למצוא עוזרת טובה. (ועוזרת טובה, לא גונבת)

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

איציק להעסיק עוזרת כשאתה בבית זה לא נראה לי חכם כי אם אתה בבית ואין לך מגבלה פיזית למה שאתה לא תעשה את העבודה בעצמך? ככה אתה חוסך כסף, כאבי ראש וגם הבית נקי כמו שאתה אוהב.

מה גם שלהישאר עם העוזרת זה לא הכי עוזר, אצלנו בתקופה שהיתה עוזרת למרות שאמא שלי או אני הינו בבית בכל זאת היא גנבה, לא תמיד אתה רואה מה היא עושה ולכן בזמן הזה יש לה אפשרות להעלים דברים. אצלנו לצורך העניין היא היתה מביאה בקבוק קטן מהבית ופשוט שופכת לשם אקונומיקה מהבקבוק שלנו. כשאמא שלי שאלה איך הולך כל שבוע ליטר אקונומיקה התירוץ היה שהיא משתמשת בהרבה שיצא נקי ויסודי. בפעמים אחרות נעלמו לי גרביים מהארון ועוד כמה דברים, וגם 3 ראשי שום נגנבו מהמקרר, וזה רק הדברים שתפסנו אותה גונבת כשהינו בבית! אז אולי היא ניקתה טוב, אבל גנבה והתשלום על העבודה פלוץ מה שנגנב כבר עלה יותר מידי כלכלית ולא השתלם.

גם מי שלא מנקה טוב אפשר להעיר על זה כדי שישתפר בפעם הבאה, אבל גניבה ודברים כאלה זה לא דבר שאפשר לשנות כי זה דבר ללא בקרה יחסית ובלתי ניתן לשליטה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

השאלה היא אם אתה רוצה להיות צודק או רוצה להיות חכם?

קשה למצוא עוזרת בית נורמלית שעושה את העבודה כמו שצריך.

אם היא לא עושה את העבודה כמו שצריך אז זאת הזדמנות טובה להיפטר ממנה.

אם היא עושה עבודה טובה אז:

תבקש מהוט פירוט שיחות שנעשו לחו"ל בתקופה שאתה חושד שהיא התקשרה.

תסמן את כל השיחות שהיא ביצעה וחשב את הסך הכולל. תוודא שמופיע המדינה שאליו היא התקשרה ומספר הטלפון כדי שהדבר יהיה חד משמעי וללא אפשרות לויכוח או הכחשה מצידה.

בסוף יום העבודה שלה, שב ותראה לה את החשבונות שקיבלת ואת העלויות של השיחה. תסביר לה שזה לא מקובל ולכן אתה מנכה משכרה את עלות השיחות. קח בחשבון שמדובר במישהי שזקוקה לכסף ולכן תחלק לה את זה לתקופה ארוכה ופשוט כל פעם תשלם לה 20-30 ש"ח פחות.

אם היא לא תהיה מוכנה אז פשוט אל תשלם לה על העבודה באותו היום ושלח אותה לדרכה.

בשום אופן אל תתעלם מהבעייה ותהיה פסיבי כי היא רק תמשיך ובסוף זה יסתיים ביותר מאשר שיחות טלפון אלא בכסף ובחפצים שנעלמים. אם תראה לה שאתה מודע לפעולות שלה בזמן שהיא בבית וכן איכפת לך אז היא תחשוב פעמיים לפני.

אסף

פורסם

אני הייתי עושה משהו אחר.

בזמן שהעוזרת נמצאת בבית אתה ואישתך, עשה עצמך שאתה לוקח מהדואר את חשבון הטלפון ותפתח את המעטפה ככה שהיא תראה אותך בזווית העין ואז תקרא לאישתך:"X, ראית את חשבון הטלפון?! Y שקלים! התקשרת לחו"ל? ...." העוזרת כבר תקבל התקף לב ומהחודש הבא רב הסיכויים שלא תהיה בעיה.

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...