Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין לדעת לאיזה מבין 2 הרכבים האלה יש מערכת שמע טובה יותר ואיכותית יותר..

אני מדבר על מערכת שמגיע סטנדרט ..

MAzda 3

Citroen C4

תודה רבה

פורסם

יש בפורשה 911 ד ומעלה קיט סטריאו של בוז 3 חלקים שדווקא נשמע מעולה ......

במקרה שלכם זה קרטון עם חותמת אחת והוא קרטון עם חותמת אחרת ככה שזה לא ממש משנה

פורסם

ברכבי המשפחתיות אין מה להציע כל כך במערכות השמע המובנות

הרדיו פועל על אותו עיקרון (אם כי בC4 ניתן לשדרג לרדיו נורמלי יותר ללא בעיות כלשהן)

ובעניין הרמקולים כולם קונים מאותו מפעל את הרמקולים לפי משקל .

שוב אין פה טיפה ציניות פשוט לא צריך לפתח ציפיות על מערכת סטנדרטית ברכבים מהז'אנר הנ"ל (הרגילות)

פורסם

לגבי הסיטרואן אני לא יודע אבל יש לנו בבית מאזדה 3 ויש לה מערכת נחמדה,הרמקולים מקדימה הם 5X7 וגם נידמה מאחורה אותה המידה והם מוציאים צליל טיפה עמום אבל עם טיפה באס,בווליום גבוה יש עיוותים טיפה ובאס מרוח.

בשורה התחתונה זה לא מערכות מי יודע מה אבל הן נחמדות בשביל רכב משפחתי שבעליו לא מחפשים להשקיע כסף במערכת.

עם אתה רוצה מערכת סאונד טובה ברכב תקנה וולוו או פולקסוואגן יש בהן מערכות של דיין אודיו (dynaudio).

פורסם

עם כל הכבוד, מערכת מובנית שמגיעה מהיצרן לא צריכה להוות שיקול לקניית רכב (או השכרתו בליסינג ל 3 שנים), בטח לא שיקול מרכזי.

אל תצפה לניסים ונפלאות לא מפה ולא משם. במאזדה 3 זה נשמע טיפה המום באמת, שמתי לב לזה. אבל לא משהו נוראי באמת, הקלטה טובה, הוציאה גם מהמערכת הזאת צלילים נעימים.

אם זאת, אם אני לא טועה, איציק הזכיר פעם שהמערכת המקורית ב C4 דווקא הפתיעה אותו לטובה, אל תתפוס אותי במילה, אבל זה מה שזכור לי.

קח בחשבון שלהחליף את הרדיודיסק שם במשהו רגיל (AFTERMARKET) זה לא פשוט, אך אפשרי. מישהרבה עבודת חשמל. מישהו פה ציין שבC4 זה יותר פשוט.

תדאג שאיש מקצוע טוב יבצע את זה, אם זה רלוונטי. כי התעסקויות לא מקצועיות עם חשמל יכולות להביא לכל מיני אי נעימויות (בלשון המעטה), בעיקר ב צרפתיות.

חוץ מזה, הרשה לי להניח שמדובר בליסינג שאתה עומד לקחת. מה יותר פשוט מלמצוא שני עמיתים לעבודה שיש להם את הרכבים ולשבת איתם באוטו 2 דקות ולשמוע את אותו הדיסק. למצוא מזדה שלוש זה לא סיפור, בדרך כלל הרכב השני אחרי הגטס, שאתה נתקל בו בחנייה. גם C4 נהיו די נפוצות בציי הליסינג.

תוודא שיש תמיכה ב MP3 בשניהם, בC4 ליסינג כזכור לי יש, אבל נראה לי שגם ב MAZDA3 יש.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

אני אישית זוכר ששמעתי אצל איציק את המערכת המקורית של הסיטרואן והופתעתי לטובה. היא בהחלט נשמעה טוב .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

במאזדה 3 אין MP3 (יצא נחמד).

הMP3 דרך אגב זהו לא פורמט כל כך טוב אים אתה מחפש את הסאונד המעולה.

עדיף לעשות פורמט של אודיו CD

HU:PIONEER COMP:RAINBOW AMP:BOSTON ACOUSTICS SUB:SOUNDSTREAM

פורסם

אין שום קשר לאיופיל אמיתי או לא..

הרכב הוא של ההורים לא שלי זה אחד...

שתיים... חשוב לי שתיהיה מערכת איכותית וטובה... הרבה אמרו שהמזדות בעלי מערכות טובות.. רציתי לראות עם ה C4 גם טובה ואיכותית

זה הכל

פורסם

ד"א אם מדברים על מערכות מובנות

אני הבנתי שהפג'ירו החדשות מגיעות עם מערכת מובנית של רוקפורד יחד עם סאב בבגאז'.

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

אים אתה רוצה לקנות רכב חדש עים מערכת לך על הלנסר החדשה,

היא מגיעה עים מערכת של ROCKFORD עים 6 או 8 רמקולים תלוי בדגם ובמחיר:)

למרות שאין לדעת,אני אישית לא ממש התלהבתי מהסאונד שלה.

אבל כל אחד מוזמן לנסות:)

HU:PIONEER COMP:RAINBOW AMP:BOSTON ACOUSTICS SUB:SOUNDSTREAM

פורסם

שתיים... חשוב לי שתיהיה מערכת איכותית וטובה... הרבה אמרו שהמזדות בעלי מערכות טובות.. רציתי לראות עם ה C4 גם טובה ואיכותית

"הרבה אמרו" זה טיעון מעולה. מי אמר, מה היתרונות שהם ציינו.

"חשוב לי שתיהיה מערכת איכותית וטובה" - זה יפה שזה חשוב לך, אבל אולי זה לא כ"כ חשוב ליבואן שמנסה לדחוף את האוטו לקבוצה 2.

לדעתי כבר די ענו לך על השאלות שלך. יש במכוניות האלה מערכת, ממש איכותי וטובה היא לא. היא "בסדר". וכמו שאמרתי לך כבר, מערכת כזאת ממש לא צריכה להוות שיקול בבחירת רכב.

ותכתוב בבקשה עם פחות נקודות, זה לא צ'ט.

יואב

יואב :arrow:

פורסם
במאזדה 3 אין MP3 (יצא נחמד).

הMP3 דרך אגב זהו לא פורמט כל כך טוב אים אתה מחפש את הסאונד המעולה.

עדיף לעשות פורמט של אודיו CD

למה להטעות אנשים? במאזדה 3 כן יש MP3

אני בעל כזאת.מליסינג

אז ליפני שאתה מטעה אנשים תבדוק טוב את המקורות שלך חבל סתם להטעות אנשים

בברכה, אלי

audi A3 1.8T

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

• תוכן חדש...