Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

b.m.w alpina


s.b.m.w
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רבים מכירים את גרסאות ה M האימתניות לדגמי ב מ וו,אולם לא כולם מכירים את alpina, שפעלה לשיפור דגמי ב מ וו עוד בשנות ה60, וקיבלה את הדחיפה העיקרית וההכרה בדגמיה המצויינים בשנות ה70.

סיפורה המלא של אלפינה:

 

 

http://www.classiccar.co.il/articles/club_article.asp?A_ID=182&club_id=12

ותרשו לי לסיים באחד החלומות המתוקים שלי:

לילה.

כביש מהיר.

רמזור אדום.

רק אני והסדרה 6 alpina b7s turbo שלי .

כביש ריק.

לצידי נעצרת אחת מכוכבות המכירה בזירה הספורטיבית המקומית(ומכונית נהדרת בפני עצמה), רמז- היא בצבע כחול (ההולם אותה ביותר).

הנהג, צעיר שעדיין לא חידש את רישיונו אף לא פעם אחת, לוטש עיניו בבריה המשונה כמותה לא ראה, כמותה לא ידע.

לטיפה קטנה על דוושת הגז,ורעש שסתום פריקת לחץ הטורבו, מזמינה אותו לתרבות הקלוקלת הנפוצה כל כך במחוזותינו- תחרות רמזורים.

הוא מביט בי במבט של "האוטו אולי יפה אבל אין סיכוי...."

נורה נוספת נדלקת ברמזור.

ועכשיו רק אחת.

ירוק.

ברמזור הבא, למרות שהכביש ריק , הוא אחריי.

גורם ההפתעה (שלא לומר הבושה) הוא זה שגרם לו לעמוד אחריי ולא לצדי.

כי אם 5.4 שניות מ 0 ל100 גם הגרסה החזקה לרכב שלו לא תבייש אותי.

אח................. חלומות.

 

תהנו,

שמוליק.

12axx032[1].jpg

12axx068[1].jpg

e2152[1].jpg

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

×
×
  • תוכן חדש...