Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לסאב JL AUDIO W6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי הצעה לקנות מחבר סאב של JL AUDIO W6 בתיבה אטומה.

אני מבקש בבקשה עצות האם כדאי לי לקחת את הסאב הנ"ל.

אני יודע שהוא 12 אינצ' ו 300 WATT RMS.

הוא הולך להתחבר למגבר PULSE AUDIO BA4400, לא הכי איכותי אבל זה מה שיש.

אז השאלה היא האם הוא נחשב נציל והוא יעבוד טוב על המגבר הזה או שכדאי לי במקום לקנות את ה ROCKFORD P2 שקראתי שהוא נחשב נציל ומדוייק אז השאלה היא מה עדיף לי?

זה דיי דחוף חברים ותודה רבה מראש!

פורסם

לא אחי ה W6 הוא 300 RMS בדוק

ובקשר למגבר אין מה לעשות זה מה שיש ואין לי כרגע תקציב לקנות מגבר אחר ככה שזה מה שיש.

ולא עניתם לי ה W6 הוא נחשב נציל?

כי מבחינת איכות אני יודע שהוא עדיף על ה P2 פשוט אני הבנתי שה P2 נציל מאוד ומדוייק יחסית.

פורסם

אין לי איך לשמוע החבר גר בצפון ואני בדרום ואין לי איך להגיע אליו אם אני יקנה הוא ישלח לי את זה ואני יפקיד לו כסף בבנק ככה שאין לי איך לשמוע.. בגלל זה אני מבקש עזרה מכם לכם יש ניסיון גדול יותר אז אני שואל מה ישמע יותר טוב על המגבר פולס אודיו BA4400 ומה נציל יותר כלומר יגרום למגבר פחות להתאמץ ובכל זאת יוציא צליל נקי וחזק..

פורסם

ה-w6 דורש לפי הצהרת יצרן בין 300 ל 600 וואט rns כפי שניתן לראות כאן באתר בגרף בתחתית העמוד:

http://mobile.jlaudio.com/products_subs.php?series_id=4

ועם תסתכל ממש טוב בגרף אז תראה שבעצם הכי מומלץ זה איפשהו באמצע שזה בערך 450 וואט rms.

אבל הדרך הכי טובה לראות כמה מתאים לסאב הזה זה להריץ חיפוש פשוט כאן בפורום ולראות מה אנשים שהסאב הנ"ל היה בבעלותם רשמו לגבי הדרישות של הסאב.

מקווה שעזרתי.

פורסם

סאב מעולה - אחד הטובים ששמעתי.

אבל הוא לחלוטין לא סאב שמגדיר אופי באס שאני אוהב.

הוא נותן מכת פטיש מהחזקות ביותר והמהירות ביותר שאי פעם שמעתי - אבל אין לו שום ליטוף - כלום, הסאב נותן מכה יבשה.

הוא לא יורד מאוד נמוך אבל הוא סופר מדוייק והוא גם מאוד טונאלי והוא מאוד עוצמתי, אבל אין לו טיפת רכות והוא לא נעים לתחושה.

אז אם אתה מחפש סאב מדוייק ועצמתי בצורה מדהימה, באמת מדהימה - זה הסאב.

רק תיקח בחשבון שרכות, לא תקבל ממנו בשום צורה.

אני מאוד אוהב באס שהוא מדוייק, טונאלי אבל שומר על רכות ויורד נמוך - הסאב הכי טוב ששמעתי בתחום הזה הוא האודיופיל של ג'נסיס, אחרי זה IDMAX אחרי זה האינפיניטי קאפא בחתימה שלי ובמקביל לזה סדרת האסאסין של AA.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הדגם המדוייק אני לא יודע - כנראה הישנה.

שמעתי בארץ את הסאב הזה אצל "קארהוליק" על מונובלוק של JL נדמה לי שזה היה ה500 שלהם - לא זוכר במדיוק.

והשיערות בראש זזו לי - דבר שקרה לי פעם שניה רק מה FI של אליקו והBTL שהיה ברכב של רוני.

שמעתי אותו גם בחדר הדגמות בניו ג'רזי ובחיי, סאב מרשים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אוקיי אז אני מאמין שאני אקנה אותו ויחבר על המגבר פולס אודיו העלוב שלי ובעתיד שיהיה לי עוד כסף אני ישקיע במונובלוק..

רק יש דבר אחד שאני עוד לא סגור האם הסאב יתאים למגבר מבחינת התנגדות? כי בקובץ PDF שהבאתי בתגובה הקודת רשום משהו עם 6 אוהם ואני לא מבין מה אז אני מפחד לקנות ואז סתם זה לא יתאים למגבר אז אפשר בבקשה לבדוק לי האם הסאב הנ"ל מתאים לגבר שלי מבחינת התנגדות?

פורסם

קבל אישור

שני סלילים של 6 אום בחיבור מקבילי למעגל סופי של 3 אום דורש מגבר מונובלוק של 500RMS ב-2 אום

כדי להוזיז את הסאב הזה בצורה אופטימאלית.

• תוכן חדש...