Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מסך מחשב, המסך עצמו נשבר האם משתלם לתקן או לזרוק ולרכוש חדש?

לזרוק ולרכוש חדש.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

האם זה מסך CRT או LCD? אם זה CRT, גם אם הוא לא נשבר כדאי לזרוק. מסך מחשב 22" רחב עולה היום בערך 1200ש"ח.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לקנות חדש...

במחירים של היום אין פה דילמה בכלל.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

WTF?

רן-על מה אתה?

( מדבר )?

מסך מחשב נשבר, שיתבע את ביטוח הבית? למה, הוא נשבר בשעת רעידת-אדמה שנגרמה מהשכנים השמנים בקומה למעלה שעושים התעמלות אמנותית בחצאית טו-טו כל יום למורת רוחם של השכנים שתוקפים אותם בערב עם נשקי קרינה?!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לפח, אין מה לתקן מכשיר כזה גם אם LCD וגם אם CRT, העלויות ברצפה, יש מבצעים על 19" ב600 שקלים ו22" ב900, של פירמות ידועות ומסכים איכותיים. אם תרצה המלצה על מסך ספציפי פנה אלי בפרטי.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...