Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי פיאט פונטו ואני מעונין לבנות תיבה מפיבר במקום שנימצא הגלגל רזרבי

דיברתי עם כמה אנשים במפגש ואמרו לי שכדי לעשות בנייה במקום הגלגל רזרבי אז החלטתי לעשות שינוי

אני רוצה לשמוע את הדעה שלכם לפני הביצוע ולדעת עם כדי או לשמוע יתרונות חסרונות..

יש לי כמה שאלות:

1. מישהו אי פעם ניסה לעשות את זה..

2.הסאב יעבוד טוב בתיבה מפיבר אטומה?

אשמח לשמוע תגובות לפני שאני מתחיל בבנייה..

הסאב הוא HIfonics AS12 600RMS

מוגבר על ידי רוקפורד P600.1BD

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

יתרון?

חביבי,גלגל ספייר נועד להשאר באוטו,לא מחוצה לו.

במידה ויהיה לך תקר באחד הצמיגים מה תעשה? תשים את האוטו על הגב עד הפנצ'ריה הקרובה?

בכל אופן,תצטרך כמה וכמה שכבות של פיבר כדי שהתיבה תהיה חזקה להתמודד עם 600 RMS.

אני לא היתי לוקח סיכון ואני בטוח שיש דרך אחרת כדי לשלב תיבה מפיבר בתא המטען.

בן.

Got To love It

פורסם

מי בדיוק אמר לך שכדאי להעיף את הגלגל ספר בשביל סאב? :roll:

מילא אם היית בונה תיבה שתכסה את כל תא המטען - אפשר להבין. אבל במקום הגלגל ספר? למה? למה זה טוב?

במקומך לא הייתי נכנס לזה. אבל ממש לא. ולא בגלל שזה לא אפשרי או משהו בסיגנון, אלא בגלל אותה סיבה שבן רשם לך. זה הכל.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תודה בן ושומאכר אני ישקול את זה...

חשבתי על זה שעם אי פעם אני יצתרך מקום בתא מטען אז אני לא יוכל להוציא בקלות את הבניה ותיבה אני רק מנתק חוט ומוציא

החלטתי לעשות משהו אחר בפאגז' שאני יסיים אני יעלה תמונות

פורסם

1. עושים את זה והרבה. ממליץ לך לקרוא קצת בפורום הזה: http://www.fiberglassforums.com/

2. יותר טוב הוא לא ישמע, אולי יותר גרוע אם לא תשים מספיק שכבות.

יותר פרקטי לשים תיבה מפיבר שקוע בצד של התא מטען, גם יפה וגם חוסך מקום.

במקום הגלגל הרזרבי זה קצת בעייתי מהסיבות שאמרו לך.

:cry: !!SOLD!!

פורסם

אם אתה מקפיד להחליף את הצמיגים שלך בזמן, כלומר בוודאות אתה לא תגיע למצב של התפרקות טוטאלית של הצמיג בזמן נסיעה, אז ,לדעתי, עם תקר פשוט אפשר להיסתדר עם ספריי לתיקון תקר זמני - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=74729

הוא יעזור לך להגיע לפנצריה הקרובה.

השאלה כאן מבחינת חוקים, האם מותר שברכב לא יהיה קיים גלגל רזרבי?

פורסם

אתה רוצה לבטל לחלוטין את גלגל הספייר?? אל תעשה זאת. יש פתרונות שונים ויפים כמו בניית תיבת stealth בבטן הכנף וכו'

בוריס צודק שספריי יכול להיות פתרון לפנצ'ר פשוט. אבל אם ייקרע הצמיג? גם חדש יכול להקרע. תעלה על משהו בטעות..

פורסם

תודה על ההמלצות

אבל בכל זאת אני לא יכנס לזה נשאר עם תיבה רגילה :?

אבל במקום זה אני יעשה פודים יפים לקרוסים בפאגז' :wink:

תודה לכולם..

פורסם

באוטמטור האחרון שהיה אני זוכר שראיתי איזה בניה יפה ושאלתי את הבן אדם מה עם הגלגל רזרבי אז הוא אמר לי שהגלגל רזרבי

גם שמה

ניראה לי שזה היה סובארו B3

אז אני חושב שאתה יכול לעשות משהו שגם הרזרבי ישאר לך שמה

MKVI GTI 2011

למכירה דאבל דין alpine w505

• תוכן חדש...