Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנוע KDX TU5

החלפתי נוזל קירור (מקורי),

החלפתי תרמוסטט לחדש (83 מעלות) ,

החלפתי משאבת מים לחדשה.

ניקזתי אויר.

עכשיו החום מטפס בעמידה לשתי שנתות וקצת אחרי ה 90 מעלות ( 115 מעלות אאל"ט).

החלפתי בחזרה לישן ועדיין מתחמם , המאווררים נכנסים נדמה לי ב שנתה אחת וקצת אחרי 90 מעלות .

לפניההחלפה המנוע היה מטפס לשנתה אחת בלבד וקצת ,

מה עוד יכול להיות בעיה ?

חיישן חום ?

פורסם

למה את חושב שיש בעיה, רק בגלל שהשעון מראה יותר מידי? אולי זה ככה מתוכנן? ואולי זה זיוף של השעון או היוניט חום?

האם אתה מאבד מים מהרדיאטור?

פורסם

אין נזילות בכלל.

לפני זה הטמפרטורת שיא היתה קצת גבוהה (שנתה אחרי 90 וקצת) וזהו,

עכשיו עוד שנתה אחת נוספה למקסימום כלומר מדובר על משהו כמו 115 מעלות .

פורסם

האם לפני החלפת נוזל קירור נוקה הרדיאטור ?

אם לא,חשד לרדיאטור סתום שגורם להתחממות.

יש להתחיל בבדיקה במוסך עם שעון חום חיצוני כדי לדעת בדיוק לאיזה טמפ' מגיע המנוע והאם הפתיחה של המאווררים באמת כנדרש (היתה לי בעבר 309 שגם אצלה המאווררים נפתחו סבביבות ה-90) שזה בערך האמצע וקצת קדימה,היה תקין).

כמובן,שיש לבדוק אפשרויות נוספות ולבדוק את המערכת תחת לחץ כדי לראות האם יש נזילה ממי מהצינורות /רדיאטור/חיבורים.

אני יוצא מנק' הנחה, שהטרמוסטט אינו הבעיה כי אם הוא היה הבעיה אז כאשר החזרת את הישן הרכב לא היה אמור להמשיך להתחמם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...