Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה שאלות עליה..

כמה כ"ס יש ב1.6 GLXI ידני?

איך הצריכת דלק שלה?

מתאימה לצעירים?

התנהגות על הכביש?

יש פוטנציאל לשיפורים?(לא רק אגזוז לחץ ופילטר, אלא ממש פרויקט)

תודה לעונים...

פורסם

יש לנו אחת.

לא מומלצת.

שותה דלק בטירוף.

התנהגות בכביש על הפנים, בסיבובים בכלל אין מה לדבר, ובכביש ישר, כל עוד אין "הפתעות" היא עוד זורמת, ושלא נדבר על ההגה שלה. (כי הוא לא ידבר איתך חזרה)

השיפור הכי טוב שאפשר לעשות לה, זה לקנות אוטו אחר.

הייתרון היחידי שיש לה בעצם, זה שכשמקפלים את המושבים האחוריים, יש לה יכולת העמסה ענקית!

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

טוב, ומנגד:

בגרסה הידנית היא ממש לא שותה דלק בטירוף (אם כי באוט' הצריכה לא פרופורציונלית בעליל).

היא זריזה מרוב המשפחתיות על הכביש.

קשיחה ואוחזת לא רע, מבחינת התנהגות אני לא יודע להגיד, הייתי עליה בתור נוסע בלבד (למרות שהרבה).

הספק תלוי בשנה.

עד שנת 96 כולל, 113 כ"ס, צורה ישנה.

97 ומעלה, 90 כ"ס, צורה חדשה.

מתאימה לצעירים בלי יומרות ספורטיביות. אבל קשה למצוא אותן שמורות.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
מתאימה לצעירים בלי יומרות ספורטיביות. אבל קשה למצוא אותן שמורות.

רכב בלי יומרות ספורטיביות, שמשום מה צעירים מקבלים את הרושם שהוא כן ספורטיבי, לך תבין :roll:

פורסם

בד"כ, נהגים צעירים רבים נוסעים חריף למדי מצד אחד, מצד שני הם לא תמיד משקעים את הראוי בטיפולים.

ספורטיביות של קולט בעיני צעירים, לפי דעתי מבוססת על סטיגמא בגלל כמות דלתות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
יש לנו אחת.

לא מומלצת.

שותה דלק בטירוף.

התנהגות בכביש על הפנים, בסיבובים בכלל אין מה לדבר, ובכביש ישר, כל עוד אין "הפתעות" היא עוד זורמת, ושלא נדבר על ההגה שלה. (כי הוא לא ידבר איתך חזרה)

השיפור הכי טוב שאפשר לעשות לה, זה לקנות אוטו אחר.

הייתרון היחידי שיש לה בעצם, זה שכשמקפלים את המושבים האחוריים, יש לה יכולת העמסה ענקית!

אני חייב להגיב בגלל האנטי המופגן ועוד בלשון רבים!

התנהגות כביש בינונית מאוד אבל לא שונה משאר המכוניות בשנתון ובמחיר שלה, הגה מעורפל ברוב המקרים.

היתרון שלה בניגוד להמלצה של נטלי, מנוע חזק משקל נמוך ואמינות טובה.

החיסרון הגדול ביותר שלה הוא קהל היעד, ילדים שחושבחם שזן מיני איבו וקורעים אותה, ומצד שני לא משקיעים בטיפולים אלא בפלסטיקים ומדבקות.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

אוטו חביב.

מהירה יותר ממשפחתיות ואולי אפילו יותר מהירה מסופר מיני של היום.

היה קשה לקחת אותי ברמזור. לי הייתה קולט 94 כשהייתי בגיל היעד.

היה מאוד קשה לקנות ונמכרה תוך שעתיים.

שתיינית דלק.

בד"כ אמינות אם טופלו בזמן.

אין מקום לשיפורים

• תוכן חדש...