Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי פיי-פאל...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במידה ואני מוכר משהו, ומשתמש באופציית זיכוי כרטיס האשראי בכדי למשוך את הכסף - האם טכנית הכסף נכנס ישירות לחשבון או שמכניסים אותו ואוכל להשתמש בו רק אחרי תאריך ניכויי האשראי?

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

דבר ראשון זה עולה 22 ש"ח ולוקח להם 5-7 ימים לעשות את זה, דבר שני לפי ההיגיון זה אמור להתווסף לך לחיוב החודשי של הכרטיס אשראי, כמו זיכוי רגיל.

עריכה - כשאני חושב על זה שוב, חיובים מפייפאל יורדים מהחשבון אחרי כמה ימים ולא בחיוב החודשי אז אולי גם הזיכויים. עדיף לחכות לתשובה בדוקה :)

פורסם

אתה טועה לצערי, היום נרשמתי וכבר חמש דקות לאחר ההרשמה נציגת שירות הלקוחות של חברת האשראי הקריאה לי את המספר שהם מצרפים לחיוב ע"מ לאמת את זהותו של מחזיק האשראי - מה שאומר שהחיוב לפחות יורד במקום.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

בזמנו בדקתי, וניתן להעביר כסף מהפייפל לכרטיס אשראי רק מסוג ויזה,

אז אני פשוט משאיר את זה שם לקניות עתידיות, אם אתה מתכוון לעשות עסק מזה,

אז אולי שווה לך (אם אין לך) לעשות כרטיס ויזה, וכמובן שיש עמלה.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

אמריקן אקספרס

העברה לחשבון, ביצעתי את זה כמה פעמים.

מומלץ

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...