Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא אוהב גנבים.

אין לי בעיה לתת מכל הלב, ואם היא אחלה של עוזרת וסוגרים איתה על 70 שקל לשעה במקום 40 אז בכיף.

אבל אם היא גונבת כל פעם 5 שקל על שיחות טלפון, זה מגעיל אותי ומוציא לי את כל החשק להעסיק או להתעסק עם מישהו כזה.

אבל לא בגלל זה הגבתי.

אלא בגלל הקטע של אנחנו מרוויחים כסף ונפרנס ככה מישהו אחר.

זה אחלה ראיית עולם, ואפשר לראות את זה גם אחרת.

אני מעדיף לעבוד בעבודה שלי עוד 5 שעות ולקחת את הכסף הזה ולתת אותו לעוזרת היא תנקה, מאשר לעבוד בבית 5 שעות, כי בעבודה שלי יותר קל ונעים לי לעבוד.

ממילא אני עובד,בין אם זה לנקות רצפה או לעשות את מה שאני עושה בכל מקרה. ככה לפחות אני יכול לעבוד במה שאני טוב בו, נהנה לעשות או לפחות רגיל לעשות ויודע לעשות במקום לנקות ואחרי זה שיצטרכו לנקות אחרי (אני לא מי יודע מה מנקה טוב...)

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אשתי חשדה שחשבון טלפון קווי בן 3 ספרות כל חודש הוא שגוי.

בדקנו את פירוט השיחות והסתבר שהעוזרת שלנו שמגיעה פעם בשבוע מתקשרת לאוקראינה.

בכל שבוע מדובר בסכום שנע בין 20 ל 50 ש"ח.

מתזכר לגבי הודעת פותח השרשור, כנראה שמדובר בכמה חודשים, בכמה מדובר? בין 20 ל50 שקל בשבוע זה מתצבר לסכומים גבוהים, תחשבו שכל חודש אתם "מצפרים" את העוזרת על חשבונכם בסכום של 200 שקל? מי שמתאים לו אז בכיף אבל זו צריכה להיות זכותכם לתת ולא לעוזרת לקחת.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
מתזכר לגבי הודעת פותח השרשור, כנראה שמדובר בכמה חודשים, בכמה מדובר? בין 20 ל50 שקל בשבוע זה מתצבר לסכומים גבוהים, תחשבו שכל חודש אתם "מצפרים" את העוזרת על חשבונכם בסכום של 200 שקל? מי שמתאים לו אז בכיף אבל זו צריכה להיות זכותכם לתת ולא לעוזרת לקחת.

להזכירך גם שלא אמרו לה כלום במשך אותה תקופה.

אז מפעם לפעם הביטחון עולה.או שלחילופין היא ראתה שלא מעירים לה על כך(הרי אדם נורמטיבי בודק את החשבונות מדי חודש ולא כל כמה חודשים) והיא הסיקה מכך שאין לבעל הבית בעיה עם הדבר.

פורסם
רוצה שיעלו פרוייקט איך לנקות את הבית? ככה תלמד לנקות טוב :)

אל תיתן לנו רעיונות מוזרים, בסוף עוד נעשה את זה :twisted:

מאוחר מדיי, כבר עלה פה משהו כזה.

-->אתה יודע שאתה מכור לקארספורום כש...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...