Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא בגלל שאנשים כמוך "לא מבינים" מדוע אין עונש פיזי צריך לאסור אותו.

הבנת?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ביום ש- VOLK יבין משהו - איביזות יפסיקו לגדוש וסיוויקים תהיינה כפולות הנעה... :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני רוצה להבין...יש פה מישהו אחד שבמקרה שילד היה חותך לו כמה צמיגים ברכב היה מוכן להפליג על זה ואז כשהיה יודע מי הילד ומי הוריו היה אומר להורים של אותו ילד משהו בסגנון של "עזוב זה ילד חמוד ומסכן אני אקנה צמיגים חדשים בעצמי"?!

הדוגמא עם הרכב שעולה לילד על הידיים קיצונית ביותר אבל כשהייתי קטן הייתי יודע שאם אני אעשה משהו דפוק כזה וההורים יגלו אני אחטוף כאלה מכות שהתחת שלי יכאב שבוע....

פורסם

בזמנך כנראה שזה היה נהוג. כיום אצל משפחות נורמליות, ותסלח לי, לא נהוג להרביץ לילדים. ואין שום כוונה להבליג (לאן אתה מפליג?) על זה - פשוט צריך להעניש באופן הנכון. כמובן שהורי הילדים צריכים לשלם על הכל מכיסם, ואז הם גם צריכים להעניש את הילדים שלהם כראוי כדי שלא יעזו לעשות את זה שוב. ריתוק לבית, מניעת מתנות, איסורים כאלו ואחרים - לא יודע איך, אבל יש שיטות הרבה יותר טובות מלהרביץ, בעיקר לטווח הארוך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
יש סירטון של ילד מאחת מארצות ערב שנתפס גונב מחנות. העונש שלו היה שעלו לו עם רכב על הידיים. לגנוב הוא לא יגנוב יותר. אם אחד מהם היה מנקב לי את הצמיג הייתי רוצה לקבל את הכסף עליו וכל ההוצאות. לא מעניין אותי מי ישלם, ההורה או הילד בן ה-5 ...:evil:

אני יודע על איזה סרטון אתה מדבר, אני הולך להרוס לך קצת...

הילד הזה לא עשה כלום, זה הוא מופע שהאבא והבן מציגים באחת מארצות ערב.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

יש לי פאסאט חדשה צבע כחול מטאלי שנת 2008 ואני לא יגיד שהיא לא מושכת העין.

אתמול אני יושב עם חבר ליד האוטו פיתאום אני קולט שתי פנסים על הגג שחצי הורדתי אותם מיסתכל על האוטו אני רואה את הדלת שלי עם 7 פנסים שמתוחם רק אחד ירד עם פוליש.

אני מחכה ליתפוס ילד שינסה עוד פעם לעשות כזה דבר לאוטו שלי

פורסם

קודם כל שההורים ישלמו בעבור כל הנזק- גם חצי נחמה לניזוק וגם אני מניח שישהיה שמח בבית לאחר מכן והילד יחשוב פעמים לפני שיעשה זאת שוב.

אין מקום לענישה פיזית מצד המדינה אם היא מתיימרת להיות מדינה מתקדמת. רב האנשים פה מתלוננים על כך שאנו רחוקים מהחברה המערבית כך שענשיה פיזית תרחיק אותנו יותר.

אם זאת, אינני רואה פסול בכך שהורה ייתן פליק חינוכי לילדו. במקרים מסויימים זה מעיר את המסר חד וחלק.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...