Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום לכולם

היום יצאתי לטיול מצפון, למרכז לת"א, בדרך חזור עצרתי בM הדרך.

ביציאה מM הדרך יש צומת שאפשר לפנות ימינה ושמאלה, ( לפני התחנת דלק למי שמכיר )

בצומת עמדה לה פיגו 205 שלא שמה לב בכלל לתנועה התעסקה עם דברים בתוך הרכב.

צפרתי לגברת שהייתה בפנים פעם אחת, לא הגיבה והמשיכה בשלה.

אני חיכיתי בתוך הרכב, עד שהגברת החליטה לזוז היא עשתה עלי רוורס בלי לשים לב שאני שם או לשמוע את הצפירות שלי.

אחרי שהיא נתקע לי ברכב, שברה לי את הטמבון, את הפנס דרך + האיתות (הפלסטיקה של האיתות נשברה) הימני הכניסה לבפנים, שברה לי את השפם שיש מתחת לפנס ורק אחרי זה נזכרה לעצור.

כשהיא יצאה מהרכב , יצאה בטענה רוצים שאט של ארק? ונסגור את זה כמו חברים? ( היה לה בקבוק במושב הקדמי של הרכב )

לא הגבתי לזה ורציתי את הפרטים שלה, לא הסכימה להביא לי את הפרטים בטענה שאין לה טסט וביטוח.

המשכנו להתווכח ואז היא אמרה שהיא בכלל מכחישה את מה שקרה וזאת לא הייתה היא, בסופו של דבר צילמתי את הרכב שלה בשביל מספר הרכב.

עכשיו מה אני יכול לעשות בנושא?

ברכב שלי אין ביטוח מקיף, איך אני מתקן את הנזק שהיא גרמה? ותובע את הביטוח שלה?

אשמח לעזרה, חג שמח ושבת שלום :)

גש למשטרה והגש תלונה.

הם מטפלים בנושאים כאלה.

דרסו לי אופניים בחוף לפני 5-6 שנים והנהג לא רצה להביא פרטים כלשהם.

הנהג חטף 1300 קנס על העבירות,נקודות,ושלילה על תנאי, פלוס עלות האופניים ועו"ד.

הצעתי לו 1600 שח שישלם לי על האופניים והיינו סוגרים עניין ,הוא התעקש שהוא לא צריך להביא לי פרטים על אופניים.

אם יש עדים - מה טוב (קלטות אבטחה?!)

היא תחטוף את שלה

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה ממש מפחיד! אנשים ירדו מהפסים, מה שאני יודע זה שאתה יכול ללכת למשטרה ולהגיש תלונה על אי מתן פרטים ותן להם את מספר הרכב (שיש ברשותך) ואולי מי שמבין יותר ממני יגיד לך מה לעשות על מנת לקבל את הכסף מחברת הביטוח שלה..

ביטוח מקיף לא חובה העיקר שיש לך ביטוח חובה.

אין כמו אלפא :)

פורסם
גש לבית חולים והיבדק בטוענה של תאונת דרכים,

ככה באמת יזמברו לה את הצורה.

הייתי אומר שזה רעיון נחמד ביוחד ^_^

השאלה איזה בעיה להמציא.

פורסם

מניסיון - אם אין נפגעים המשטרה לא תטפל, אולי תתן לך את הפרטים שלה.(אתה בטוח שכלום לא כואב לך?)

קח בחשבון שסביר להניח,שאם תפתח את העניין בבית המשפט, קו ההגנה שלה יהיה שאתה פגעת בה...

פורסם
גש לבית חולים והיבדק בטוענה של תאונת דרכים,

ככה באמת יזמברו לה את הצורה.

כדאי לחשוב פעמיים לפני שמעלים רעיונות נפל טיפשיים , אם לא נפגעתם אל תספרו סיפורים :twisted:

נהג "חכם" פגע לי ברכב , לדבריו אני אשם , הלך לבית חולים עם סיפור של פציעה .

נחקרנו במשטרה - לאחר הבדיקות במשטרה הוחלט כי הוא אשם .

ומאחר והוא נפגע בתאונה ,הוא יועמד לדין ..

היום הוא טוען כי לא נפגע ,הוא שילם מכספו לבית החולים, מאחר וזה לא מכוסה ע"י קופת חולים, וגם חברת הביטוח שלו

לא בדיוק מתלהבת להחזיר את הכסף של בית החולים .

אז לחשוב פעמיים . ( לא דופקים נמלה עם פיל לבן - אפשר עם כסף וקשרים - ביטוח , משטרה , בית משפט ) :wink:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

להגיד שנפגעתי כשממש לא אני לא אלך ויגיד.

אני רק רוצה לתקן את הרכב ולסיים עם הסיפור הזה וזהו.

אין לי כח למשחקים ולשטויות שהגברת הזאת גוררת אותי אליהם.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

כפי שנכתב לפני, לאחר פניה למשטרה בטענת "פגע וברח", המשטרה תעביר לידיך את הפרטים של הרכב הפוגע. לאחר קבלת הפרטים לידיך, עומדות בפניך שתי אפשרויות:

1. לפנות לנהגת/לבעל הרכב באופן עצמאי ע"מ להסדיר את העניין.

2. להגיש תביעה משפטית ע"מ שתשופה (תפוצה) בגין הנזק שנגרם לרכבך.

3. קח בחשבון שבכל מקרה הדבר יעלה לך בכסף, סובלנות (שלא תמיד יש...), וגם ב"עצבים", אבל אין ברירה, לא נעים, אבל גם לא כ"כ נורא.

4. תהליך (הגשת תביעה) בעיקרו הנו כדלקמן:

ראשית, רשום ותעד את פרטי המקרה ככל שניתן, לרבות שם החברים/עדים שהיו איתך ברכב, שעת האירוע, אופן הנסיעה, והאם היית אתה במצב של עצירה מוחלטת ו/או נסיעה איטית.

שנית, פנה לשמאי מוסמך ע"מ שיעריך את הנזקים שנגרמו לרכב. שים לב כי עלות שמאי ממוצעת עומדת על כ-500 ש"ח.

לאחר מכן, אם הנזק שנגרם לך הנו של אלפי ש"ח בודדים (כפי שאכן ניתן להניח מתיאור התאונה/פגיעה), עליך להוריד את הטופס של ת.קטנות מאתר בתי המשפט, למלא בהתאם להנחיות, ולהגיש בבית המשפט (ב-3 עותקים לפחות: עותק אחד עבור בית המשפט, אחד עבורך ועותק נוסף שיישלח לכתובתו של בעל הרכב- בדואר רשום ו/או באמצעות שליח).

לאחר תשלום האגרה כ-2.5% והגשת התביעה, יישלח אליך מועד לדיון, בד"כ כ-3 או 4 חודשים מיום הגשת התביעה.

בעת הדיון, הקצר יש לציין, תישאל לגרסתך, וכך גם הנהגת. ולאחר מכן, באם יהיה צורך, תתבקשו להבהיר נקודות מסוימות. אתה תידרש להוכיח את הנזק שנגרם (באמצעות דו"ח השמאי). תוכל להביא איתך עדים לתאונה, שלהם גם נפסקות בד"כ הוצאות שכ"ט עד (כמובן, לא להגזים).

שים לב כי דילגתי על שלב תיקון הרכב משום שציינת כי אינך מעוניין להיכנס להוצאות. לעניין זה עומדות בפניך שתי אפשרויות עיקריות:

אפשרות אחת הינה לא לתקן את הרכב ואז לתבוע את הנזק שנגרם ללא מע"מ- מכיון שהרכב לא תוקן.

אפשרות שניה הינה לתקן את הרכב ולשלם בשיק דחוי לזמן רב -מוסכים נוהגים לעשות זאת במקרים דומים ולאחר קבלת התשלום בגין התביעה (אם גרסתך תתברר בביהמ"ש כגירסה הנכונה כמובן), ובעזרתו לשלם את הנזק.

ישנם לא מעט מקרים שלאחר קבלת תביעה ו/או דרישה לתשלום, נהגים ש"אשמים" בקרות תאונה חוזרים בהם וע"מ לחסוך בהוצאות ו"כאב ראש" הם מחליטים להודיע לחב' הביטוח שלהם על אירוע תאונה וזו האחרונה נושאת בתשלום ההוצאות.

שים לב כי דברי באו (במענה לשאלתך) ע"מ להבהיר ולפרט את התהליך האפשרי ואיול צעדים ניתן לנקוט באופן כללי, ואין בדברים בכדי להוות ייעוץ משפטי או המלצה להגיש תביעה כנגד גורם כלשהו.

======================

אין באמור לעיל בכדי להוות ייעוץ משפטי

פורסם

רוב הדברים נאמרו לך אבל לא הכל מדוייק.

1. סוכן הביטוח שלך לא חייב לטפל לך בתביעה אם אתה מכוסה אצלו רק בצד ג' וחובה. אם הוא יטפל לך בזה, זה רק ענין של רצון טוב מטעמו.

2. אם כפי שהנהגת טוענת, אין לה ביטוח, ממילא אין לך חברת ביטוח לתבוע ממנה נזקים ולכן התביעה שלך צריכה להיות אישית נגדה.

3. המשטרה לא תספק לך במיידי את פרטי הנהגת. קודם כל היא תזמן את הנהגת לתחנה ורק לאחר חקירה/בירור איתה היא תספק לך פרטים.

4. כל התהליך עד שתראה כסף (אם תראה) יכול לקחת חודשים אחדים. מהרגע שהגשת תביעה ועד שמתקיים הדיון ויש פסיקה, זה לפחות 3-5 חודשים.

5. גם אם לא תתקן בפועל, אתה זכאי לקבל את תשלום המע"מ על סכום התיקון.

6. קח בחשבון שאם לנהגת לא היה כסף לביטוח וטסט, לא בטוח שיהיה לה כסף לשלם לך את נזקיך ויתכן ותצטרך לפנות להוצל"פ.

7. לפעמים לא הצדק מנצח אלא שיקולים פרקטיים שלך. ככל שנזקך קטן יותר, אולי לא שווה כל הכאב ראש בלצאת צודק.

8. אם כבר להתלונן במשטרה, הייתי עושה זאת לא כי אני בונה שבטווח הקצר אראה כסף, אלא קודם כל כדי שהיא קצת תסתבך עם חוסר הביטוח והטסט.

מועדים לשמחה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

תביא בחשבון עוד עניין קטן, הנהגת תטען (אני משוכנע בכך) שהיא הייתה במצב של עצירה מוחלטת ואילו אתה נסעת ופגעת בה מאחור.

הנזק הוא אותו הנזק, הפגיעה היא אותה הפגיעה.

האם אתה מסוגל לשאת בנטל ההוכחה שהיא זו שפגעה בך?

פורסם

או קיי אז יש התקדמות בנוגע לתאונה.

1. ביררתי בקשר לרכב לפי המספר רכב. מצאתי את הבעלים.

1.2 כנראה שהבעלים זאת אמא של הגברת שפגעה בי.

2. השגתי את הכתובת , מספר רשיון , ת.ז של הבת.

3. מחר אני צריך להגיע בבוקר למוסך הסדר שיעמיד הערכה לנזק ואז לדבר עם הסוכנת שלי ולראות מה עושים הלאה.

בעיקרון נראה לי שאנחנו תובעים את הביטוח שלה ישירות בלי לדבר איתה בכלל.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם
..בעיקרון נראה לי שאנחנו תובעים את הביטוח שלה ישירות בלי לדבר איתה בכלל.

מקווה שיש לה צד ג', ושלא ינסו להערים קשיים, ושיקצור הדרך הזה, יעבוד.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...