Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנחס גרשון IS BACK.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פיני בא , פיני הולך , פיני בא , פיני הולך..

וחוזר חלילה.

שמכבי ילכו מפה ביחד איתו.

הרסו את כל הכדורסל בארץ..

מכבי ת"א היא הכדורסל בארץ. בלי מכבי אין כדורסל בארץ.

במקום לבכות את התמוטטות קבוצת הכדורסל של הפועל ת"א שהיא ללא ספק "מופת של ניהול מקצועני" שראינו לאן הוביל אותה,

הם מעדיפים לשמוח לאיד.

תמיד ישמחו לאיד על הפסד מכבי ולא על נצחון קבוצתם שלהם (מן סוג של יוסי אבוקסיס כזה שבגמר הגביע חגג את זה שמכבי לא לקחה ולא את זה שהפועל כן לקחה)

מכבי שחררה שחקני כדורסל בכירים ללא תמורה להפועל ירושלים (שחקנים שניצחו אותה בגביע, אבל כשזה הגיע לגיא פניני, ניהול המופת של הפועל, סינדל אותו , ולא ידע להחזיר טובה תחת טובה.

בקשר לדרבי היום: שתי קבוצות חלשות, חסרות מעוף ויד מכוונת. אני במקומך לא הייתי גאה היום להיות אוהד הפועל ( וגם לא אוהד מכבי.)

אם מה שעושה לך את זה , זה כדורגל שלילי הגנתי ויציאה למתפרצות (כמו מול בית"ר בטדי ,כמו היום וכמו במספר משחקים נוספים), אז שיבושם לך.

והנה אתה מצדיק את מה שאמרתי:

הפסד משפיל של 2-0 עם שליטה מלאה של הפועל במשחק , דרבי והפסד ראשון של נמני בדרבי עם כרטיס אדום :D

תענוג!

במקום לשמוח שניצחתם, אתה שמח לאיד שמכבי הפסידה.

במקום לשמוח בשביל גוטמן על משחק טקטי טוב, אתה שמח על הפסד של אבי נמני

ונסיים בסדרת הכשלונות הכ"כ מהנה ביורוליג שגם ככה לא מעניין.

במקום לשאול את עצמך איפה קבורה הפועל ת"א בכדורסל, אתה נהנה לראות הפסדים של מכבי באירופה. אל תשכח שמכבי ת"א סללה את

הדרך לקבוצות האדומות להשתתף גם באירופה.

כמה כיף לראות את הניהול הכושל מוריד אותם מנכסיהם לאט אבל בטוח.

כנ"ל בכדורגל.

במקום להסתכל על הניהול החרפתי של הפועל :

בעלים נסתר שבוחש מאחורי הקלעים ומעביר שחקנים בחינם בצורה לא חוקית (אלי טביב)

פיטורים של מנהל מיתולוגי בגלל קפריזות של בעלים שלא מבין כלום (אריה הרשקוביץ')

ובכלל, התנהלות עקומה לחלוטין - שוב אתה שמח לאיד.

אני אפילו לא מדבר על שאול אייזנברג שגמר את קבוצת הכדורסל

...

נותר לי רק לרחם על אנשים כמוך.

אתה לא אוהד ספורט אמיתי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בחיי שמר, ואני חשבתי שמדובר על שובו של משתמש הפורום "גרשון המשפר" (זה עם הסמלון של הג'יפ האדום)

פנחס? טוב לדעת

אגב נראה לי שבהפועל תל אביב אחוז האוהדים שעומדים עם הגב למשחק ומנצחיפם על הקהל הוא מהגבוהים ביותר, אף פעם לא הבנתי את זה, לא כדי כבר להסכים על איזה מנצח אחד ושכולם יוכלו לראות את המשחק?

פורסם

שרגאמן ,

אתה מדבר על הקהל הכי תומך בליגה,

לא סתם הקהל של הפועל מספר אחד בעידוד ובשירים...

ההייפ מוצדק, אחוזי הרייטינג מוכחים את זה, רבע מיליון איש שבאו לכיכר או לפארק מוכיחים את זה.

היורוליג אולי לא מעניין אותך, דווקא השנה עם כל הכסך ושחקנים שבאו מה-NBA הוא ממש לא רע. אוקיי מתקבל על הדעת כי הרמה תעלה.

איזה שישטה מאפיונרית? שאיפה של כל שחקן כדורסל בישראל להגיע למכבי כי זה המועדון הכי גדול/מצליח/בעל קהל הכי גדול בארץ שמייצג את הארץ באירופה ובהצלחה רבה.מייצג את עצמו , לא את ישראל.. חצי קהל של מכבי זה קהל הצלחות שאוהד אותם רק בגלל שהם כל שנה אלופים ובאירופה.

שחקן טוב יבוא למכבי כי זו פיסגת הכדורסל בישראל כרגע, בעצם מאז ומעולם, אין מה לעשות, ואתה יודע מה, חבל שכך, חבל שאין עוד קבוצות שבפיסגה ביחד איתה. מאוד חבל , אבל נראה שהמצב בהליכי שינוי משנה שעברה..

* חבל שחלק מהקבוצות רוצות להוריד את מכבי למטה ולא לעלות את עצמן למטה, חבל מאוד.*ולמה זה קורה ? כי מכבי לקחו להם את כל הכוכבים

מכבי ת"א היא הכדורסל בארץ. בלי מכבי אין כדורסל בארץ.

מכבי תל אביב היא לא כדורסל בארץ ולא כלום , שנה שעברה חולוניה שברה את ההגמוניה שלה שנמשכה כמעט עשור וחצי, השנה ירושלים תוכל להמשיך וגם חיפה..

ואם היא כן הכדורסל בארץ אז שלא תהיה ולא יהיה כדורסל..

מגעיל לראות ליגה שיש מונופול של קבוצה אחת ואין תחרותיות.

במקום לבכות את התמוטטות קבוצת הכדורסל של הפועל ת"א שהיא ללא ספק "מופת של ניהול מקצועני" שראינו לאן הוביל אותה,

הם מעדיפים לשמוח לאיד.

על שאול הנבלה אין לי מה להגיד , רק ששנה הבאה יהיה דרבי בין הפועל תל אביב לבין הפועל אוסישקין.

תמיד ישמחו לאיד על הפסד מכבי ולא על נצחון קבוצתם שלהם (מן סוג של יוסי אבוקסיס כזה שבגמר הגביע חגג את זה שמכבי לא לקחה ולא את זה שהפועל כן לקחה)

זה כבר משהו שנפוץ בקרב כל אוהדי הקבוצות בליגה ולא רק אצל אוהדי הפועל , כי נמאס לכולם ממכבי.

מכבי שחררה שחקני כדורסל בכירים ללא תמורה להפועל ירושלים (שחקנים שניצחו אותה בגביע, אבל כשזה הגיע לגיא פניני, ניהול המופת של הפועל, סינדל אותו , ולא ידע להחזיר טובה תחת טובה.

באמת עשו טובה ששיחרו שחקנים שלא עזרו לה , סתם תפסו מקום על הספסל.

פניני , למה כזה כשרון צריך להגיע גם למכבי? להתייבש על הספסל ?!

הנה ההתנהלות שעליה דיברתי , מאפיה שקונה כל שחקן טוב של יריבה על מנת להחליש אותה ולא על מנת להתחזק , כי השחקן יהיה עוד שחקן ספסל..

כל הכבוד לדני קליין שסינדל אותם.

בקשר לדרבי היום: שתי קבוצות חלשות, חסרות מעוף ויד מכוונת. אני במקומך לא הייתי גאה היום להיות אוהד הפועל ( וגם לא אוהד מכבי.)

מסכים איתך לגבי הדרבי ,אבל אני עדיין גאה להיות אוהד הפועל.

אם מה שעושה לך את זה , זה כדורגל שלילי הגנתי ויציאה למתפרצות (כמו מול בית"ר בטדי ,כמו היום וכמו במספר משחקים נוספים), אז שיבושם לך.

ניצחון בדרבי שווה הכול!

והנה אתה מצדיק את מה שאמרתי:

Meishar84 כתב:

הפסד משפיל של 2-0 עם שליטה מלאה של הפועל במשחק , דרבי והפסד ראשון של נמני בדרבי עם כרטיס אדום :grin:

תענוג!

במקום לשמוח שניצחתם, אתה שמח לאיד שמכבי הפסידה.

במקום לשמוח בשביל גוטמן על משחק טקטי טוב, אתה שמח על הפסד של אבי נמני

שלא תבין לא נכון , אני מאושר שניצחנו בדרבי , יותר נכון גוטמן ניצח את הדרבי.

אבל מה שקרה עם נמני "יקיר אוהדי הפועל" זאת מתנה .

ונסיים בסדרת הכשלונות הכ"כ מהנה ביורוליג שגם ככה לא מעניין.

במקום לשאול את עצמך איפה קבורה הפועל ת"א בכדורסל, אתה נהנה לראות הפסדים של מכבי באירופה. אל תשכח שמכבי ת"א סללה את

הדרך לקבוצות האדומות להשתתף גם באירופה.

על הפועל תל אביב כדורסל אין לי התייחסות כי זה לא שווה את זה..

כמה כיף לראות את הניהול הכושל מוריד אותם מנכסיהם לאט אבל בטוח.

כנ"ל בכדורגל.

במקום להסתכל על הניהול החרפתי של הפועל :

בעלים נסתר שבוחש מאחורי הקלעים ומעביר שחקנים בחינם בצורה לא חוקית (אלי טביב)

פיטורים של מנהל מיתולוגי בגלל קפריזות של בעלים שלא מבין כלום (אריה הרשקוביץ')

ובכלל, התנהלות עקומה לחלוטין - שוב אתה שמח לאיד.

אני אפילו לא מדבר על שאול אייזנברג שגמר את קבוצת הכדורסל

מוני עשה המון למען הקבוצה,אבל השנה קורה משהו מאוד מוזר.

במידה שטביב הפושע המושחת יגיע ביחד עם קצרה להפועל זה יהיה אסון.

לא יעברו על זה בשתיקה...

נכון לעכשיו זה לא יקרה , אם אתה מעודכן במצב.

ההתנהלות עקומה , אוקיי ,ידוע למען האמת , אבל היא הביאה הרבה יותר תארים מלוני.

אבל זה לא שההנהלות של מכבי בכדורגל יותר טובה

שלא נדבר על הכדורסל שמתחיל להזכיר את הסנדק..:lol:

נותר לי רק לרחם על אנשים כמוך.

אתה לא אוהד ספורט אמיתי.

אתה מוזמן להמשיך לרחם :D

איפה שלא תלך, תיראה שאוהדים של קבוצות תמיד ירצו לראות את היריבה השנואה נכשלת כל פעם מחדש וישמחו על זה.

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

שמכבי ילכו מפה ביחד איתו.

הרסו את כל הכדורסל בארץ..

:lol:

בלי מכבי לא היה כדורסל בארץ...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
שרגאמן ,

אתה מדבר על הקהל הכי תומך בליגה,

לא סתם הקהל של הפועל מספר אחד בעידוד ובשירים...

[/color]

אתה מוזמן להמשיך לרחם :D

איפה שלא תלך, תיראה שאוהדים של קבוצות תמיד ירצו לראות את היריבה השנואה נכשלת כל פעם מחדש וישמחו על זה.

מעניין שלכל הקבוצות יש יריבה שנואה אחת....

רק שכל הקבוצות שוכחות שכל שאר המשחקים בינן לבין עצמן לא מעניינים אף אחד.... ובלי מכבי אין ליגה.

יאללה אני צריך לזוז לטייל עם הכלב בגינת אוסישקין .....שמעתי שמאוד פסטורלי שם.

סוף סוף יש לנו ראש עיר שעושה את העבודה ודואג לשטחים ירוקים...:twisted:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
בלי מכבי לא היה כדורסל בארץ...

1:0 לאוהדי מכבי .

32:0 לאוהדי מכבי .

נעדכן בהמשך מהן תוצאות השרשור בין אוהדי הפועל למכבי .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

בלי מכבי היה כדורסל בארץ. ואפילו תחרותי! לגבי אוסישקין, חיכיתי לטמבל שיזרוק את ההערה ומסתבר שבאו 2 :) עוד הוכחה לזה שהתנאי הראשון בשביל להיות אוהד מכבי זה להיות טמבל. אוהדי נצחונות :)

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

קיבלתי את התמונה באימייל לפני הדרבי אתמול. :lol:

יש משהו שאני לא מצליח להבין בתמונה, הילד הוא מאירגון האוהדים "השחקן ה-12 "? החבר'ה מאחורה בחולצות השחורות הם האולטראס נכון? חולצות שחורות בתור מחאה מאז שהעיפו את נימני לבית"ר? אז למה הם עם צעיפים ירוקים?

יאשה, נראה לי שזה נוק אאוט טכני לטובת הפועל.

מכבי.jpg

פורסם
בלי מכבי היה כדורסל בארץ. ואפילו תחרותי!

בלי מכבי אף אחד לא היה מתעניין בכדורסל בארץ כבר 30 שנים

היה אולי תחרותי, אבל היה מופיע תחת הכותרת "ספורט נוסף" באתר ONE לדוגמא

לגבי אוסישקין, חיכיתי לטמבל שיזרוק את ההערה ומסתבר שבאו 2 :) עוד הוכחה לזה שהתנאי הראשון בשביל להיות אוהד מכבי זה להיות טמבל. אוהדי נצחונות :)

איפה ההוכחה?

פורסם
בלי מכבי היה כדורסל בארץ. ואפילו תחרותי! לגבי אוסישקין, חיכיתי לטמבל שיזרוק את ההערה ומסתבר שבאו 2 :) עוד הוכחה לזה שהתנאי הראשון בשביל להיות אוהד מכבי זה להיות טמבל. אוהדי נצחונות :)

על זה נאמר, טמבל, טמבל אבל עם מגרש...:roflmao:

וכמעט שכחתי, קבוצה...:roflmao::roflmao::roflmao:

:wave:

פורסם

מאמן זהו עלה התאנה של הקבוצה , כאשר היא מנצחת העלה מכסה ומסתיר את הערווה וכאשר הקבובה מפסידה העלה לא מסתיר את הערווה . גורלו של מאמן הוא כגורל הבורסה , זהו טוטו לכל דבר מכאן שהשחקנים הם הגורם המנריע לטוב ולרע והמאמן הוא טרמפיסט.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם
מעניין שלכל הקבוצות יש יריבה שנואה אחת....

רק שכל הקבוצות שוכחות שכל שאר המשחקים בינן לבין עצמן לא מעניינים אף אחד.... ובלי מכבי אין ליגה.

סוף סוף יש לנו ראש עיר שעושה את העבודה ודואג לשטחים ירוקים...:twisted:

אני תמיד נוטה לא להסכים איתך בנוגע לכלי רכב. הפעם קרעת אותי מצחוק :mm_yeah:.

פורסם

שכחת רק שמי שבוחר את השחקנים הוא המאמן...

כל מנהל בכל אופרציה תלוי בעובדים שלו שיעשו את העבודה. הוא לא יכול לעשות את העבודה במקומם. אבל מנהל טוב יודע לבנות צוות טוב ומאוזן ולנהל אותו נכון בהתאם לשיטה שלו. האם צוות טוב ומאוזן ומנוהל כהלכה תמיד "מנצח"?

לא.

אבל מה שראו במכבי מאפי (וספאחיה וקטש) זה העדר שיטה. אצל צביקה, שאני ממש לא מחזיק ממנו, היתה שיטה. פרימיטיבית, אבל שיטה. בלאט, בעונת הבנייה שלא היתה סבלנות לתת לו להשלים, היתה שיטה. היו טעויות, כמו לתת לאודריך את המפתחות, אבל היתה דרך. מה שראינו מאפי זה אובדן עשתונות ושחקנים שזורקים זין. מי שיזרוק זין על גרשון יוכל לקרוא על העונש שלו בעיתון.

אצל אפי גם לא היתה היררכיה. לדעת את מקומך זה דבר חשוב. עדיף לאדם, בטח מהסוג שהקריירה שלו לא בנויה על פיצוח הגרעין, לדעת את מקומו בארגון/קבוצה. עדיף לדעת שהמקום נמוך ומוגבל מלחיות בחוסר ודאות.

• תוכן חדש...