Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בצהריים (יום שישי) החלטתי לחקור קצת את מבנה המדחס, לקחתי את המדחס הקודם שפורק מהרכב שלי , ופירקתי אותו לחלקים עד כמה שאפשר,

לא הצלחתי להבין בכלל מה יכול היה להידפק, למעשה לא הבנתי יותר מידי אין לי ידע נרחב על אופן עבודת המדחס על כל חלקיו

, יש לי מושג כללי אבל לא משהו שיכלתי להעזר בו בכדי להבין, הפירוק היה ממש קשה, פירקתי אותו עם מפתחות אלם גדולים שממש לא היה קל לפתוח איתם, ממש עמדתי על המדחס ודרכתי עם כל המשקל גוף על המפתח כדי שהברגים יפתחו, והשתמשתי גם עם מלחציים, בקיצור עבודה לא קלה בכלל.

הבוכנות שזזות הן בעצם דוחסות את הגז, אולי הן נשחקו וצריך להחליף את הגולות שם?

ולממצאים:

ראיתי 2 גומיות עגולות ודקות בחלקו האחורי של המדחס , שהאמת נראו במצב לא רע בכלל לא מפוררות או קרועות,

ראיתי את הבוכנות זזות כמו שצריך (3 בוכנות), יש שם גולות כאלו שמחליקות אולי הן נשחקו, אבל ממש לא נראה לי (אני לא מבין בזה כלום אבל הן נראות ללא סימנים מיוחדים ממש חלקות) המדחס הסתובב "חלק" ללא רעשים בניגוד לנוכחי שמרעיש אבל עושה את העבודה , השמן שיצא ויצא הרבההההה, היה בצבע ירוק , היה שם גם גריז בצבע אדום שלא הבנתי למה שמו אותו ,

בקיצור הכל נראה לי למראית עין תקין , לא ראיתי בפנים חלקי גומי או אטמים , , בניגוד למה שחשבתי שאולי איזה חלק מגומי אטם או משהו כזה נקרע בפנים, אני זוכר שהקלאץ' היה תקין (ברכב שזה היה מורכב הוא היה עובד) .

דבר נוסף לא נראה לי שהמדחס הנ"ל אי פעם נפתח ושופץ , הוא היה צבוע, ומלוכלך מבפנים, והאמת אמרו לי את זה כמה בעלי מקצצוע בעבר. אז למעשה כשחשבתי לתומי ששיפצו לי את שלי ,והתייבשתי באותו יום שישי עד 2 בצהריים ,בעצם מרחו לי את הזמן, וגם קיבלתי מדחס שהוא בעצם מפירוק, במחיר יקר, וסתם השתגעתי בין כל מיני בעלי מקצוע.

ולשאלות...

המחדס כרגע מפורק לגורמים, ויושב בתוך קופסא,מה אני יכול לעשות איתו? שווה להביא אותו למזגניסט שיתקן? (המדחס גם ככה מפורק אולי זה יעלה יותר זול.) לזרוק לפח? להשאיר אותו כמו שהוא בקופסא ולתת לו להעלות אבק?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...