Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הויתור היה רגע החולשה.

אסור היה להחזיר את האופניים. רק להורים. מהם הוא יפחד יותר ממך.

הילדים האלה הם לא בעיתיים ולא ערסים, וכנראה שהם בסה"כ ילדים טובים שעשו פה ושם כמה שטויות כמו כל אחד שהיה בגילם.

אני לא חושב שהייתה כאן טעות ב"ויתור".

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב עשית ככה צריך לנהוג בכל הילדים הקטנים האילה שגונבים ונטילים לאופניים המסכנות שלהם.

אני מקווה שהילד קיבל כזה שוק שהוא לא יתקרב למכוניות יותר.

פורסם

טוב עשית, מגיע להם ולדעתי הם למדו את הלקח.

לגבי הערסים- אתה לוקח כלב שהוא יותר מפינצ'ר/ציאוואוה (איך שלא כותבים את זה) ועדיף כלב שהוא נראה כלב "רוצח" (בשפת הערסים) והם לא יגעו בך.

פורסם

אז אתם אומרים שבכל פעם שמגיע גנב צריך לתת לו לעשות מה שהוא רוצה כדי שלא יחזור שוב ויבצע נזק גדול יותר?

אז אולי ניתן לחמאס להמשיך בירי בדרום..מאותה סיבה.

בריאות לכולם!

פורסם

לדעתי צריך לא להחזיר את האופניים וליצור קשר עם ההורים.

אחרי שההורים יצטרכו לעשות את המאמץ של לבוא אליך הביתה ולשמוע אותך, סביר להניח שהם

1) ידפקו כאפה לילד

2) יצעקו עליו ואז הוא ילמד לקח

3) לא יעשו לו כלום אבל יהיו ערים לזה שהילד שלהם הוא עבריין קטן ובפעם הבאה יעשו משהו

הורים כיום הם יותר מדי סלחנים לשטויות האלו. ילד שכיום לא לומד על כבוד לאחרים ולרכוש שלהם, הוא אותו מתבגר שיעשה לכם רעש ליד הבית ב4 בבוקר וגם אותו מבוגר שישרוט לכם את האוטו בחניה כי פשוט לא אכפת לו.

פורסם
הייתי לוקח את האופניים של הילד וזורק אותם על השמשה הקדמית של הרכב של אבא שלו.

אין כמו לשמוע פניני חוכמה ממך .

אתה גאווה לפורום ולאנושות בכלל .

אללה ייתן ותגדוש .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
הייתי לוקח את האופניים של הילד וזורק אותם על השמשה הקדמית של הרכב של אבא שלו.

אז אתה ערס בדיוק כמו הילד.

מה בדיוק המסר שאתה רוצה להעביר כאן?

אם אתה עושה דבר כזה, הילד יבין שכשעושים לו משהו כזה או שכאשר מבוגר מרגיש פגוע, זה לגיטימי לעשות נזק לאחרים.

ככה מגדלים פושע.

המסר הנכון הוא "אל תעשה לאחרים נזק כי זה ממש מעצבן ועושה נזק", לא "תפגע בי, אני אפגע בך, תפגע בי, אני אפגע בך".

צריך ללמד ילדים קצת הזדהות עם אחרים ולגרום להם לסלוד ממצבים שבהם יכול להיווצר נזק, אפילו נפשי.

אין צורך באלימות, רק בריסון והכוונת ההורים לכיוון חינוך העולל הקטן.

פורסם

כי מאוד חכם להיות חזק על מישהו קטן ולקחת לו את האופניים, הייתי מתחשבן עם אבא שלו אחד על אחד.

ופעם הבאה הילד, ואבא שלו, ושכנים אחרים היו חשבים פעמיים אם לגעת ברכב.

הילדים של היום עושים יותר נזק ממה שאתם חושבים, ואם אבא שלו ייפחד כי ידע אם הילד שלו עושה משהו ואז הוא יקבל על הראש בגלל זה הילד יהיה ילד למופת.

פורסם

הילדים של היום עושים יותר נזק ממה שאתם חושבים, ואם אבא שלו ייפחד כי ידע אם הילד שלו עושה משהו ואז הוא יקבל על הראש בגלל זה הילד יהיה ילד למופת.

מלך אתה. אשכרה אריה בג'ונגל.

כנראה שאפשרות של תיק פלילי ותביעת נזיקין מצד האבא תעלה לך בראש רק שיבואו לעקל לך את האוטו....

פורסם

טוב שלימדת את הילד לקח ואני מאוד מקווה גם שעירבת את הוריו בסופו של דבר בתקווה שזה יעזור עוד יותר..

אבל... היית קצת אופטימי בהבאת הפקקים הללו לא? אני לא יודע איך הם נראים אבל אני מניח שהם שובים את העין..אם זה כך באמת ציפית שלא יעלימו לך אותם תוך זמן קצר? הרי לוקח שניה וחצי לפרק אותם ולהעלם.

פורסם

חסר סיכוי, חסר טעם, חבל על המאמץ.

על כל ילד שתלמד לקח יבואו אלף אחרים, שלא לדבר על זה שעכשיו יש לו עניין להתנקם בך, ושיש פה פונציאל להסתבכות פלילית, במיוחד כשמדובר בילד שאינו בגיל העונשין.

כ"כ חשוב לך שלא יגעו לך ברכב? תשכור/תקנה חניה פרטית מקורה וסגורה. אין פיתרון אחר.

פורסם
אז אתם אומרים שבכל פעם שמגיע גנב צריך לתת לו לעשות מה שהוא רוצה?

.

תתפלא אבל השיטה הזאת עובדת.

בסופו של דבר לא יישאר לו כבר מה לגנוב אז הוא יעזוב אותך בשקט.:-D

פורסם
כי מאוד חכם להיות חזק על מישהו קטן ולקחת לו את האופניים, הייתי מתחשבן עם אבא שלו אחד על אחד.

למה ללכת בקטן? תדקור את האבא וזהו. זה ילמד אותו לקח. אם זה יקרה שוב, תדקור כבר את הילד (כי בטוח האבא למד מפעם קודמת, אז הבעיה כנראה לא אצלו).

אלעד, לדעתי נהגת נכון (גם בעניין של לקיחת האופניים וגם של החזרתם). העובדה שההורים היו צריכים לבוא אליך (במיוחד כשאמרת שהם שכנים) לא רלוונטית, העיקר שידעו מה הבן שלהם עושה בזמנו הפנוי. צריך לעשות כל מאמץ לפתור בעיות כמו מבוגרים.

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...