Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי מאזדה 6 שנת 2004 ואני רוצה שהמראות שבצדדים של הדלתות יסגרו ויפתחו בזמן שאני נועל ופותח את הרכב...השאלה שלי אם אפשר לעשות דבר כזה ואם כן איפה ומה המחיר?

אני מבאר שבע אם יש מישהו מבאר שבע תעדכנו אותי...

תודה רבה לעוזרים ושבת שלום.

פורסם

אני לא חושב אחי שניתן לבצע את הפעולה הזו של הרכבת מנגנון מסוג שכזה...

הודעה שמכילה "חחחחחחחח גדול אחי" לא מוסיפה כלום לפורום. אנא המנעו משימוש. אלא אם אח שלכם כותב בפורום, אף אחד אחר כאן הוא לא "אחי".

מה שכן יכול מאוד להיות שניתן לרכוש מראות עם מנגנון שכן ניתן לסגירה ופתיחה אוטומטית רק שזה בטח יעלה מאוד (אבל מאוד יקר) כמובן יחסית.....מראה צדדית לרכב בטווח שלך עולה בסביבות ה700 ש"ח (וזה מציאה)

אתה רק יכול לתאר כמה תעלה מראה עם מנגנון כמו שביקשת...(ואם זכור לי טוב ראיתי את המראות האלה ברכב של הבוס שלי מרצדס sl350)

אגב גם אני באר שבעי

פורסם

תודה אחי, סבבה נראה אני יחפש עוד אם לא נמצא אז לא נורא נחסוך למרצדס חחחחח

הודעה שמכילה "חחחחחחחח גדול אחי" לא מוסיפה כלום לפורום. אנא המנעו משימוש. אלא אם אח שלכם כותב בפורום, אף אחד אחר כאן הוא לא "אחי".

מאיפה אתה מבאר שבע?

שבת שלום שיהיה.

• תוכן חדש...