Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עובדה שאני לא גדלתי להיות גנב, ואני מכבד רכוש של אחרים.

גדלת להיות אדם אלים שפותר בעיות שיש לו באלימות ומטיף לאחרים לנהוג באותו אופן.

זו לא חוכמה להיות מוסרי עם אנשים שאין לך בעיה איתם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כאפה חינוכית אחת לא עושה נזק.

אם הורים היו נותנים את הכאפה ברגע הנכון, לא היו ילדים מתבכיינים ושוכבים על הרצפה בסופר תוך שהם צועקים בהיסטריה "אני רוצה שוקולד עכשיו! לא בבית!"

אתה צודק, אבל יש לזה גם

שלא מצריך אלימות.
פורסם
אתה צודק, אבל יש לזה גם
שלא מצריך אלימות.

פתרון מעולה. לצערי חלק מילדים, מיוצרים ע"י הורים שלא שמעו לעולם על המצאה מופלאה הזאת. אותם הורים בד"כ, מוציאים ילד לאור בתדירות של פעם בשנה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

VOLK, מה שאתה אומר הוא שאתה מעדיף לפתור הכל בסכסוכים ולהגן על המשפחה שלך בכל מחיר ובצורה לא פרופורציונלית לנזק המקורי.

בגלל גישה כמו שלך אנשים הופכים לאי-ראציונאליים ואלימים.

אתה מוכן להחטיף למישהו רק כי הוא עשה לך נזק ולא ממש אכפת לך אם הוא אפילו מוכן לשלם עליו.

אתה אלים, אתה חושב בצורה פרימיטיבית ושבטית (קודם נתקוף, אחר כך נשאל שאלות) ואתה מוכן לעשות יותר נזק בשביל הכבוד שלך. הערכים האלו ממש לא מקובלים בחברה מתוקנת.

פורסם
VOLKהערכים האלו ממש לא מקובלים בחברה מתוקנת.

מצד שני, בארץ מזמן כבר לא חברה מתוקנת. נישארו רק איים בהם עדיין יש חברה מתוקנת, איים האלה מצתמצמים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עמדותיו של כל צד בדיון ברורות ונהירות. בואו נעצור את זה פה.

מבטיח לעדכן במידה ותהיינה התפתחויות בנושא המקורי של השרשור, בתקווה שהוא ישאר נעול לנצח.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מה רבה היתה תקוותי שהשרשור הזה ישאר נעול לנצח, אולם כנראה שלמציאות יש תוכניות משלה.

האלפא חנתה החל מאמש ועד לפני זמן קצר בחניית ביתם של הורי. לפני זמן קצר נסעתי לאנשהו, וכמנהגי, סבבתי סביבה לפני שנכסתי אליה. הפעם גם זוג הפקקים הקדמיים כבר היה איננו.

יש לי עוד שני סטים של פקקים כאלה, אבל באמת שכבר אין לי חשק לשים אותם. במצב שבו מסתובבים מנוולים חסרי כבוד לרכוש הזולת, הדבר הכי טוב שאני יכול לעשות עם הפקקים האלה זה פשוט למכור אותם וליהנות מהתמורה שאקבל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

תחזיק מפתח 10 באוטו ואת הפקקים תסגור עם המפתח

אף ילד לא יצליח לפרק אותם במו ידיו

מניסיוני הם החזיקו ברכב 4 שנים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

חודש וחצי לקח למנוול להשלים את המשימה שהוא החל בה. כנראה שהוא סימן את האוטו והמתין להזדמנות שתבוא.

על כל פנים, אני לא מאמין שמפתח 10 יפתור לי את הבעיה, מכיון שהפקק עשוי מפלסטיק ועלול להישבר תחת לחץ.

פורסם

אתה בטוח שזה הוא? אם כן,אין שום דבר שאתה יכול לעשות? כבר דיברת עם ההורים שלו,תנסה אולי להגיד להם שנגנבו לך פקקים ויש לך חשד גדול שהאשם הוא הבן שלהם,מנסיון עבר...או שתזכה לתגובה זועמת מצד ההורים,או שהם באמת יילכו וינסו לברר איתו. לנסות לא יזיק. (ואם לא אכפת לך מהפקקים,אז לפחות בשביל שהמנוול יקבל איזו מנה מההורים שלו)

פורסם

את האמת אלעד, הפיתרון שלי הגיע בצורה שבחיים לא חלמתי עליה.

אותם ילדים שתמיד זרקו לי אבנים על הרכב או הפעילו את האזעקה עם כאפות לאוטו, אמרו לי שיש לי "אוטו יפה" אז אמרתי להם אם הוא יפה למה אתם מרביצים לו? הם שתקו לרגע וכבר הלכתי.

מאז זה לא קרה לי יותר.

תנסה, איכשהוא אולי תיגע ללב של הצד האפל שבילד הזה.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

אין לי בעיה לגעת בלבם של הילדים האלה, על כל המשתמע מכך. הבעיה היא שאין לי מושג מי הם אותם ילדים.

הרעיון של ליצור קשר עם הוריו של אותו ילד הוא באמת רעיון טוב. כנראה שמחר אעשה זאת.

פורסם
תחזיק מפתח 10 באוטו ואת הפקקים תסגור עם המפתח

לפי עצתו של המצוטט למעלה , סגרתי את שלי עם מפתח 10...

אף אחד לא הצליח לפתוח אותם . טוב , חבר אחד הצליח אבל זה לא הוגן - הוא חתיכת מקרר .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

רק שכחתם שזה באסה כאשר צריך למלא אוויר בצמיגים.

יש לי גם סט פקקים מיוחדים, עד היום (טפו טפו טפו) לא נגעו לי בהם בגלל שאני לא מחנה את הרכב ברחוב.

אלעד (שם יפה יש לך), הפתרון שלך הוא פשוט לפרק אותם כל פעם שאתה מגיע לבית של ההורים (פצרון החיזוק גם עובד אבל אצלך הם מפלסטיק וכנראה ישברו). לפי ההודעות שלך אתה מגיע לשם פעם בשבוע אז זו לא טירחה כזו גדולה. חבל שאתה מוותר על הכיף שלך בגלל כמה ילדים חארות.

לפי שאתה הולך להורים של הילד (אמרת שאתה יודע איפה הוא גר), תעשה בדיקה מקדימה, תבדוק האם הפקק מולבש על הגלגלים של האופניים שלו כדי לתפוס אותו על חם. מכיוון שכנבו רק זוג פקקים אתה יכול להיות בטוח שגנב אותם ילד לאופניים שלו ולא בעל רכב אחר (אחרת הוא היה גונב את כל הארבע).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...