Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע איך זה מפנק אותך אבל מכיוון שאורן התייעץ איתי בנושא אני אוכל להביא את הנימוקים הרלוונטיים.

א. השימוש היום יומי ברכב, מייעד את הרכב לנסיעה של הרבה ק"מ ביום, הרבה פקקים וכו' וצריכת הדלק היא נתון חשוב.

בהתאם לכך יש ברכב חיישן ווידאנבד וההאלטק מתקן את תערובת הנסיעה בהתאם. רזולוציית המפה של המגה סקווירט

אינה מאפשרת כיוונים מדוייקים שכאלה ואינה מתקנת בצורה איכותית כזו.

ב. הרכב מיועד להשתדרג בכל מיני תוספות שחלקן כבר קיימות כמו קויילים של אימפרזה STI בהם המגה סקווירט אינו תומך

בנוסף בתכנון הזרקה סיקוונסיאליית בה המגה סקווירט לא תומך בסטנדרט.

תוספות אחרות כמו הזרקת מים בהם ההאלטק שולט בצורה יותר מדוייקת וכו'.

ג. המגה סקווירט נבנה בהתחלה לצמה המקורית בתוך מחשב מקורי, מצב הצמה המקורית ברכב לא היה מזהיר,

וההחלטה הייתה להתחיל מחדש, מבחינת עלויות התקנה בניית צמה למגה סקווירט וההתקנה של האלטק היו זהות.

Race Smart

• תגובות 516
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בהחלט מספק.

אני מניח שההאלטק יודע לשלוט על הביטרון של המזגן/מאווררים או שיש צורך לבנות ריליי מיוחד?

אני רואה שהתקדמת בידע והניסיון שלך מאוד מאז שיחתנו האחרונה - כל הכבוד!

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

ההאלטק יודע להתמודד עם אינפוט הפעלה של מזגן במיתוג 0V או 5V לפי בחירה.

במידה ואתה רוצה להשתמש ביציאה שלו להוציא אות הפעלה לריליי ניתוק מזגן מהמחשב

(פיקוד מזגן מקורי במחשב פיז'ו מאפשר ניתוק קלאץ מזגן במידה והרכב מתחמם) אתה יכול להשתמש ביציאה שלו ,

רוב היציאות מסוגלות להתמודד עם עד 0.8A חלקן אפילו עם 4A. תלוי בדגם המחשב וכו'.

Race Smart

פורסם
עד 4A ,זה לא המון בשביל רכב?

? יציאה עד 4A זה לא כל כך חזק. יש גם הרבה יותר. יש ניהולים בהם יציאות הזרקה/הצתה מגיעות גם עד 10A פר יציאה.

יש לזכור כי ב12V יש צורך באמפרים גבוהים יותר. בנוסף הסיבה היא השימוש במזרקים PEAK AND HOLD בעלי

התנגדות נמוכה, כאשר מחברים כמה כאלה במקביל ההתנגדות יורדת מאוד ודורשת אמפר גבוה יותר.

יציאות AUX מקובל לעשות עד 4A, ויש סולונואידים שונים ברכב (לדוגמא מערכת תזמון קאמשפטים) שדורשים גם הרבה יותר מזה ומצריכים הסבה של יציאת הזרקה/הצתה למטרה זו.

Race Smart

פורסם

לאחר נסיעת התרשמות קצרצרה בדוויל-מוביל אני חייב לציין, שהתוצאה בהחלט מרשימה !

לקח לי כמה שניות לקלוט שמד המהירות הוא במיילים ולא בקמ"ש,

ועוד חצי שנייה לחשב עד שהבנתי איך הדבר הזה מאיץ !

אורן, סחתיין, סחתיין, ושוב סחתיין !

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

רייליי שמתקתק בתדירויות שבין 33-100 הרץ...(לדוגמא) לא רעיון כזה טוב כנראה.

לכך ישנו דרייבר או בשפה ה"אלקטרונית" טרנזיסטור.

אם המטרה היא להפעיל משאבת דלק, ריליי הוא דבר מצויין כמובן,

לעומת זאת כאשר יש צורך להפעיל סולנואיד שמשנה את תזמון הקאמשפט, יש צורך בסולונואיד גדול למטרה זו, והסיגנל שהוא מקבל

הוא בפולסים על מנת לקבוע את כמות השינוי בתזמון. לא מדובר על סולונואיד סטייל VTEC

אותו אין שום בעייה להפעיל באמצעות ריליי (למרות שאין צורך מדובר בדבר קטן שלא צורך הרבה בכלל)

אלא משהו מתקדם שמשנה את זווית הקאמשפט במפה דו מימדית RPM X ENGINE LOAD CALC + TPS..

נדב שים לב שנתתי דוגמא לגביי מזרקים, הרי ברור לך ששם אין שום שימוש בריליי וזה גם בלתי אפשרי?

הייתי רוצה להדגיש כי ברכב של אורן אין שום סולונואיד רלוונטי לעניין זה (אלא אם הוא יחליט שהוא רוצה נייטרו...:-) )

ולכן הייתי מציע שבמידה ויש עוד שאלות או ה"פ או שרשור חדש.

Race Smart

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון תקופתי :

המנוע עדיין מחזיק והאוטו עדיין נוסע גיהנום...בגדישה של 0.8

הכל נראה עדיין כמו חדש,לפני כמה שבועות נאלצתי להחליף אטם טורבו אשר לא עמד בעומס כעבור כמעט שנה...

בקרוב עולים בגדישה:-)

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

והשאלה הבאה אם הוא לוקח קולט שחורה ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
השאלה אם לאחר כל זה האוטו אמור לקחת איביזה טורבו סטנדרטית או לא? :roll:

זה תלוי לאן היא תרצה ללכת... :roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...