Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לסאב JL AUDIO W6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ים של כסף. (2300 ש"ח - ביחס לביצועים שלו זה המון -מחיר של IDMAX)

אבל חכו חכו ה STEREO INTEGRITY MAG V4 כבר בארץ (נכנס לארץ היום 18/11/08) - אני מחכה לטלפון מהשליח של EMS (הביקורות מהללות)

התיבה מוכנה.

...CASKA for life

פורסם

אהלן קיפוד.

הIDMAX מחירו כרגע אאל"ט הוא 1800 ש"ח. כך לפי אחד החברים כאן, שרכש אותו חדש לא מזמן במחיר כזה.

לגבי האינטגרטי, זה לא יותר מדי זמן כבר המשלוח? טוב, העיקר שזה כבר כאן. תתחדש. נשמע אותו כבר ביום שבת או לא?

פורסם

לקח המון זמן כי "לטענתו של השולח" נשלח דרייבר כבר ב 21 לאוקטובר במשלוח PRIORITY (שכבר לא כולל מספר למעקב) והדרייבר אבד בדרך (אני אישית לא מאמין)

בכל מקרה, משלא הגיע הדרייבר, הבחור הציע לשלוח לי אחד אחר במשלוח אקספרס "על חשבונו" (שוב, אני לא מאמין..)

אני מקווה שהגיע באמת הדרייבר ולא אבנים (-לא מצחיק)

אממה, אני חושב שנדפק לי מיד-וופר של ה DYNAUDIO - ובהזדמנות זו, נתייעץ:

בווליום נמוך ובווליום סביר, המיד(ק בצד אחד) מוציא צליל של פכפוכים כאלו (פכ.. פכ..) במקביל למוזיקה (נשמע כמו מגעים שלא יושבים טוב) אבל בווליום גבוה יחסית, העניין מסתדר ונשמע רגיל.

בדקתי, הממברנה תקינה. יכול להיות שמדובר בדבק ?

...CASKA for life

פורסם
קבל אישור

שני סלילים של 6 אום בחיבור מקבילי למעגל סופי של 3 אום דורש מגבר מונובלוק של 500RMS ב-2 אום

כדי להוזיז את הסאב הזה בצורה אופטימאלית.

אם הוא 3 אום סופי,יספיק לו משהו כמו 380רמס ב 4 אום,כי ב אום3 הרמס גודל,אני יגיד לדוגמא שיש לי סאב של 1000רמס ב 3 אום,אני נותן לו באזור ה 550 והוא לפעמים בוכה,צביקה ראה

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

להוריד גיין ? מה זאת אומרת ? הוא הרי לא עושה את הרעשים המוזרים בווליום גבוה. ביום שישי אני אצל אומגה אודיו, נבדוק את העניין..

מסקומה - אתה אומר את אותו הדבר שאומר הייז (רק שהייז לקח מקדם ביטחון שמגבר שיציב ב 4 אוהם לא בטוח יהיה יציב ב 3 אוהם)

...CASKA for life

פורסם

ה12W6 הוא הדגם הישן 300 RMS והוא שתי סלילים של 6 אוהם דיי נדיר להשיג אותו היום והמחיר שלו הוא 1800 בלי תיבה

הדגם החדש 12W6V2 הגרסא החדשה היא 600 RMS כיום בעבר הוא הוצהר 400RMS (אנדרייטד) מחירו היום הוא סביבות ה2800 עם תיבה

לגביי הRMS RMS נשאר תמיד אותו RMS ולא משנה בכמה אוהם הוא זה שהמגבר יתאמץ יותר זה משהו אחר

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

בתור אחד שמחפש סאב חדש לאחרונה ,

אני נתקל במחירים בלתי הגיוניים בעליל לסאבים בכלל ו-JL בפרט,

לא יודע מה נכנס בחברים ברדיו מילאנו שהם החליטו על מחירים כאלה.

בנוסף, אפריל בכלל לא סגורים על מה יש להם במלאי ומה לא ונותנים שירות רע מאוד למי שמתקשר אליהם (וזו לא הפעם הראשונה),

אני שואל את עצמי,

מה לעזאזל צריך לעשות כדי לקבל בארצנו הקטנטונת מידע על מה יש ומה אין חוץ מהזבל (הלא מעודכן) שיש בזאפ ?

בברכת "היבואנים תיסכלו לי את הגוייאבה" ,

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

היבואן של JL באמת הרחיק לכת בתמכור בארץ! (W7)

מיניקיפוד , הייתה לי בעיה דומה במכות באס היום פכ פכ כאלה

הורדתי מילימטר גיין והעלתי במילימטר את החיתוך והתופעה הפסיקה

פורסם

גואיבה מתוסכלת - אהבתי.

לגבי הW6 - אני לא חושב שהוא נופל בדבר מהIDMAX, למען האמת אי אפשר להשוות ממש בין השניים כי הם בעלי אופי שונה בקטבים מנוגדים כמעט.

אבל כל אחד ודעתו וזה מותר וזה קביל לחלוטין - אני לא אתווכח עם מישהו למה מלון טעים יותר מאבטיח (למרות שאני חושב ההפך).

לגבי הסאב -אם אתה כן מחליט לרכוש אותו בסופו של דבר, כן וואטים לא וואטים - האמת היא שלא תדע עד שלא תנסה, אפשר לאמר לך המון דברים על הנייר, נציל לא נציל, כן יזוז לא יזוז - יכול להיות שתנסה והוא יזוז נהדר ואתה תהיה מרוצה עד הגג ויכול להיות שאתה תבין שבשביל הסאב הזה גם צריך לקנות מגבר מתאים.

במקרה הזה - אני הייתי מטיל ברכישה הזו ספק.

לJL יש נטייה מוזרה מאוד בכל הקשור להתנגדויות.

סדרת הסלאש של המגברים שלהם מספקים את אותו ההספק בכל התנגדות שזה דבר ייחודי, אני מניח שזו אחת הסיבות שלהם לתכנן סאב עם סלילים בעלי התנגדות כל כך לא סטנדרטית.

אל תקנה על עיוור - הבנתי שאתה מהצפון, תמתין למפגש צפון הבא, תגיע ותתרשם ממערכות באמת טובות, לחברה הצפוניים יש הרבה כבוד ואני יודע שה IDMAX הוא הכוכב הראשי שם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...