Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה במגבר hifonic

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיברתי אצלי באוטו מגבר של hifonic עכשיו יש לו יציאה לוסת קטן ששמים ליד הנהג שמתחבר עם כבל רשת.

עכשיו הוא לא משנה אצלי כלום כאילו לא עובד , עכשיו יש אצלי במגבר יציאת LINE OUT זה קשור לזה ואם כן מה עושין ?

ואם לא מה זה היציאה הזאת ??

פורסם

ה"ווסת" הזה שולט לך על עוצמת הבאס של הסאבוופר(במידה ויש לך אחד כזה)

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

לווסת הזה קוראים "סאס-סוניק" הוא משמש לשליטה על העוצמה של שתי הערוצים שמחוברים לסאב ( ערוצים 3 ו 4 בגישור).

אם יש לך סאב שחובר לערוציםהנכונים אתה תוכל לשלוט בעוצמה שלו

השימוש בסאבסוניק הוא עבור ניגון שירים שונים שנצרבו עם עם עוצמות באס שונות .

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

זה משנה המספר אצלי הסאב מחובר לערוצים 1 ו2 ....

לשנות את זה ל 3\4 ??

יש שני איפיונים לבאס שאפשר לכוון db (דציבלים) ועוד אחד ששכחתי , על מה כל אחד מהם אחראי ??

פורסם

כדי שתוכל להשתמש בסאב סוניק אתה צריך לחבר את הסאב ל 3 ו 4

יש חיתוך תדרים ויש את הDB.

חיתוך תדרים קובע איזה תדרים אתה רוצה להכניס לסאב - בגלל שלסאב ממברנה גדולה וכבדה יחסית אז עדיף שלא לתת לו לנגן את התדרים הגבוהים = המהירים אלא רק את התדרים הנמוכים = האיטיים .

אבל אתה תשכיל ותבין הרבה יותר אם תבצע חיפוש, כי כבר ענו בעבר על השאלות שלך .

בהצלחה.

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

• תוכן חדש...