Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רדיו לקסרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי שרכשנו את הקסרה שלנו ( 2002 ) גילינו בזמן נסיעה ארוכה שהרדיו לא רוצה ממש לקרוא דיסקים.

ניסיתי עם כמה ערכות ניקוי אבל לא ממש עשו משהו.

נראה שצריך להחליף.

אממה..הרדיו מגיע עם השליטה מההגה וכבר כ"כ התרגלתי אליו שלא ממש בא לי להחליף לרדיו שאין לי את השליטה מההגה.

לא חושב שאני רוצה להוסיף שלט שמתחבר להגה.

יש הצעות לרדיו שאני יכול לחבר לשליטה מההגה ושזה יעבוד?

אם אין אז כל מה שאני יכול לעשות זה לרכוש אחד חדש מהיבואן?

שמתי לב שלאוטו יש רמקול בכל דלת ועוד טוויטר קטן בדשבורד.

המלצות על החלפה + מגבר .

פורסם

אני מבין מדבריך שהתקציב הוא לא מוגבל... בכל מקרה יש לא מעט מכשירים שיכולים להתחבר לשליטה מההגה בעזרת מתאם שאותו כמובן צריך להוסיף למחיר הרדיו.

פורסם

סתם כתגובה...

לי יש קסרה, אני לא התקנתי מתאם, אבל מתרגלים (לוקח קצת זמן...חח..)

הקסרה הוא רכב מצויין ויש לו אקוסטיקה מעולה.

אם תרצה לשמוע איך זה נשמע אתה יכול להפגש (יש מפגשים ואני משתדל לבוא.)

מה הכיוון שלך למערכת?

מגבר, קומפוננט, סאב, hu ברמה גבוה וכו'..?

או שמע רק שישמעו נחמד?

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

קודם כל מחפש רדיו שיקרא דיסקים בתור התחלה.

אקוסטיקה אכן מעולה גם עם המערכת שיש עכשיו שלדעתי לא ממש עושה עבודתה.

אם יש מתאם מיוחד שצריך לקנות אבל זה אומר שאני יכול לקנות כל רדיו שאני רוצה אז אשמח לשמוע על הצעה לרדיו+מתאם+6 רמקולים לדלתות בתקציב של עד 3500

פורסם
אני מבין מדבריך שהתקציב הוא לא מוגבל... בכל מקרה יש לא מעט מכשירים שיכולים להתחבר לשליטה מההגה בעזרת מתאם שאותו כמובן צריך להוסיף למחיר הרדיו.

יכול לתת דוגמאות למכשירים כאלה?

• תוכן חדש...