Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב נייד ברכב .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני מברך אותך על הצעד (נייד ברכב מאשר PC נייח). לא ברור למה ? נייד ברכב נחות בכל פרמטר ממחשב CAR-PC יעודי או מחשב קאסטום שהוא האופציה האיכותית ביותר בצורה מוחלטת

זה ברור אפשרי ועוד איך לאבא שלי יש כזה ברכב והשימוש שלו זה עסקי יותר מאודיו, GPS, תוכנת ECR של מרצדס (תקלות), הזמנות, הצעות מחיר, הוצאת שיחות כמו טלפון

הנגישות היא נוחה מאוד ואפילו הוא משתמש בזה בזמן נהיגה וללא כל סיכון, זה כמו הקשה לטלפון נייד. נגישות - לא ברור מה נוח ? לעבוד עם כבר תוך כדי נהיגה ? ממש בטיחותי, חבל על הזמן, מסך 17 אינץ' מול הפרצוף בנהיגה ? ממש בטיחותי,

הכי חשוב זה הגימור בהתקנה, בהתקנה הראשונה חצי מהכבלים היו חשופים. בהתקנה השניה זה סודר. איזה גימור יש כבר שכזה דבר מכוער תקוע באמצע הרכב ? מצטער מאוד דווקא אתה שדאג לבניה כלכך אלגנטית ויפה למקינטושים היפייפים שלך, דווקא אתה אמור להעריך גימור ולהיות מזועזע מכזה טנק באמצע הרכב

לגבי אודיו אתה צריך לקחת בחשבון שאין כרטיסי קול מובנים טובים היום בניידים, אתה צריך לקנות כרטיס קול חיצוני והוא עולה המון כסף. כרטיס קול חיצוני איכותי מאוד עולה 350 שקל, זה ממש לא יקר, ובטח לא המון כסף אל מול כל מיני אנשים שקונים HU ב3500 שקל ומוסיפים לו עוד פרוססור בעוד 4500 שקל כדי להגיע לתוצאה שמחשב ב1700 שקל עושה (או לחילופין פרוייקט ב3000 שקל)

5 תוים

פורסם
כל רשתות הסלולר בארץ מוכרים מודמים עד 1.8MBS והורדה מקסמלית 5GB שזה המון לדפדוף באינטרנט.

לשמוע את הGPS או להסתכל למושב הימני זה מאוד מסוכן, כבר עברתי תאונה בגלל זה:-)

אורנג : 5GB ב99 שקל לחודש

פלאפון : 10GB ב110 שקל לחודש

סלקום : אין הגבלה ב120 שקל לחודש

למי שצריך נטו נטו גלישה - לא רדיו אינטרנט לא סטרימינג לא כלום, אורנג הכי טוב (הכי זול) מי שצריך יותר מזה כבר עדיף סלקום,

פלאפון נכנסו לשוק בקטע של להיות יותר זולים מסלקום ולספק יותר תעבורה מאורנג' בסופו של יום הם לא פגעו במיין סטרים כי אין מיין סטרים בשוק הזה יש רק קצוות, או לקוחות דלי שימוש או בהמות תעבורה :)

פורסם

אגב, יש לי מודם ש אורנג' ב- 60 ש"ח לחודש (5GB)

---

לגבי המתקן: באמת עכשיו אני לא רואה בו מכוער, חוצמזה הוא לא כל הזמן בתנוחה הזו, כשיוצאים מהאוטו מקפלים אותו ונעלם.

אני אישית חושב על התקנת אחד כזה ברכב, אתה לא יודע כמה הוא עוזר למי שבאמת צריך נייד בזמן נהיגה.

לפעמים מתקשרים אליי בזמן שאני נוהג, ואני צריך לשלוח חשבונית מס או הצעה דחופה, אז אני עושה את זה דרך הנייד והמודם של אורנג' .

המיקום שלו הוא לא כמו בתמונות הוא יותר קרוב לדשבורד שמשתלב עם הפאנל (בקרת אקלים ורדיודיסק).

עם נייד שמסך שלו מעל 15" זה ברור גדול, אבל מי שיש לו נייד 12" זה לא יורגש ברכב אפילו.

מה לעשות, כשנייד מביא לך כסף והזמנות אתה לא תסתכל על מכוער או לא אלה לפהך אתה תראה אותוהכי יפה שבעולם. :wink:

פורסם

טוב המחשב שכנראה אני אקנה בא עם מסך 15" , (ACER 5930G) לא יודע כמה זה יעזור.

לגבי האינטרנט, הוא קולט בכל מקום שיש קליטה לפאלפון שלי?

ערב טוב

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

לשים את הלפטופ בכיסא ליד,לא נשמע לי רעיון טוב כל כך.

תחשוב על בלימה פתאומית אחת.

גם הקומבינה של המתקן לא הכי נראית לי,המסך מסנוור מאוד,נראה שהוא מציק באזור הרגל של המושב שליד הנהג

+נראה לי שזה לא כל כך חוקי,שהרי על מסכי dvd קטנים עושים בעיות,אז לפטופ..

באופן כללי ולבטיחות שלנו,הכי בריא להתעסק בנהיגה על הכביש ולא בדברים אחרים:idea:.

Rikshanoam-R

פורסם

חומרה של מחשב נייד היא עדינה מאוד, רגישה לזעזועים - בגלל זה בעקרון אתה אמור לשים אותו על הברכיים או על כרית שמעליה יש מטשח קשיח כשאתה עובד בסביבה שהיא באמת ניידת כמו רכבת או מונית וכו' וכו'.

אם אתה הולך על מתקן - תבדוק שזה מתקן עם גיירוסקופ שבולם את הזעזועים.

מעבר לזה יש היום טאבלט PC של תושיבה בסביבות מחירים של 3200 ש"ח - אפשר למצוא אותם בחובורת שמקבלים עם החשבון של הכרטיס אשראי בד"כ כלל, מוצר נחמד מאוד סה"כ אבל חומרה מאוד מוגבלת.

גם שתחנת עגינה עולה לא פחות מהמחשב עצמו וכל הזמן לחבר חוטים זה ממש לא כיף שלא לדבר על זה שכל העסק לא בטיחותי מכל הבחינות האפשריות.

לדעתי - רד מזה, תקנה לך מכשיר GPS פשוט ונחמד וגמור עניין.

תשתחרר מהצבא, תעבוד על פרוייקט כזה בצורה רצינית יותר, על חומרה יציבה יותר, מוקשחת יותר וגם ייעודית יותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שלא נדבר על זה שכשעוצר אותך שוטר קצת יותר קשה להסתיר כזה דבר

ואני לא חושב שהוא יאהב את הרעיון שפתוח לך מסך כזה מול הפנים (נהג).. קח בחשבון

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

אם כבר מתקן כזה מסורבל ומכוער מול הפנים, לך על 25-30 אינטש, מצלמה איכותית על מכסה המנוע, והנה לך גם קיבלת אחלה סימולטור.. שימשה קידמית היום זה כבר לא זה.. תאר לך לראות ילד חוצה מעבר חציה באיכות היי דפינישן..

בקיצור, זוועה.

אגב, כמה עולה דוקינג?

פורסם

ללפטופ סטנדרטי ופשוט. או שיש הבדלים בין חברות מחשבים שונות?

אני שואל כי לפותח הת'רד, כמו אולי לכאלו נוספים - אשר שימושם במחשב לרכב הינה שולית ביחס לשימושם במחשב הנייד מחוץ לרכב, בתוספת מחיר של מסך ודוקינג יכולים לסגור את העניין +-. השאלה היא כמובן המחיר. אז מסך כ1000 ש"ח. ודוקינג סטיישן?

פורסם

משתנה יחסית לחברה

למשל IBM מאוד נפוצים בשימושי בדוקינג שלהם וניתן למצוא גם ב 100 ש"ח

יד שנייה

HP פחות נפוצים ומחירם גבוהה יותר

• תוכן חדש...