Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מידבאס 6.5" מול 8"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.נשבר לי כבר מזמן מזה שכל פעם שאני עושה קניות או צריך את תא המטען ,שוכבת לה שם תיבה של סאב וחונקת לי כל מקום פנוי.התחלתי לחשוב איך למצוא פתרון .החלטתי לוותר על סאב ולהשקיע בזוג מידבאסים מאד איכותיים בדלתות.מוזיקה מועדפת עלי היא אלקטרונית ולכן זוג מידבאסים שיורדים מספיק נמוך יספקו אותי.ראיתי שישנם חברות שמציעות גם מידבאסים בגודל 8" ,שיודעים נמוך מאד וגם משמשים כמידבאסים.והתמקדתי גם דרייבר של הייבריד אודיו כי מורל לא מספיק פאנצי' בשבילי.

השאלה האם יש למישהו נסיון עם מידבאס בגודל כזה?

האם הוא נותן מספיק פאנצ'יות או נוטע יותר לכיוון מריחות של סאב?

וכן הוא ישמש בתוך מערכת 3 חלקים.

או להישאר עם מידבאס 6.5?

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

מידבאס 8" יתן יותר נמוכים מ 6.5"

אבל מניסיון שלי עם האילייט 9" בנפח של הדלת

עדיין לא ניתן לוותר על הסאב בקטעים שיש באסים נמוכים

אלא אם כן אתה בונה תיבה אטומה שיושבת על הדיפון של הדלת

למה לא לדחוף סאב 10" מתחת לכיסא ולהישאר עם ה6.5 הקיימים?

פורסם

משו קטן

גל של באס הוא מאוד ארוך לכן לוקח לו כמה מטרים "להיתבשל" לכן באס נמוך מדיי מהדלתות הקידמיות זה לא מצב מושלם בכלל.

יש לך אפשרות להתקין סאב על המדף האחורי? (תבדוק כמה אינץ אתה יכול לדחוף שם)

זה יותר משתלם מאשר ביטון הדלתות הקדמיות.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

שום וופר 6.5 לא יתן את "ההשלמה התחתונה" שיש לסאב. 8" כבר יתקרב לזה, אבל עדיין משהו יהיה חסר.

אם אתה בטוח שאתה לא רוצה סאב, וופר 6.5" מהיר וחזק יעשה עבודה טובה.

הרץ היי אנרג'י \ מילה, הייבריד אודיו קלרוס \ לגטייה, פוקל אוטופיה או K2P - כולם וופרים משובחים.

קח בחשבון שהיום יש לרוב היצרנים סאבי "Slim" שמסוגלים לשבת תחת כיסא הנהג, ואפילו וופר (לא מידוופר, וופר) 6.5" בתיבה מותאמת יכול לתת תוצאות מפתיעות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לאיתמר

יש לי היום אוטופיה,וזה לא מספק אותי.לכן אני בכיוון של 8"

מהם אלטרנטיבות נוספות ל 8"?

פורסם

יש לך אוטופיה והם לא מספקים אותך? כנראה שיש משהו ממש לקוי בהתקנה או בכיוונים, אבל ממש :?.

מה מגביר אותם? יש בידוד בדלתות?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כמו שכבר נאמר לך - תחליף לסאב זה לא.

הסקאן ספיק רוולייטור מדהימים - הם 7 אינטש.

יש MBQ 8 אינטש - היה סט כזה מותקן ברכב של "זמריאל" אבל גם הם לא מהווים תחליף הולם לסאב ולמען האמת - הסקאן-ספיקים יותר חזקים ויורדים יותר נמוך.

היה למור את הHCW8 בזמנו -אבל הם לא ממש עושים את העבודה כמו שצריך.

יש את הL8 של הלגטייה ואת האילייט 9 וסופרימו 10 אינטש אבל כל זה מדובר על וופרים בעיקר.

אלו הם רכיבים שהפעילות שלהם בתחומים שמתחת ל50 הרץ לא תהיה מודגשת ויציבה כמו סאב וופר.

למה שלא תעשה בניה לסאב וופר 8 אינטש במושב של השאט-גאן (הנוסע ליד הנהג)?

בהתקנה האחרונה שהיתה ליאריק בפאסאט היה לו סאב של ID בתיבה קטנטונת 8 או 10 ליטר שהלחה למרגלות המושב הקדמי וזה היה נשמע נהדר.

מעבר לזה, תיקח בחשבון שהתקנה של סאב 8 אינטש היא סיפור מסובך ביותר, צריך מקום להתקין ולא כל דלת מאפשרת את זה מבלי שתהרוס ותבנה מחדש את הדיפון. בידוד למטורפים 3 - זה יהיה הת'רד הבא שלך סביר להניח ברגע שבאמת תחליט על כזה צעד, חיווט 2.5 מילימטר איכותי, שלשו שכבות לפחות של בידוד כמעט הרמתי גם בדופן הפנימית וגם בדופן החיצונית, טיפול בדיפונים עצמם, טיפול בכל מוטות הברזל והחלקים הפלסטיים הקטנים שיכולים להרעיש - בקיצור בלאגאן.

תעשה חושבים - סה"כ שיהיה בהצלחה ולך על זה - אבל תהיה מודע מראש למה אתה נכנס.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אפילו ברמקולים בייתים דרייבר אחד של "8 לכל רמקול לא יורד מספיק נמוך

ושם יש תיבה אידיאלית

אם כבר סאב של 8" מקדימה

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

אדי קצת הגזמת אם האיטום יהיה מאוד קשה אם בכלל אפשרי להחזיר את הדיפון בחזרה אחרי 3 שכבות חיצוניות + 3 שכבות על הדיפון.

חוץ מזה כל מה שאמרת נכון באמת קשה להכניס לדלת אלמנט של 8 אינץ!

בעבר חשבתי על התקנת סאב בכל דלת אבל העלויות כל כך יקרות שעדיף לקנות סאב+ מונו איכותי וישאר לך הרבה מאוד עודף.

אבל אם כסף זה לא בעיה השמים הם הגבול.

IBIZA 20vt

פורסם

קודם כל לדעתי אפשר לשים בכיף סאב 10 בבגאז שלא ידרוש נפח גדול מידי.

אם בכל זאת אתה רוצה להימנע מזה תנסה לשמוע את ה L8 , את הרוולוטור ותקבל רושם בנוגע לכמה באס הם נותנים ותחוש לבד אם זה מספק אותך.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

איתמר, קח בחשבון, שהוא מתכוון להשתמש בהם בתור מידבאסים בדלתות.

תחשוב על זה בתור 8" כפול 2 , עם רמקול שמיועד לעבוד בתור וופר, ולא מידוופר.

הבנת את הרעיון.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

סחתיין אליקו.הבנת אותי.לא התכוונתי לשים סאב 8" אלא וופר שינגן עד 200 הרץ.אפילו לא אצתרך לעשות שום בניות אלא פשוט להבריג אותו על טבעת MDF בלי זויות.

לאיתמר-אוטופיה מוגברת על ידי RS4 ויש לי בידוד.והוא באמת מידבאס מעולה,אפילו יותר מזה.ויחד עם סאב זה פצצה.אבל לבדו בלי סאב לא יורד מספיק נמוך.מקווה לשמוע את L8 בקרוב ואז אסיק מסקנות עד כמה זה יספק אותי

• תוכן חדש...