Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי אפשרות לקנות כרגע טויוטה לנד קרוזר שמורה שנת 2005 אך עם בעיה שבגללה אני קונה אותה במחיר נמוך מאוד.

הבעיה היא שכל הדשבורד קרוע ומפוצץ לגמרי כולל הפתחי מזגן של הקונסולה המרכזית-הכל עקור ושבור.

רציתי לדעת מה בערך המחיר של דשבורד חדש ופתחי מזגן חדשים ואולי גם זה כרוך בפנאל למערכת כי לא הייתה שם מערכת מקורית + פירוק כל השברים והתקנת הדשבורד החדש.

למישהו יש מושג?

פורסם

לא מזמן נתקלתי בבעלים של לנדקרוזר שסובל מאותה התופעה .

כשהצעתי לו לפנות ליבואן ואז ליצרן בתלונה על דפקט , הוא אמר שהיבואן הציע לממן מחצית מעלותו של דשבורד חדש .

יתכן שמדובר באותו האדם , ואולי זו בכלל מחלה של לנדקרוזרים , קטונתי - אבל בקש מהבעלים של הלנד המדובר לפנות ליבואן .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

המכונית היא של מכר שלי ואני מכיר אותה מהיום שהוא הוציא אותה מחברת טויוטה.

מה שקרה הוא שהוא החנה אותה במקום שלא כל כך טוב לחנות בו מבחינת גניבות ומישהו פשוט פרץ את החלון ופשוט פירק את כל הדשבורד עם פטיש או משהו בסגנון.האוטו עבר בדיקה במכון בדיקות ויצאה בדיקה תקינה לחלוטין-הג'יפ עם 70000 ק"מ וזה יפה.

השאלה כמה צריך לעלות כל הסיפור הזה?

פורסם

מה שקרה הוא שהוא החנה אותה במקום שלא כל כך טוב לחנות בו מבחינת גניבות ומישהו פשוט פרץ את החלון ופשוט פירק את כל הדשבורד עם פטיש או משהו בסגנון.האוטו עבר בדיקה במכון בדיקות ויצאה בדיקה תקינה לחלוטין-הג'יפ עם 70000 ק"מ וזה יפה.

בשביל מה גנב צריך לשבור דשבורד?:roll:

פורסם

בדוק האפשרויות, מחירים וכו' במוסך מורשה טויוטה.

אם תצליח למצוא דשבורד משומש, תקין, מפרוקי רכב לאחר תאונה אז תשלם עבורו עד כ 50% ממחיר חדש, אבל קשה למצוא דשבורד כזה משומש.

בברכת חג שמח - רפי לין :-)

פורסם

מה שעוד נשמע מוזר זה שרק בגלל דשבורד אותו מכר מוכר לך את הלנדקרוזר במחיר נמוך. הרי הוא לא מטומטם - יכל בעצמו להביא דשבורד מפירוק ולהחזיר את האוטו לקדמותו.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
בשביל מה גנב צריך לשבור דשבורד?:roll:

ככה גונבים רכבים היום, מפרקים סווטיץ' , מפרקים דשבורד כדי להגיע לחשמל,למחשב רכב ולאזעקות למיניהן , ומניעים.

במיוחד לאנדקרוזר שנחשב לאחד הרכבים היותר גניבים בארץ. (מושבים/דרום/שפלה..)

פורסם

נזקים כאלו מכוסים בביטוח הרכב ולכן הסיפור נשמע מצוץ מהאצבע.

מחירו של לוח מכוונים חדש יכול להגיע לעשרת אלפים שקלים ולכן הפורום הוא לא המקום לשאול אלא במוסך מורשה או חנות ח"ח.

• תוכן חדש...