Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושבוע טוב

יש לי פולו והמיים שהשתמשתי בהם עד היום היו מים אדומים לרדיאטור של חברה ידועה (שכחתי את שמה)

נגמר לי הגלון השבוע שבו הייתי משתמש למילוי מידי פעם וניגשתי לאוטו דיפו והמוכר הציע לי לקנות את הנוזל

פרסטון הגלון האפור שלטענתו זה הנוזל האדום. רכשתי ב 80 שקלים. באתי הביתה ובאתי למלות

פתחתי את הגלון ומה אני רואה? הנוזל כתום ולא אדום.

האם להחזיר לחנות? הבנתי שאסור לערבב צבעים.

בחנות אמרתי למוכר אתה בטוח שזה אדום ולא כתום? (כיוון שהיה פקק כתום ובציור יש נוזל כתום) והוא אמר לי 100 אחוז שזה אדום בוא אני אפתח לך אפילו אם אתה רוצה...

עיזרו לי בבקשה. תודה רבה.

פורסם

לא מומלץ לערבב נוזלי קרור שונים.

מה שמומלץ לך, במיוחד ברכב מקונצרן VAG, זה לגשת למוסך מורשה יבואן או למוסך רון בת"א, ולהחליף את כל נוזל הקרור ל G12+ אם ברצונך לשמור על המנוע (שמאוד רגיש למשהו אחר).

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

בעקרון עד היום השתמשתי ב AC DELCO ונגמר לי הגלון

ניגשתי לאוטו דיפו ולא היה שם את החברה הזאת למים לרדיאטור

אז רכשתי את הפרסטון. שאלתי את האחראי שם איזה גלון הוא המים האדומים (היה שם גלון צהוב ואפור)

והוא אמר לי שהאפור הוא האדום. באתי הביתה פתחתי...וזה כתום!

מחר אני מתכוון להחזיר את המוצר. אני לא מכוון לערבב 2 צבעים.

זה סה"כ היתה השאלה הברורה שלי..ולא להציע לי חומר אחר כי זה לא יעזור לפתרון הבעיה

הבעיה היתה שרכשתי מוצר ב 80 שקל והטעו אותי.....כתום או אדום זה די דומה אז רציתי לקבל תשובה ממכם

האם ניתן לערבב או שלא. לא מעבר לכך. לשים G12+ או לא זאת כבר בעיה שלי.

פורסם

נו באמת, אז מים אדומים של יצרן אחר יתאימו רק כי הם אותו צבע? ממש לא!

לא מומלץ לערבב נוזלי קירור של יצרנים שונים ולכן אני מציע לך אולי כן להשתמש בנוזל שרכשת, בתנאי שהוא תואם לסוג הרכב שלך, רק תבצע את העבודה כמו שצריך ותרוקן את מערכת הקירור שלך לחלוטין לפני המילוי בנוזל החדש.

• תוכן חדש...