Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כרגע אני מחפש לקנות סיוויק 2005 1.6 אוטומט.

הסתכלתי בכול מיני אתרים ונכנסתי למגרשי רכב הגדולים והמוכרים, והפחות מוכרים הקטנים יותר.

מצאתי שם כמה מכוניות שבאות לשם אחרי ליסינג במצב מעולה עם קילומטר'ז נמוך, מצב חיצוני מעולה, הסלון חדש, הצבע מקורי ניראה לעין, המכוניות באות עם ספר טיפולים במוסך מורשה וכו....

והמחיר שלהם יחסית נמוך בגלל הליסינג, עד 10 אלף פחות מהמחירון.

בקיצור התאהבתי באוטו אחד במרכז הארץ שעומד במגרש קטן.

אין לי את כל הסכום על האוטו יש לי משהו כמו 60% מערך האוטו. האם בטוח לקחת מהם מימון לשאר הסכום???

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם

מה שצריך להטריד אותך זאת העובדה שהרכב עומד במגרש קטן ולא במגרשים הגדולים של חברות הליסינג.

את המימון בכל מקרה לא לוקחים מהמגרש אלא מחברת מימון. המגרש בסך הכל מפנה אותך לחברה שמתעסקת במימון חוץ-בנקאי לרכישת רכבים משומשים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

המצב הוא שחבר שלי אמר לי ואני לא יודע עד כמה זה נכון. שרוב המגרשים ממונים ע"י משפחות פשע.

ואם זה נכון, אני ממש לא רוצה לשים בזה יד.

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם

א. אל תקנה רכב במגרש באשדוד בחיים.

ב. כן,בעיקרון כן.

לא בהכרח משפחות פשע,אלא עבריינים קלים לרוב.

ג.מה זה משנה לאן הכסף הולך? העיקר שאתה מקבל רכב טוב.

פורסם

אם אתה כבר קונה מסוכנות /מגרש עדיף לקנות במקום שיש לו אבא ואמא- האם יש בעירכם,אשדוד אוטו סנטר /אופרייט ליס /אלדן/ניו קופל/אלבר ?

עדיף לקנות רכבים מחברות הליסינג ולא ממגרש קטן מסיבה פשוטה- חברות הליסינג משאירות לעצמן את הרכבים האיכותיים יותר (כמובן שהכל יחסי,זה עדיין לא יהיה בהכרח איכותי לעומת רכב פרטי) ורכבים קרועים /טחונים מבחינת קילומטרא'ז או כאלו שעברו תאונות שילדה נמכרות לסוחרים הכרישים.

גם אם תקבל הנחה של 7-8 אלפים ולא 10,000 זה לדעתי עדיין שווה את השקט הנפשי בשבילך,עשה חושבים.

אבא שלי קנה מאלבר לפני כמעט שלוש שנים הונדה סיוויק 2005 וקיבלנו הנחה של 7000 ש"ח בגלל שהרכב היה עם 70,000 ק"מ בגיל 2.5 .

אבא שלי שהוא פנסיונר של משרד הביטחון איזן את הקילומטרא'ז כי הוא לא נוסע הרבה לאחר הפרישה כך שהעיסקה השתלמה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...