Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הדעה שלכם על PIONEER DEH-P770MP?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כרגע במגעים לרכוש אותו במחיר של 750. לפי זאפ זה מחיר טוב מאוד אבל איך המכשיר עצמו מבחינת סאונד( העיקר) אבל גם תפעול?

פורסם

סה"כ במחיר הזה אין לך שום מתחרה ראוי.

מדובר על מכשיר עם תפעול מאוד נוח, מבחינת סאונד אני אישית לא מת על פיוניר ואני מוצא שקלריון,אלפיין ואקליפס הם מכשירים טובים יותר גם ברמות הנמוכות.

אבל, במחיר הזה אני לא חושב שתוכל לקבל תמורה יותר ראויה לכספך.

אני זוכר זמנים שהמכשיר הזה היה נמכר למעלה מ2500 ש"ח..:roll:

אני הייתי הולך על זה בעיניים עצומות, סה"כ שום JVC,פנסוניק,קנווד או סוני שיימכרו במחיר הזה לא יספקו את אותה תמורה.

under construction..

פורסם

מדובר על מכשיר עם תפעול מאוד נוח, מבחינת סאונד אני אישית לא מת על פיוניר ואני מוצא שקלריון,אלפיין ואקליפס הם מכשירים טובים יותר גם ברמות הנמוכות.

.

התקציב שלי הוא עד 900 ש"ח בלחץ. אני לא מצאתי משהו יותר טוב במחיר הזה.

למשל יש בזאפ במחיר של 800 את ו ECLIPSE CD1000 ואת ALPINE CDE9872E. מה אתם אומרים אליהם בהשוואה לפיוניר הנ"ל?

פורסם

חח...לגבי העו"ד אני אחשוב אולי לקניות עתידיות.

אם נחזור לעיניינו אז מהמילים שלכם הבנתי שלא טעיתי לגבי הבחירה.

תודה רבה

• תוכן חדש...