Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטוסרב-היה שווה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני הייתי ספקן אבל עשיתי למונדאו שלי אחריות דרכם.

חשבתי כי בעלות של כ 70 זוז לחודש אהיה יחסית רגוע ואולי לא וזה עלה תאנה מפוקפק - כך קיוותי.....

אתמול יצא לי לנסות,בשרשור קודם מלפני מס' ימים שאלתי כאן מהו פשר אורות מרצדים בלוח שעונים והגיבו לכך בעלי ידע וצדקו,וסת מתח תקול.

פניתי לאוטוסרב והופנייתי למוסך הסדר,שילמתי 180 ש"ח ולאחר כחצי יום (העיכוב העיקרי היה זמן הבאת אלטרנטור מת"א)הרכב תוקן.

במהלך היום ביררתי מה עלות אלטרנטור לרכב (מונדאו) והמחיר שקיבלתי היה מעל 1000 זוז לחלק ללא עבודה.

לא פרסומת /לא עובד שם/לא מקבל אחוזים או רווחים.....

פורסם

תגיד, איפה ראית שמרכיבים אלטרנטור ח-ד-ש מהשקית כאשר לא מדובר בהחלפה במסגרת אחריות ?

כי אני לא ראיתי כזה דבר, גם לא במוסך מרכזי של היבואן, יש מוסכים שאולי יגידו לך חדש ומביאים משופץ.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
תגיד, איפה ראית שמרכיבים אלטרנטור ח-ד-ש מהשקית כאשר לא מדובר בהחלפה במסגרת אחריות ?

כי אני לא ראיתי כזה דבר, גם לא במוסך מרכזי של היבואן, יש מוסכים שאולי יגידו לך חדש ומביאים משופץ.

מאיפה אתה ממציא את השטויות האלה? :shock:

אם אני רוצה חדש אני קונה ח-ד-ש, כמו כל חלף אחר.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

טוב, שים קרח תלחץ חזק כל הלילה.

אם אני רוצה אני עושה בנג'י בלי חבל.

אלטרנטור משופץ לפורד כמו של פותח השרשור, סביב 600-700 ש"ח עם עבודה.

חדש ? אין לי מושג, אני עדיין לא שמעתי על מישהו ששם חדש.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
אוטוסרב יעשו הכל כדי שתקבל חלק כמה שיותר זול.... זאת הבעיה.

אני לא מבין למה להגיב כך?

בסך הכל, קיבל שירות, יצא מרוצה.

אני לא מכיר אף אחד שמחפש לשלם כמה שיותר יקר מחד. יש להם נסיון עם ספקים, הם נותנים שירות, ובטח לא מחפשים צרות מאידך.

אם מחפשים את הכי זול שרק אפשר, כמו שרשמת "הכל כדי שתקבל חלק כמה שיותר זול" הם לא פוגעים רק בו, אלא בעצמם, זה בטוח אני שהם לא עושים. על כל נותן שירות למצוא את נקודת האיזון בין המחיר לתמורה.

אני אישית, (כאדם, בהתעלם מהיותי מנהל בפורום) חושב שהשירות שהם מספקים, שווה, כדאי, וטוב.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...