Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב נייד ברכב .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את המחשב עדיין לא רכשתי, בעיה בהזמנה (קניה מאיבורי - לא מת על החברה אבל בכל זאת זול ) .

GPS יש לי כבר ... עכשיו השאלה שונה, אפשר לחבר את הגיפיאס למחשב ולראות ממנו ? (על הדרך אני אשאל אם יש מישהו שיכול לעזור לי בהתקנת תוכנת GPS חדשה כי הישנה לא עובדת לי :( )

בנתיים אני מוותר על החיבור שלו כמו שצריך למחשב (עדיין לקנות קומפוננט! )

תודה מראש

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפשר לחבר למחשב -מקלט- GPS ובעזרת תוכנה שמיועדת לפעול על מחשב PC

אפשר לנווט, אם לזה אתה מתכוון אז זה אפשרי

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

מזה המקלט?!@ אני מתכוון את הGPS ישירות למחשב מעין מסך עזר :wink:

ככה רואים בגדול ...

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

רעיון גרוע, לדעתי, אלא אם כן תתקין את הלפ-טופ אך ורק כשהאוטו נייח.

עם כל ההתקדמות בתחום, ניידים הם עדיין עדינים למדי,

ועם הכבישים בארץ אתה פשוט תהרוג את הלפ-טופ המסכן בשלב מוקדם יחסית.

המחשב הנייד היחיד שהייתי מעז לחבר לרכב ולנסוע אתו,

הוא כמובן סדרת ה-toughbook של פנסוניק (לא בתקציב שלך, באחריות):

http://www.panasonic.com/business/Toughbook/fully-rugged-computers.asp

התמונות לא מצליחות להעביר את הקשיחות והעמידות של המפלצות האלה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אוקי , תודהרבה

ערב טוב

יעקב

• תוכן חדש...