Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי קליאו 94 ויש לי פילטר רגיל אובאלי בתוך קופסא. השאלה היא האם אני יכול להוציא את הפילתר הרגיל מהקופסא לסגור אותה ובסוף צינור היניקה לשים את הפילתר הפתוח פשוט בלי להחליף את כל המיתקן של הפילטר הישן?

attachment.php?attachmentid=132998&stc=1&d=1225144531

101_0117[1].JPG

פורסם

לדעתי לא, כי כפי שאני רואה אל הפילטר המקורי מתחברים שתיי צינורות, אחד לאוויר מקדמת הרכב והשני מכיוון סעפת הפליטה, כפי שאני יודע השימוש הזה מיוצר בשביל ארצות ממש קרות כדי לחמם את האוויר לפני שהוא נכנס למנוע, אז עם תתקין את הפילטר הפתוח ותוציא את הישן מהקופסה המקורית עדיין ישאב הרבה מאוד לכלוך מהצינור שמגיע מכיוון הסעפת פליטה ויגרום לבלאי מואץ.

לדעתי כדי לך לבטל את כל הקופסה של הפילטר המקורי כולל הצינור מהסעפת פליטה כי עד כה שידוע לי אנחנו לא גרים במדינה קפואה אז זה לא אמור להטריד אותך, לדעתי להפך אוויר החם שנכנס למנוע רק מוריד מהביצועים לא ידוע עד כמה הם מורגשים אבל בכל זאז ככל שהאוויר קר יותר הוא דחוס יותר ויש אפשרות להכניס כמות יותר גדולה למנוע.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

תכלס זה לא ממש המנוע שלי זה של רנו 19 אבל זה כמעט אותו דבר ואצלי באוטו הצינור השני לא קיים כי מישהו כבר הוציא אותו.

הראיון הוא שאני פשוט אסתום את היציאה השניה ואם להחליף אז איפה אפשר ?

פורסם

זה אפשרי כן, העם זה יותר יעיל מהאורגינל אני לא יכול להגיד לך.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני רוצה שיהיה צליל יפה לנוע פשוט זה לא כל כך משנה אם זה יעיל או לא. לפי דעתי אין הבדל אלא ברעש, זה הכל..

פורסם

אני במקומך לא הייתי עושה את זה ברכב שלך. יש מצב טוב שזה אפילו יפגע בפעילות המנוע שלך.

רוצה צליל יפה? תחליף לדוד פתוח.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לפי דעתי, לא יהיה שינוי כלל, לא בצליל ולא בביצועים. לגבי דוד זרימה חופשית, רק לפני כמה שעות חזרתי מטסט. זה לא שווה את הכאב ראש. שעתיים להסביר לבוחן שזה תקין , מזל יהיה מישהו מעבודה שעזר להתקמבן :)

פורסם

הבוחן אמר לי חד וחלק - אין יותר אישורים ביגלל כמות הזיופים (זיוף אישורים).

שנה לפני, רכב עבר טסט ללא כל אישור וללא שום כלום. יכול להיות כל בוחן עושה מה שבא לו.

מה כתוב בחוק אינני יודע.

פורסם

אתה תצטרך לבודד את הפילטר באיזו דרך כדי שהוא לא ינשום אויר חם. אם הוא באמת יישב מעל המאוורר זה יהיה אסון.

אני עוד זוכר איך באלפא סוד פירקתי את החצוצרה והשארתי את בית הפילטר פתוח בדיוק מעל המנוע- האוטו לא סחב וצלצל בטירוף.

למחרת כמובן שהחזרתי הכל למקום.

• תוכן חדש...