Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב נייד ברכב .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם =)

ראשית כל אני רוצה לומר שלמרות שאני לא מגיב פה הרבה בזמן האחרון אני נהנה לקרוא כל דיון שנפתח פה וכולם מעניינים (טוב נו לא כולם ;P )

ביום שישי אני קונה מחשב נייד אישי והמטרה הראשונה שלי הוא לחבר אותו לרכב בצורה נקיה (ללא כל כבלים מגעילים שמתפזרים ברכב), הרכב המדובר הוא יונדאי אלנטרה 04.

יש לי שני שאלות לפני שאני בונה על המחשב יותר מידי .

אני רוצה להשתמש במחשב בדיוק כמו CARPC , מוסיקה מהמחשב שמשודרת לרכב , DVD , GPS, תוכנה שמראה תקלות ברכב וכו' ...

השאלה שלי אם כל הדרישות שלי מהמחשב אפשריות או סתם באוויר ?

השאלה השניה היא , איזה מתקן יפה אפשר להשיג למחשב נייד עם מסך 17" ברכב שאם יהיה בוא GPS אוכל לצפות בו ללא הפרעה בנהיגה ?

תודה רבה לעוזרים ולמגיבים :)

לילה טוב !

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי מחשב לפטופ לא יהיה התשובה האולטימטיבית לפתרון CARPC,

מחשב עם מסך 17" שיהיה תקוע על הדש בורד לא יהיה פיתרון אלגנטי.

אם תצתרך לפרק את המחשב בכל חנייה אז בכלל אתה בבלגן

אלא עם כן תקנה דוקינגסטיישן ואז רק תכניס אותו לתוך הדוקינג כל פעם

את הפיצר המרכזי של המסך מגע לא תקבל במחשב סטנדרטי וזה רק יסרבל את הפעולה

עם המחשב.

אם אתה מחפש מחשב שיתאים גם לאוטו וגם לשימושים אחרים הייתי בודק על מחשבי TABLET

אם המחשב נועד רק לרכב לא הייתי הולך בכלל לכיוון הזה

פורסם

ידעתי שאתה או עתיד יענו לי לשאלה =) תודה רבה לך על התשובה גם בשעות הקטנות של הלילה !

אולי אני קצת בור בנושא , אבל לא יודע מזה דוקינגסטיישן , וגם לא שמעתי על מחשבי TABLET, בעקרון חשבתי יותר לכיוון של DEL חמוד כזה :) המחשב צריך גם לשרת אותי בבסיס ששם אני 5 ימים בשבוע :(

העניין המדובר על לפרק הוא גג 5 חוטים לא ? אין לי בעיה להתעכב 5 דקות נוספות ברכב :wink:

שוב תודה רבה ולילה טוב.

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

במידה ואתה חייב את המחשב לצרכים אחרים ולכן הוא חייב להיות נייד ולא CAR-PC יעודי אני מציע לרכוש ב900 שקל מחו"ל מסך מגע ולהתקין ברכב, בתא המטען תחבר דוקינג סטיישן (תחנת עגינה - משטח אליו מחברים את המחשב ב"קליק" אחד והוא כבר מחבר את המסך USBים וכו' וכו' ללא צורך לחבר כבל כבל בנפרד, ) וככה שתגיע לרכב תכניס את הלפטופ לדוקינג בתא מטען (פעולה של דקה אחת) ותהנה מכל היתרונות (כמעט) של CAR PC,

יתרה מכך אני אפילו מציע דואל בוט, 2 מערכות הפעלה על לפטופ אחד, אחת תקונפג ותתואם לCAR PC בצורה מוחלטת כלל תוכנות וכו' ואחת לכל השאר,

ככה לא "תפריע" בשימושים השונים בתצורות השונות

פורסם

שלום לך עתיד ידידי הטוב=)

900 ש"ח קצת כבד עלי עקב העובדה שאני גם חייל + רכב חדש ומערכת חדשה גם כן ולכן לא חושב שזה יבוא בחשבון כרגע :( .

חשבתי שהמחשב הזה יוכל לחסוך לי או משהו כזה אבל אני מבין שלא .

לכן אני מתפשר , אני יודע ב 100% שאוכל לחבר את המחשב למערכת ברכב , האם אוכל להפעיל בוא GPS ( גם אם לא אני אצפה בוא בזמן נהיגה ) ?

הייתה לי עוד שאלה ושכחתי אותה משומה :(

תודה בנתיים ולילה טוב :)

יעקב

פורסם

אין בעיה להפעיל GPS על מערכת הפעלה XP יש שתי תוכנות עיקריות

יש את ה MAPMONKEY שהיא נחמדה וקלה

ויש את ה IGO8 ל PC שעדיין לא יצא לי לבדוק אותה ברכב

כמובן שתצתרך גם את ה GPS עצמו או בלוטוט או USB

פורסם

אתה לא מעודכן - יש גם דסטינטור 7 לPC,

שהוא לטעמי הכי טוב מכולן

מאפ מונקי זה פאסה בטירוף ואפשר להגיד לא ממש אכיל כבר

פורסם

איך יוצא שמחשב נייד יהיה לך יותר זול מרכיבים בסיסים של מחשב בייתי ומארז אולי אפילו בעבודת יד (שלך הכוונה)?

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

ניר, הבחור חייל הוא רוצה לרכוש לפטופ כדי להיות איתו בבסיס ועל הדרך לעשות אותו CAR_PC נשלף, אם הוא ירכוש רק CAR PC זה לא יענה לו על הצרכים בבסיס,

בקיצור למצב כזה שככה או ככה קונים לפטופ והוא חייב לצאת מהרכב לעבודה בית וכו',

CAR PC מבוסס מסך בחזית ודוקינג סטיישן בתא המטען לדעתי הכי טוב

פורסם

אני מברך אותך על הצעד (נייד ברכב מאשר PC נייח).

זה ברור אפשרי ועוד איך לאבא שלי יש כזה ברכב והשימוש שלו זה עסקי יותר מאודיו, GPS, תוכנת ECR של מרצדס (תקלות), הזמנות, הצעות מחיר, הוצאת שיחות כמו טלפון

הנגישות היא נוחה מאוד ואפילו הוא משתמש בזה בזמן נהיגה וללא כל סיכון, זה כמו הקשה לטלפון נייד.

הכי חשוב זה הגימור בהתקנה, בהתקנה הראשונה חצי מהכבלים היו חשופים. בהתקנה השניה זה סודר.

לגבי אודיו אתה צריך לקחת בחשבון שאין כרטיסי קול מובנים טובים היום בניידים, אתה צריך לקנות כרטיס קול חיצוני והוא עולה המון כסף.

זה לינק לקנית המתקן ב- WALLA ואפשר להשיג את זה במחיר פחות ממה שמופיע.

עוד לינק בעלות 450 ש"ח I472817.jpg

ואלה תמונות: אגב הכבלים עוברים בתוך הזרוע בכך שלא רואים אותם.

1JJdct66_4.JPG

1JJdct66_3.jpg

פורסם

להגיד את האמת המתקן נקרה מגושם מאוד , עדיף לי להשים אותו על הכיסא ליד (אם אני לבד) ומשם להסתכל פה ושם , וגם שהוא ידבר...

נראה לי כאילו עדיף להישאר עם הGPS הרגיל + לחבר את המחשב רק למערכת כיצאית AUX, שימו לב שלבנתיים יושב אצלי מערכת לא ברמה הגבוה במיוחד .

אכן המחשב אמור לשרת אותי גם בבסיס כתור מחשב לכל דבר (שבתות זה דבר מאוד משעמם והמחשב מאוד עוזר ! )

תודה רבה לכולם אבל אני חושב שאני מוותר על כל הנושא מסביב ... שוב מקסימום DVD + מוסיקה לא יותר מזה .

יעקב

פורסם

ד"א קשור ולא קשור

חבר קנה מודם של סלקום משלם 120 ש"ח בחודש ללא הגבלת נפח הורדה

מגיע למהיריות של 350K רוב הזמן כשיש קליטה סבירה

לדעתי הפיתרון האולטימטיבי גם ל CARPC וגם לכאלה שתקועים הרבה שבתות בבסיס :wink:

פורסם

יותר מהיר מהמחשב בבית =)

נשמע כמו הפיתרון האולטימטיבי למחשב הנייד , תודה רבה :)

אני אברר את זה .

ערב טוב

יעקב

• תוכן חדש...