Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

היום יצאתי לטיול מצפון, למרכז לת"א, בדרך חזור עצרתי בM הדרך.

ביציאה מM הדרך יש צומת שאפשר לפנות ימינה ושמאלה, ( לפני התחנת דלק למי שמכיר )

בצומת עמדה לה פיגו 205 שלא שמה לב בכלל לתנועה התעסקה עם דברים בתוך הרכב.

צפרתי לגברת שהייתה בפנים פעם אחת, לא הגיבה והמשיכה בשלה.

אני חיכיתי בתוך הרכב, עד שהגברת החליטה לזוז היא עשתה עלי רוורס בלי לשים לב שאני שם או לשמוע את הצפירות שלי.

אחרי שהיא נתקע לי ברכב, שברה לי את הטמבון, את הפנס דרך + האיתות (הפלסטיקה של האיתות נשברה) הימני הכניסה לבפנים, שברה לי את השפם שיש מתחת לפנס ורק אחרי זה נזכרה לעצור.

כשהיא יצאה מהרכב , יצאה בטענה רוצים שאט של ארק? ונסגור את זה כמו חברים? ( היה לה בקבוק במושב הקדמי של הרכב )

לא הגבתי לזה ורציתי את הפרטים שלה, לא הסכימה להביא לי את הפרטים בטענה שאין לה טסט וביטוח.

המשכנו להתווכח ואז היא אמרה שהיא בכלל מכחישה את מה שקרה וזאת לא הייתה היא, בסופו של דבר צילמתי את הרכב שלה בשביל מספר הרכב.

עכשיו מה אני יכול לעשות בנושא?

ברכב שלי אין ביטוח מקיף, איך אני מתקן את הנזק שהיא גרמה? ותובע את הביטוח שלה?

אשמח לעזרה, חג שמח ושבת שלום :)

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גש למשטרה והגש תלונה על פגע וברח, ספר את הסיפור במלואו, מסור לשוטר מס' רכב וקבל את כל הפרטים של הרכב הפוגע במקום.

פורסם

חח רציני הציעה לך שאט של ערק? WTF

מה שמזכיר לי שבדיוק היום מישהו כמעט נכנס בי ברוורס ורק בסנטימטרים האחרונים הוא שם לב לצפירות שלי, לא מבין אנשים שעושים רוורס פשוט על עיוור.

לדעתי תלך למשטרה ותספר להם מה שקרה, אתה חותם על טופס והם נותנים לך את הפרטים שלה

פורסם
גש למשטרה והגש תלונה על פגע וברח, ספר את הסיפור במלואו, מסור לשוטר מס' רכב וקבל את כל הפרטים של הרכב הפוגע במקום.

שחכתי לציין שהייתי במשטרה, והקצין שהיה נוכח במקום באותו הרגע, אמר לי לחזור אחרי החג בגלל שהם עובדים במתכונת מצומצמת עכשיו.

יש דרך לעשות את זה אחרת ?

חח רציני הציעה לך שאט של ערק? WTF

מה שמזכיר לי שבדיוק היום מישהו כמעט נכנס בי ברוורס ורק בסנטימטרים האחרונים הוא שם לב לצפירות שלי, לא מבין אנשים שעושים רוורס פשוט על עיוור.

לדעתי תלך למשטרה ותספר להם מה שקרה, אתה חותם על טופס והם נותנים לך את הפרטים שלה

כן היא הציעה לי שאט, הם היו בדרך לחוף הים באכזיב.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

אין ברירה, חזור אחרי החג או גש לתחנת משטרה גדולה ומרכזית יותר, אתה לא יכול לעשות זאת בדרך אחרת אלא אם יש לך קשרים במשרד הרישוי או במשטרה.

מעניין אם הם מטפלים בגניבות רכב/ פריצות לדירות וכ' גם במתכונת מצומצמת. בושה.

פורסם
אין ברירה, חזור אחרי החג, אתה לא יכול לעשות זאת בדרך אחרת אלא אם יש לך קשרים במשרד הרישוי או במשטרה.

או קי אז מה שאני צריך לעשות זה ללכת למשטרה, לקבל מהם את הפרטים של הנהגת.

את הפרטים אני מביא לסוכן ביטוח שלי?

או שאני צריך לטפל בזה לבד?

בגלל שאין לי מקיף.

בושה? מעניין למה המדינה נראת כמו שהיא נראת....

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

תשאל אותו אם הוא לוקח אחריות לזה שאתה נוסע בלי פנס, ואם הוא ישלם את הקנס שתקבל מחבריו כאשר יעצרו אותך שאתה נוסע עם פנס שבור.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

זה לא משנה שאין לך מקיף. אתה מוסר את הפרטים לסוכן הביטוח שלך, הוא תובע את הביטוח של הרכב הפוגע (הפיג'ו) והם משלמים לך את כל התיקונים ברכב או מבקשים ממך להכניס את הרכב למוסך הסדר ושם כבר יתקנו לך את הרכב. זה רק בגלל שזאת לא אשמתך.

פורסם
תשאל אותו אם הוא לוקח אחריות לזה שאתה נוסע בלי פנס, ואם הוא ישלם את הקנס שתקבל מחבריו כאשר יעצרו אותך שאתה נוסע עם פנס שבור.

אני בטוח שאתה יודע מה הוא יענה לי,

יבוא בגישה עוד יותר מסריחה.

אני לא אסע ברכב, והפנס לא נשבר לגמרי, החלק העליון הפינתי נשבר בגלל שהפנס נכנס לתוך הרכב.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם
זה לא משנה שאין לך מקיף. אתה מוסר את הפרטים לסוכן הביטוח שלך, הוא תובע את הביטוח של הרכב הפוגע (הפיג'ו) והם משלמים לך את כל התיקונים ברכב. זה רק בגלל שזאת לא אשמתך.

ברור שזאת לא אשמתי, מזל שהייתי עם עוד שני אנשים ברכב שיהיו עדים שלי.

עם בחורה כזאת אין לדעת לאן זה יגרר.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם
אני בטוח שאתה יודע מה הוא יענה לי,

יבוא בגישה עוד יותר מסריחה.

אני לא אסע ברכב, והפנס לא נשבר לגמרי, החלק העליון הפינתי נשבר בגלל שהפנס נכנס לתוך הרכב.

אז תתחנן בפניו שאתה חייב לתקן את הרכב כמה שיותר מהר כי הוא משמש אותך לעבודה (מחלק עיתונים בבוקר), ויש לך אישה + 2 ילדים ואתה חייב לפרנס אותם... :)

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם
אז תתחנן בפניו שאתה חייב לתקן את הרכב כמה שיותר מהר כי הוא משמש אותך לעבודה (מחלק עיתונים בבוקר), ויש לך אישה + 2 ילדים ואתה חייב לפרנס אותם... :)

נקווה לטוב, יום ראשון אני מתכוון ללכת לתחנה יש לאחי חבר שם בדרגה גבוהה אולי הוא יצליח לעזור לי, במידה וכן אני אלך לסוכן ביטוח שלי וישאיר את הכל לטיפול שלו.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם
נזק לא קטן נגרם לרכבך, אתה בטוח שלא נפגעת מהמכה?

לא, לא קרה לי כלום.

הרכב שברשותי הוא 306 3 דלתות.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

• תוכן חדש...