Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי מגבר של cardinal v15 1500 וואט וסאב של פיונר 1200 וואט.

חייב לציין שלא חיברתי את הרמקולים למגבר כי אלו רמקולים מהחברה והם חלשים,לא רציתי לפוצץ אותם.

הבעיה היא כשאני מגביע את המוזיקה והמערכת עובדת 5 דקות המגבר מכבה את עצמו ומופיע לי מנורה אדומה במגבר במקום ירוקה(סימן שהוא דלוק).

חברים אמרו לי בגלל זהמגבר חזק והוא לא מחובר לרמקולים,הוא נותן עוצמה רק לסאב.הסאב רק 1200 וואט.

מה עושים מצב כזה?

תודה מראש:)

"תמיד אנחנו בפוקוס" :arrow:

פורסם

החברים אמרו ?

ממש לא נשמע שהם צודקים

כמה סלילים הסאב וכמה אום ?

ואיך הסאב מחובר למגבר ?

לדעתי ההיתנגדות נמוכה ממה שהמגבר מסוגל לספק

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

זה מנורה של ההגנה... איך חיברת תסאב ? רק על 2 ערוצים בגישור ? איזה דגם הסאב מבחינת סלילים ? יכול להיות שהוא דואל של 4 אום וחיברו את הסלילים במקביל ואז נוצרת התנגדות של 2 אום והמגבר לא מחזיק אותו בגישור...

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

לא אני חיברתי אותו.מישהו הרכיב לי.אבל הוא לא חיבר לי את הרמקולים.

ראיתי רק שני כבלים יוצאים מהמגבר לסאב וזהוו.ראיתי עוד שניים שלא מחוברים לכלום!

"תמיד אנחנו בפוקוס" :arrow:

פורסם

אתה צריך לראות או לשאול את המתקין איך הוא חיבר את הסלילים של הסאב, בחיבור טורי או מקבילי... הוא אמור לחבר בחיבור טורי ככה שתהיה התנגדות של 4 אום.

מי עשה לך את ההתקנה ?

יכול להיות גם שהגבירו גיין עד הסוף והמגבר לא עומד בזה מבחינת מתח...

יכולות להיות הרבה סיבות הכי טוב שתגש למי שהתקין.

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

אין תשובה עדין ?

תעדכן כדי שיהיו גם תרדים פתורים כאן , שלא עוד אחד ישאל את אותה שאלה

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

לדעתי על מנת ללכת על בטוח וגם ללמוד כמה דברים לעתיד עדיף לך לפנות למתקין מומלץ כאן בפורום

כגון רוני (loud and clear) אם אתה מאזור המרכז,או אחרים לפי מיקום

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...