Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אובדן מפתח הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מפתח הרכב שלי נגנב. איני יכול לפתוח או להתניע אותו. האם יש המלצות למי לפנותבאזור המרכז? האם חייבים דרך מוסך מורשה של היבואן (יונדאי)? כמה אמור לעלות?

פורסם

אין סיכוי למציאת מפתח רזרבי?

יש כאן בפורום את שוקי מ"פאר מנעולים", שיוכל לעזור לך, אבל יהיה צורך להתאים מפתח לרכבך, אחרי פריצתו כמובן.

בעלי מקצוע נוספים בתחום (מנעולנים לרכב) תוכל למצוא בדפ"ז או בגוגל. מאיזה איזור אתה.

פורסם

הם יכולים לבוא אליך. לי היה נסיון טוב בעבר עם ג'קי מנעולים, אבל בטוח שיש בעלי מקצוע נוספים. חפש בגוגל אחד קרוב לביתך. הקפד על כך שהמנעולן יודע גם לייצר פתרון לאימובילייזר המקורי (רצוי לא לבטלו, אלא אם ממש אין ברירה).

אופציה נוספת - קניית סט מנעולים ומפתח תואם ממכונית מפירוק (לאחר פריצת הרכב, כמובן). יש לבדוק עלויות ולהשוות.

פורסם

קח בחשבון שבכל מקרה, לאחר שכפול מפתח והתאמתו לאימובילייזר המקורי, ככל שיש כזה, כדאי לתכנת את המפתח 4 פעמים עי סורק ייעודי , והמצאותו של ה PIN_CODE לביצוע התכנות הנ"ל, זאת למען, המפתח שנגנב/נעלם, לא יוכל להניע את הרכב, למרות שמבחינת התאמת השיניים ,מכנית, הוא תואם.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ג'קי (מג'קי מנעולים) לצערי הרב כבר נפטר לפני כמה שנים לאחר מחלה קשה.

"פאר המנעולים" אכן הנו הכתובת המתאימה וצריך לגרור המכונית אליהם, אך ברר ותאם זאת איתם מראש.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

תודה לכל המגיבים. אם מישהו פעם נתקל בשרשור הזה, אז הפתרון לבעיה היה בעזרת "יגאל מנעולים" מרמלה. תמורת 600 ש"ח הוא פרץ את הרכב והחליף מפתח. עבור עוד 100 ש"ח הוא נתן מפתח רזרבי. אני מניח שאפשר גם להתמקח ולקבל מחיר טוב יותר, בכל אופן הוא הגיע מהר ובלי יותר מידי קונצים.

אגב, הרכב הוא יונדאי גטס 2005.

פורסם
תודה לכל המגיבים. אם מישהו פעם נתקל בשרשור הזה, אז הפתרון לבעיה היה בעזרת "יגאל מנעולים" מרמלה. תמורת 600 ש"ח הוא פרץ את הרכב והחליף מפתח. עבור עוד 100 ש"ח הוא נתן מפתח רזרבי. אני מניח שאפשר גם להתמקח ולקבל מחיר טוב יותר, בכל אופן הוא הגיע מהר ובלי יותר מידי קונצים.

אגב, הרכב הוא יונדאי גטס 2005.

ויש גם את "אריק מנעולים" מצויין ומגיע עם ניידת עד אליך.

03-5038075

052-3552663

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...