Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזל טוב לברק אובמה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואני לתומי בדקתי בדף הראשי של הפורום האם יש משתמש בשם כזה, והאם יש לו יומולדת :-D

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מאיפה הבאת את השטות הזו שאני מוכן שמחבל כלשהו יתפוצץ איפה שהוא?

מכאן

המשוואה מאד פשוטה - אתה טוען שאתה לא מוכן ש'טרוריסטים' מהצד שלנו יפעלו נגד חיילי צה"ל , אבל מצד שני טוען שעל חיילי צה"ל לטפל בטרור מהצד שלהם , כך קורה שחיילי צה"ל מסכנים את חייהם מול המפלצת המכוערת הזו .

שי , ברור לי לחלוטין שאתה לא ממש מתכוון לזה ( משום מה התרשמתי שאתה לא שמאלן פנאט שקורא לחיילי צה"ל פושעי מלחמה למשל כמו שעושים חלק מעוכרי ישראל )

אבל התקבל הרושם שהשנאה שלך כלפי המתיישבים מהצד שלנו , גדולה מאד הרבה יותר מהשנאה ( אם בכלל ) כלפי הטרוריסטים מהצד שלהם .

שנינו יודעים שהצבא שלנו מסוגל לטפל בטרור שלהם אם רק המערכת הפוליטית תאפשר ולא תסרס אותו .

ההנהגה שלנו איפשרה לא מעט פעמים לאורך ההיסטוריה , לצד שמנגד לטפל בזה ולמגר את הטרור למען נוכל להגיע להסכמי שלום ( איזה ביטוי חלוד ! ) אך ללא הועיל כי הם לא באמת רצו לעצור את פעילות הטרור !

בחירות לא דמוקרטיות - יפה אמרת , אז איך בדיוק נעשה שלום עם העם שמנהיגיו נגועים ברצון להשמיד אותנו מפעילים אלימות נגדינו ונגד פלגים מתנגדים מבית , ומשליטים פחד וטרור בתוך עריהם ?

שורה תחתונה - גם אם נגיע להסכמי שלום לכאורה איתם חיינו כאזרחים במדינה הזו יעמדו בסכנה .

אני יכול לקוות שבדפי ההיסטוריה שיכתבו בעתיד לא ידברו על ארץ ישראל בלשון עבר .

אני גם יכול לקוות שבצד השני ימאסו בדרך הטרור ויפנו פניהם סוף סוף אל השלום , כדי שניתן לילדינו ( הילדים של כולנו ) סיכוי לעתיד טוב יותר .

אתה קורא את הציטוטים שלי שהבאת?

אני לא מוכן שאף אחד יפרוץ מחסום. לא יהודי ולא ערבי. כשאתה מתקרב למחסום תאיט כמו כולם וחכה שאסמן לך לעבור בלי קשר ללאום שלך ואם אחליט לבקש ממך תעודה מזהה אתה תיתן אותה ולא תקלל ותתעלם.

אני ממש לא שונא את המתנחלים אבל גם לא שונא את הערבים. היחידים שאני שונא הם אותם אלה שבאים לפגוע בי, במדינתי, באזרחים ובחוק.

בשום מקום לא אמרתי שצה"ל צריך לטפל רק בטרור יהודי או רק בטרור ערבי. צהל כריבון בשטחים הוא גם המשטרה שם וככזה אני מצפה ממנו לטפל בכולם באותה המידה.

אני ממש לא נגד צה"ל ועד לפציעה שלי שירתתי כלוחם הן בסדיר והן עוד 15 שנים במילואים (ואם לא הייתי נפצע והייתי עדיין כשיר פיזית לשירות גם היום הייתי ממשיך לשרת) אז אתה ממש לא יכול להאשים אותי בשנאת חיילי צה"ל.

גם בנושא הטיפול בביטחון האצבע שלי לא מופנית בלעדית לצה"ל אלא לדרג המדיני ובתוך הצבא האצבע שלי מופנית רק לדרג הבכיר ביותר.

זה שאני נגד העלמת עין מפריעת החוק של המתישבים היהודיים לא אומר שאני חושב שלא צריך לטפל בטרוריסטים אחרים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני ממש לא נגד צה"ל ועד לפציעה שלי שירתתי כלוחם הן בסדיר והן עוד 15 שנים במילואים (ואם לא הייתי נפצע והייתי עדיין כשיר פיזית לשירות גם היום הייתי ממשיך לשרת) אז אתה ממש לא יכול להאשים אותי בשנאת חיילי צה"ל.

מצטער אם פגעתי בך , ממש לא התכוונתי להאשים אותך בשנאת חיילי צה"ל .

פורסם

חס וחלילה להיפגע.

אנחנו מנהלים דיון ענייני ומכובד ואין שום סיבה להיפגע מהבדלי השקפות.

ברור לכולם שאין דרך אחת נכונה ושלכל דרך יש את הסיכונים והסיכויים שלה. זה שבחרנו בדרכים שונות לא הופך אחד מאיתנו לפחות טוב.

פורסם

אתם בטח עושים את זה בגלל שהוא כושי, נכון ?

הוא כושי?

ואני עשיתי את זה בגלל שהוא מוסלמי.

פורסם

מי כושי , אובמה ?

מספרים על מישהו בארה"ב שציין שהזמין לאחרונה ספת עור שחורה חדשה לביתו והדגיש שאם היא תגיע בצבע העור של אובמה הוא יחזיר אותה .

פורסם

לדעתי צריך לבטל את כל המוספים ואת הכותרת עצמה בעיתון השמאלני היפה נפש הזה, ולהשאיר רק את THE MARKER.:idea:

אני לא מבין איך מתוך 140 מליון תושבים, דווקא שני הליצנים האלה הם המועמדים לנשיאות ועוד הליצן היותר ליצני זכה... לא יכלו למצוא מישהו יותר מוצלח?

אם כבר שחור - אז מייקל ג'ורדן :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כשאין תשובה ענינית שולפים את התואר שמאלני , וזה אמורה להיות מילת קוד לפסילה טוטאלית ללא דיון אמיתי.

עד עכשיו הימין בישראל גרם בעיקר הרס וחורבן כלכלי ומדיני בעיקר לשכבות החלשות .

פורסם

אני רק לא מבין איך שירשור פוליטי אמריקאי הגיע תוך הודעה וחצי לשירשור שעוסק רק בפוליטיקה שלנו .

אולי בגלל שאין לנו שום מושג מה באמת הולך שם ?

אני מאוד מקווה שבגלל שהוא ירצה להוכיח שהצד המוסלמי שלו רדום הוא דווקא יהיה בעדינו .

אם לא אז אולי נלמד סוף סוף להיסתדר לבד(כן בטח...)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

פשוט מאוד. הכושי העיר את כל הגזענים של עם ישראל. צא וראה כמה טוקבקים בדבר "הערבי הזה הוא לרעת ישראל" יש בכתבות לסיכום הבחירות בארה"ב.

העיקר שאנחנו מתלוננים על נאצים, אנטישמים וכו'. :?

פורסם

יש לי שאלה לכל האובמלוגים כאן: איך אנחנו יודעים בדיוק שיש לו "צד מוסלמי רדום" ?

לא יודע מה איתכם, אבל אני הקדשתי היום את רוב הדקות הפנויות שמצאתי במהלך יום העבודה כדי לקרוא בוויקיפדיה את כל המאמרים על אובמה (ברק חוסיין אובמה השני, בשבילכם), על אביו, אמו, סבו וסבתו שגידלו אותו, על הקריירה הפוליטית שלו ואפילו על זו של אשתו.

זה מין דבר כזה שאני עושה לפני שאני מגבש דעה על דברים שאני לא מבין בהם כלום, בניגוד לרוב הטוקבקיסטים ולכמה חברי פורום כאן.

קראתי המון, אבל צד מוסלמי רדום לא ממש מצאתי אצלו.

אם כבר, זה כנראה הנשיא האמריקאי האתאיסט הראשון.

ובמאמר מוסגר, אני מאושר בשביל האמריקאים, העולם וגם עבור הישראלים (כולל הטפשים שבהם) על בחירתו.

• תוכן חדש...