Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כרגיל , שרשור תגובות למפגש.

טוב , אז אני הגעתי יחסית מאוחר לצערי ושמעתי שהפסדתי ארטיקים :cry:

אומנם לא הייתי הרבה אבל נהניתי כרגיל לפגוש את החברה .

כולם מוזמנים להגיב פה ..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

תודה.

אני רק מצטער שלא יכולתי לצלם את הפרצוף של איתמר שהוא שמע איך נשמע המיד של הסט הזה בקיק .. זו יכולה להיות הדרך הכי טובה לתאר את הסט :wink:

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

איזה מיד, זה היה טוויטר. אתם עבדתם עלי.

ללא מילים. מערכת מושלמת. מעולם לא שמעתי כזאת חיות (לא אנימלס, חיות מלשון חיים) ממערכת לאוטו. סאונד כל כך טבעי, נקי וצלול.

הקטע עם הספר והשקית ניילון היה פשוט מטורף.

מאוד מאוד נהנתי מהמפגש הזה. התחיל מצומצם וקטן, אבל התותחים הכבדים הפציעו מאוחר יותר, ומי שלא נשאר פשוט הפסיד :wink:

אגב, נא לא להעלות תאריך למפגש מרכז בקרוב. את המפגש מרכז הבא נערוך אחרי החגים ונעשה אותו כולל על האש, לפחות כמו המפגש הקודם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מפגש ראשון שלי (אני הייתי עם הלנסר השחורה)

מאוד נהנתי לשמוע מערכות של אנשים

גם כולם מאוד ניסו למצוא את הבעיה המסתורית במערכת שלי (המון תודה לאיתמר, יוסי, עידן וכל שאר האנשים אשר עזרו!!)

עזרו לי גם לכוון את המערכת

ולאט לאט לומדים עוד ועוד

ישר כח

פורסם

כמו שגיע אמר היה מפגשון דליל,לא מה שאני רגיל,אבל תמיד כיף לפגוש פנים חדשות

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

למרות שהיה אולי יותר נחמד, לו היו מגיעים חברים רבים יותר, היה בסך הכל סבבה לגמרי.

תשמע עופר, הקטע עם המספרה הוירטואלית הזכיר לי ביקור בבית קולנוע - משוגע לגמרי.

הסט הזה נשמע ברמה גבוהה מאד, חוויה אמיתית..

הבאתי 40 ארטיקים, איך הפסדת?! [האמת, ה"צידנית" ששיפצרתי לא הספיקה לעשרה האחרונים שנמסו, נו שוין]

ופעם הבאה, אם יותר נוח לכולם ב2-3 אז שיהיה כך, זה לא נעים שב12וחצי היינו ארבעה-חמישה אנשים..

תודה לאלו שהביאו את העוגות והשתיה, [אלכס, לא?].

תודה לדני, שהביא לאלי, שהביא לי, את הדיסק של אסף אמדורסקי החדש. אם שירים מלנכוליים לא דופקים לכם את היום, זה דיסק מעולה ומומלץ. סידר לי את הנסיעה הביתה.

ואחרון חביב, תודה רבה לניר על הטיפים ועל כל השאר..

פורסם

אחלה של מפגש, הפעם באמת יצא לי לשמוע את המערכת של עופר - אלוהי, ולא פחות מזה....

לקח לי סביבות החצי שעה להסדיר את הנשימה אחרי הבאסים שפשוט מנצפים את הלב...

העוגות היו באמת אחלה (למרות שאני לא בטוח כמה התור בטיב טעם היה שווה את זה :) פאקינג חצי שעה!)

נ.ב.

אליקו, אני מתכבד להודיע שהסאבים שלך רשמית מחליפים לבנות חבלה C4, ופעם הבאה שנצטרך להוריד בית ברמאלה, ג'נין עזה, וכדומה, אני מביא את הג'יפ שלך :D

Elate 6” 3way Morel / CDA-9887 Alpine / SAX-100.4 Sundown Audio

פורסם

מפגש הראשון שלי

הייתי אם סוזוקי בלנו לבנה....תכלס לא היה מה להראות אבל היה כמה מערכות שראיתי והיתרשמתי מהם!

בגדדול צפיתי הרבה יותר מהמפגש הזה!

טוב אני מקווה פעם הבאה היה לי גם מה להראות שהיה יותר שמח במפגש אצמו!

פורסם
הפעם באמת יצא לי לשמוע את המערכת של עופר... אחרי הבאסים שפשוט מנצפים את הלב...

איזה באסים?! ג'נסיס לא טובים בתדרים הנמוכים..

:roflmao:

אחד המשפטים היותר הזויים שהיו כאן..

כשישבתי בספסל האחורי, קיבלתי ממש מכות בגב מ"ספרי הבראשית" הללו.

[ואצל אלי אתה לא מקבל מכות בגב, אתה מקבל פיצוצים במוח, בלב, בכבד ונראה לי שגם ברחם.. אלוהים ישמור, הרגת אותי.]

• תוכן חדש...