Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 15K+-, שתי דלתות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מחפש רכב עד 15+-.

חשוב לי שיהיה 2 דלתות, עדיף קטן, ראיתי שהקליאו RSI נכנסת לתקציב, מה דעתכם עליה? יש עוד אופציות לדרישות שלי?

תודה רבה!

פורסם

הקליאו RSI היא שלוש דלתות, יחי ההבדל הקטן.

אני מבין שאתה מחפש ספורטיביות מיושנות ויקרות לאחזקה?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שמעתי שיש הרבה בעיות עם רובר מבחינת חלקי חילוף, זה נכון? אם לא, אז למה המחירים נמוכים?

הXSI שהבנתי שמבחינת שתי דלתות היא הכי זולה מבין ה106? ובכן לא ממש מצאתי כזאת שבתקציב שלי.. וגם אם אמצא ממה שהבנתי כנראה שזה יהיה מחיר נמוך מדיי

הRSI נראת לי מאוד חמודה קטנה וממה שהבנתי שהיא דיי מהנה לנהיגה, מה שגם יהיה נחמד .. לא תהיה לי בעיה בלטפל באוטו אחרי התשלום הראשוני (הקנייה), אבל מומלץ שיהיו גם כמה שיותר סבירים..

תודה רבה!

פורסם

ה106 שלוש דלתות הכי זולה שתצליח למצוא היא ה106KID. מנוע 1100 סמ"ק ואבזור מינימלי. תענוג.

הXSI היא דווקא גרסא ספורטיבית חמימה של ה106, ולכן לרוב יקרה יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
שמעתי שיש הרבה בעיות עם רובר מבחינת חלקי חילוף, זה נכון? אם לא, אז למה המחירים נמוכים?

אין שום בעיה למצוא חלקי חילוף לרובר תלך לכל מוסך חלפים

ויש לך שם את כל החלקים הכל מקורי ובגרושים מנסיון!!

ובמקרה הכי גרוע אפשר להזמין חלקי חילוף סינים מכל חנות של אבזרי רכב

לגבי המחירים רובר כמו שאתה יודע פשטו רגל...

למרות שאת הרכב הזה עדין מיצרים תחת השם rower או משהו כזה בסין

את השם rover הם מכרו לגרמנים שלא מצאו לא שימוש עד היום

אם בסופו של דבר תחליט ללכת על רובר תבדוק אותה טוב טוב טוב

כי זה רכב שאוהב ללכת למוסך אם לא מטפלים בו כמו שצריך {כמו שרשום בספר}

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

• תוכן חדש...