Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנחס גרשון IS BACK.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קיבלתי את התמונה באימייל לפני הדרבי אתמול. :lol:

יש משהו שאני לא מצליח להבין בתמונה, הילד הוא מאירגון האוהדים "השחקן ה-12 "? החבר'ה מאחורה בחולצות השחורות הם האולטראס נכון? חולצות שחורות בתור מחאה מאז שהעיפו את נימני לבית"ר? אז למה הם עם צעיפים ירוקים?

יאשה, נראה לי שזה נוק אאוט טכני לטובת הפועל.

מדובר באוהד מכבי שנכנס בטעות לשער 5.... 8)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי פיני גרשון בכלל לא מאמן כזה גדול.

פשוט הוא יודע לנהל משחק. כמו שרף.

רק שבתקופתו, היו לפיני שחקנים מעולים, מצויינים וחכמים הן כל אחד בפני עצמו והן כקבוצה.

בנוסף, היה לו עוזר מאמן תותח. כזה שהיה עושה סקאוטינג מושלם ומעביר את האימונים ובונה תרגילים בצורה מדהימה.

העוזר מאמן הזה, דייויד בלאט שמו, לא סתם מצליח ברמות הכי גבוהות בעולם - הוא פשוט תותח.

נכון שבתואר התפקיד שלו הופיעה המילה "עוזר" לפני המילה "מאמן", אבל הוא היה המאמן בפועל של מכבי.

פיני היה מעביר אימונים בודדים בשנה. מרבית העבודה הייתה של בלאט.

ככה שחיבור יכולות הקואוצ'ינג והאימון של בלאט, עם ראיית וניהול המשחק של פיני - יצר צוות מנצח.

לגבי פיני לבד? לא נראה לי שהוא יעשה מהפכה גדולה. בטח שלא עם השחקנים הנוכחיים. (אני מקווה מאוד לצאת טועה)

אולי אם דרוקר יבוא להיות עוזר-מאמן, כמו שהוזכר בעיתונים, השינוי בעמדת המאמן יהיה מורגש הרבה יותר.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ככל הידוע לי : בלאט היה מאמן את ההגנה וגרשון את ההתקפה.

בגביע השני יעקב ג'ינו נכנס למשבצת הזאת, ובהפסד בגמר בעונה האחרונה של פיני - דן שמיר.

לדעתי שחקנים מתאמנים ומשחקים אחרת כשהם יודעים שיש פיגורה רצינית מעליהם, ולא יעזור שומדבר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לדעתי פיני גרשון בכלל לא מאמן כזה גדול.

פשוט הוא יודע לנהל משחק. כמו שרף.

רק שבתקופתו, היו לפיני שחקנים מעולים, מצויינים וחכמים הן כל אחד בפני עצמו והן כקבוצה.

בנוסף, היה לו עוזר מאמן תותח. כזה שהיה עושה סקאוטינג מושלם ומעביר את האימונים ובונה תרגילים בצורה מדהימה.

העוזר מאמן הזה, דייויד בלאט שמו, לא סתם מצליח ברמות הכי גבוהות בעולם - הוא פשוט תותח.

נכון שבתואר התפקיד שלו הופיעה המילה "עוזר" לפני המילה "מאמן", אבל הוא היה המאמן בפועל של מכבי.

פיני היה מעביר אימונים בודדים בשנה. מרבית העבודה הייתה של בלאט.

ככה שחיבור יכולות הקואוצ'ינג והאימון של בלאט, עם ראיית וניהול המשחק של פיני - יצר צוות מנצח.

לגבי פיני לבד? לא נראה לי שהוא יעשה מהפכה גדולה. בטח שלא עם השחקנים הנוכחיים. (אני מקווה מאוד לצאת טועה)

אולי אם דרוקר יבוא להיות עוזר-מאמן, כמו שהוזכר בעיתונים, השינוי בעמדת המאמן יהיה מורגש הרבה יותר.

אני מסכים איתך בסוגיית פיני. הוכחה לזה אפשר אולי לראות בחוסר ההצלחה של אולימפיאקוס שפיני אימן אותה. מאז שיאנקיס התמנה למאמן הם שיחקו ומשחקים הרבה יותר טוב.

מה שכן, לאפי משום מה לא הייתה שיטה, הרוב עבד על אילתורים ובלי תרגילים, אני מקווה שזה ישתנה עם פיני והשחקנים גם יתנו יותר מעצמם. מזכיר את עונה שעברה.

פורסם
פיני בא , פיני הולך , פיני בא , פיני הולך..

וחוזר חלילה.

שמכבי ילכו מפה ביחד איתו.

הרסו את כל הכדורסל בארץ..

אתה יכול לזלזל כמה שאתה רוצה.

אבל עם עובדות לא מתווכחים.

5 גמרים אירופים.

3 גביעים אירופים.

6 אליפויות ישראליות רצופות.

6 גביעים רצופים.

אני קצת התבאסתי שבפארק אוסישקין לא בנו באר משאלות, כזה שזורקים מטבע ומבקשים משאלה, אולי זה היה עוזר להפועל..

under construction..

• תוכן חדש...