Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

יש לי מאזדה לאנטיס 323 שנת 99 אוטומטית עם 240K ק"מ וחשבתי שהגיע הזמן להחליף אוטו, ומצאתי ביד2 פולו 16V שנת 97 עם ק"מ לא ידוע.

האם כדאי לי להחליף את המאזדה בפולו? האם הם שווים מבחינת תחזוקה אמינות וצריכת דלק?

ושכחתי לציין שבמאזדה יש לי רעידות בהילוך ראשון ושני (כבר פתחתי על זה נושא בעבר ולא יצא לי עוד לטפל בזה)

האם באמת כדאי לי להחליף? הפולו שווה יותר מהמאזדה?

תודה מראש,גיל :)

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

חוץ מהרעידות בגיר- יש סיבה שבגללה אתה מעוניין בהחלפת רכב ? יכול להיות שלרכב שלך יש עוד הרבה מה לתת.

חוץ מזה - הפולו קטנה יותר מה323, פחות שימושית, ובעלת מחירי חלפים גבוהים יותר, בשנתון מאוחר יותר, עם ק"מ שיכול להיות אפילו גבוה משל רכבך.

לדעתי - עדיף לחכות עם הרכב הנ"ל, ואולי אף לבצע בו פשוט ישור קו וטיפול לגיר, בטח אם אין לך תקציב גבוה מספיק לרכב חדש יותר עם ק"מ נמוך.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...