Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לקנת השבוע טלויזית LCD בגודל 32 אינץ', ואני מתלבט בין מספר טלויזיות. תקציב - 3500 ש"ח.

אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על אחת מהן, או בכלל על טלויזיה אחרת:

http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=704402

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708106

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=709127

אם אתם מכירים טלויזיה יותר טובה בטווח מחירים הזה (3500 ש"ח) מה טוב =]

שימושים של הטלויזיה:

- PS3.

- סרטים (פה ושם סרטי HD)

- 40% צפייה בערוצי טלויזיה.

- מרחק הצפייה יהיה בין 3 וחצי ל-4 מטר.

המון תודה wink.gif

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

32 אינץ' לא תתאים לך.

לכזה מרחק צפייה, אתה צריך לבדק טלוויזיות בסיביבות הגודל 42 ("משוגעים" כבר על הולכים על 52+).

בכל מקרה, הלינק האחרון שהצגת, הוא לדגם ישן של LG.

פורסם
32 אינץ' לא תתאים לך.

לכזה מרחק צפייה, אתה צריך לבדק טלוויזיות בסיביבות הגודל 42 ("משוגעים" כבר על הולכים על 52+).

בכל מקרה, הלינק האחרון שהצגת, הוא לדגם ישן של LG.

יש לי בעיה של תקציב, בגלל זה אני מתפשר על 32 אינץ'.

מה אתה אומר על הדגם השני שהבאתי, קראתי הרבה ביקורות טובות על הסמסונג הזאת.

תודה לך.

פורסם

במחיר כזה אפשר לקנות פלאזמה 42". לפי דעתי, פלאזמה עדיפה על LCD.

נכון שלפלאזמה יש חיסרונות:

1. אורך חיים קצר יחסית (אבל מי היום קונה טלויזיה ל-20 שנה?).

2. נצרבת מהר (לא מתאים לאנשים שמסתכלים קבוע כמה ערוצים קבועים בגלל לוגו).

3. אי אפשר להסתכל כאשר אור נופל על המסך.

4. תמונה של פלאזמה יותר חשוכה משל LCD.

אבל יש גם יתרונות ולא רק במחיר.

אין זמן תגובה. ב-LCD בגודל כזה ובטח במחיר כזה, קרוב לוודאי שתהיה מריחה בתנועה (אני רואה את זה גם על 5MS).

LCD מתאים לעבוד ברזולוצייה ספציפית, ברזולוציות אחרות תמונה תהיה מרוחה.

ב-LCD רעש בתמונות חשוכות על צבעים כהים.

ברזולוציות סטנדרטיות שרוב התכנים משודרים היום, כוללי סרטי DVD, סרטים מאינטרנט, שידורי כבלים וכד', פלאזמה נותנת תוצאות יותר טובות.

אם אתה יכול לחיות עם החיסרונות של פלאזמה, אז בהחלט אפשר לשקול אותה, בטח אם אתה מדבר על מחירים כאלה.

בוא נגיד, שלפי תוצאות שראיתי בטושיבה REGZA שעולה כ-11K ש"ח ודגם משוכלל כולשהו של LG שעולה 8Kש"ח, פלאזמה פשוטה עושה את זה יותר טוב (של SANSUI למשל). אני כמובן לא מדבר על תכני HD שלא הייתה לי אפשרות להשוות, אבל מצד שני, בינתיים אני לא מסתכל תכנים האלה.

מאמין שעוד כמה שנים טכנולוגיות ישתפרו בהרבה, גם LCD, פלאזמה, OLED ואולי נוספות. לכן, אני חושב שסביר לחלוטין לקנות טלויזיה בעלת אורך חיים מוגבל לכמה שנים האלה ואחרי זה להחליט מה לקנות. מאמין שב-3 שנים הקרובות, רוב התכנים עדיין יהיו בארץ SD.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תניח בצד את עניין התקציב.

מסך 32 אינץ' (פלזמה או LCD) הוא פשוט קטן מדי למרחק של 4 מטר !

עשה סיבוב בחנויות ותיבחן את עניין המרחקים לעומת גדלים של טלוויזיות.

פורסם
במחיר כזה אפשר לקנות פלאזמה 42". לפי דעתי, פלאזמה עדיפה על LCD.

נכון שלפלאזמה יש חיסרונות:

1. אורך חיים קצר יחסית (אבל מי היום קונה טלויזיה ל-20 שנה?). - בולשיט.

2. נצרבת מהר (לא מתאים לאנשים שמסתכלים קבוע כמה ערוצים קבועים בגלל לוגו). אולי אם אתה קונה מיצרן סוג ז'. לא תקף בפלזמות מודרניות

3. אי אפשר להסתכל כאשר אור נופל על המסך. נכון, בדגמים איכותיים יש פילטרים שמפחיתים את התופעה.

4. תמונה של פלאזמה יותר חשוכה משל LCD. לא מדוייק. היתרון הוא שהשחורים של הפלזמה יותר שחורים, והשחורים של LCD הם יותר בכיוון אפורים.

אבל יש גם יתרונות ולא רק במחיר. דווקא אין יתרונות במחיר לזה או לזה.

אין זמן תגובה. ב-LCD בגודל כזה ובטח במחיר כזה, קרוב לוודאי שתהיה מריחה בתנועה (אני רואה את זה גם על 5MS).

LCD מתאים לעבוד ברזולוצייה ספציפית, ברזולוציות אחרות תמונה תהיה מרוחה.

ב-LCD רעש בתמונות חשוכות על צבעים כהים.

ברזולוציות סטנדרטיות שרוב התכנים משודרים היום, כוללי סרטי DVD, סרטים מאינטרנט, שידורי כבלים וכד', פלאזמה נותנת תוצאות יותר טובות.

אם אתה יכול לחיות עם החיסרונות של פלאזמה, אז בהחלט אפשר לשקול אותה, בטח אם אתה מדבר על מחירים כאלה.

בוא נגיד, שלפי תוצאות שראיתי בטושיבה REGZA שעולה כ-11K ש"ח ודגם משוכלל כולשהו של LG שעולה 8Kש"ח, פלאזמה פשוטה עושה את זה יותר טוב (של SANSUI למשל). אני כמובן לא מדבר על תכני HD שלא הייתה לי אפשרות להשוות, אבל מצד שני, בינתיים אני לא מסתכל תכנים האלה.

מאמין שעוד כמה שנים טכנולוגיות ישתפרו בהרבה, גם LCD, פלאזמה, OLED ואולי נוספות. לכן, אני חושב שסביר לחלוטין לקנות טלויזיה בעלת אורך חיים מוגבל לכמה שנים האלה ואחרי זה להחליט מה לקנות. מאמין שב-3 שנים הקרובות, רוב התכנים עדיין יהיו בארץ SD.

מדובר כאן על 3500 תקציב... אי אפשר לקנות בזה שומדבר יותר ממסך 32 אינץ'.... לך על אחד המסכים של סמסונג או LG ותצא מרוצה. תעשה חיפוש כי לאחרונה המלצנו כאן יותר בשרשורי רכישת מסכי 32 מאשר בשרשורים של ייעוץ ברכישת רכב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

alfa164TS - תודה על התגובה המפורטת, אבל אני די נעול על מסך LCD, אני חושב שבתקציב שהקצתי לעצמ אני יכול לרכוש LCD באכות סבירה+ שתשרת אותי בצורה טובה.

בקשר למרחק צפייה, אין לי כרגע אפשרות לעלות בתקציב.. ככה שטלויזיות מעל 32 אינץ' לא רלונטיות.

בכל זאת, אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על אחת מהטלויזיות שהעלתי.

פורסם

אם תוסיף עוד כ-300 שקל תוכל לקנות SHARP D44 ,לדעתי הכי טוב מבין בקטגוריית ה-32 בתחום המחירים הזה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
אם תוסיף עוד כ-300 שקל תוכל לקנות SHARP D44 ,לדעתי הכי טוב מבין בקטגוריית ה-32 בתחום המחירים הזה.

אם באמת יש הבדל בינהם אז אין לי בעיה להוסיף את ה-300 ש"ח.

יש כ"כ הרבה נתונים משתנים בין הטלויזיות שאין לי מושג למה באמת צריך להשים-לב :\

פורסם
לפי דעתי, אם אין תקציב, לא קונים.

ניסית להסתכל על מסך בגודל 32 אינץ ממרחק ארבעה מטרים? ראית את הכתוביות ברור?

לי, אישית, זה רק עושה כאב ראש.

מרחק הצפייה פרמטר עד כדי כך חשוב? יש לי עכשיו טלויזיה 29 אינץ' וקשה לי לראות הבדל בגודל של הטקסט והתמונה כשאני מתרחק/מתקרב, או שאתם מתכוונים רק ל-LCD?

המרחק המדוייק הוא 4 מטר וקצת, בדקתי עם מטר כדי להיות בטוח, אבל אני עדיין חושב ש-32 אינץ' תספיק לי =]

פורסם

ה32 אינץ שאתה רוצה לקנות הם במסך מלבני ,לעומת המסך שיש לך כרגע שהוא מרובע, ואינצ'ים מודדים באלכסון אז 32 לא באמת יותר גדול מה29 שיש לך היום.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

במקום לעלות השערות האם המרחק גדול\קטן גורם\לא גורם לכאבי רגליים,גש לחנות חשמל כולשהי(ביג בוקס לצורך העניין,בעלי כול הדגמים הנפוצים) ותישב להתסכל כול מיני טלוויזיות מהמרחק שאתה אמור לראות בבית.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

חזרתי עכשיו מהעיר, הייתי במחסני חשמל ושקם אלקטריק (יקר אש!), התרחקתי למרחק שהטלויזיה תמוקם אצלי ורואים מעולה,

אמנם גודל 37 אינץ' היה יותר מתאים, אבל אין לי תקציב לטלויזיה איכותית בגודל הזה.

במחסני חשמל יש עכשיו מבצע על הטלויזיה הזאת:http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=696767

המוכר המליץ לי עליה (עזבו לרגע את האינטרס שלו), הנתונים שלה באמת מדהימים, ובהשוואה לטלויזיות האחרות שראיתי היא שידרה ברמה אחת מעל כולם.

מה אתם אומרים עליה? בעקרון רציתי לקנות את הסמסונג A450:

http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=708106

עכשיו אני בהתלבטות בין הסמסונג לבין ה-LG, איזו טלויזיה יותר טובה?

הסמסונג לא היתה בחנות ככה שלא יצא לי לראות את האכות שלה, אבל מהרושם שקיבלתי מהמוכר הטלויזיה של LG אחת הטובות אם לא הכי טובה בקטגוריה של ה-32 אינץ'.

המון תודהל עוזרים =]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...